Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

48’lik Naomi ikon seçildi!

Moda dünyasının Oscar’ları olarak bilinen CFDA Moda Ödülleri önceki gece dağıtıldı. Yılın Moda İkonu ödülünün Naomi Campbell’a (48) verildiği gecede şıklık yarışı yaşandı.

|

1981 yılından bu yana verilen CFDA Moda Ödülleri, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 90’lı yılların efsane süper modeli Naomi Campbell Yılın Moda İkonu ödülüne layık görüldü. Gecede Calvin Klein imzalı kırmızı bir elbise giyen Campbell, göz kamaştırdı. Öte yandan erkek ve kadın giyim kategorilerinde Yılın Moda Tasarımcısı Calvin Klein’dan Raf Simons seçildi. Kim Kardashian Influencer ödülünü alırken, Uluslararası ödül ise ünlü tasarımcı Donatella Versace’nin oldu. Modanın en önemli gecelerinden biri olan törende şıklık yarışı vardı. İşte kırmızı halıdan kareler...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.