5 MADDEDE SAĞLIKLI YAŞAM KILAVUZU

Sağlıklı yaşamak bir bütündür ve bu bütünün tamamını korumak çok önemlidir. Ne kadar sağlıklı iseniz bu enerjinin hayatınıza yansıması o kadar pozitif olur. Yapınıza uygun besinler ile beslenmek, cildinize uygun bakımlar gibi sizi dengede tutan faktörlere her zaman dikkat edilmesi gerekir. Vücudunuzun olması gereken sağlığına kavuştukça günlük yaşantınıza etkisi büyük olacaktır.

1-SİZE ÖZEL BESLENME TARZINIZI KEŞFEDİN

Tıpkı her insan parmak izi birbirinden farklı olduğu gibi her insanın metabolizması ve yiyeceklere verdiği tepki farklıdır. Kişiye özel beslenme ve diyet yapma bireyseldir ve mutlaka diyetisyen kontrolünde yapılmalıdır. Diyetisyeniniz size özel bir program oluşturduğundan dolayı sağlıklı bir şekilde kilo verebilir, ya da formunuzu stabil tutabilirsiniz. Yaptıracağınız Gıda İntölerans testi ile yaklaşık 200 besine karşı metabolizmanızın tepkisini görebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse arkadaşınız yediği yemek ile sizin yediğiniz aynı olduğu halde size etkisi daha fazla kilo ile dönüyorsa, yediğiniz besinin vücudunuzdaki sindirimi daha zor olabilir. Bu yüzden herkese aynı diyet tavsiye edilmemektedir. Diyetisyeninize başvurduğunuzda çeşitli testler ile vücudunuzu tanır ve buna göre size özel diyet programı uygular.

Haberin Devamı

2-CİLT SAĞLIĞINIZI KORUYUN

Maruz kaldığınız güneş ışınları, çeşitli kimyasallar ve diğer dış faktörler ile genetik faktörler birleşince cildinizde problemler yaşanabilir. Bu problemlere erken müdahale edilmezse ileride kalıcı sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Visia cihazı ile yaptıracağınız cilt analizi yüzünüzdeki tüm problemleri size analiz eder ve hangi tedavi ya da ne gibi bir medikal ürün kullanmanıza yardımcı olacak analiz datalarını verir. Böylelikle cilt tipinize özel en doğru bakım ya da tedaviler ile cilt sağlığınızı koruyabilir, yaşlanmasını yavaşlatabilirsiniz. FDA onaylıdır. Tüm cilt tiplerine uygundur.

3-BÖLGESEL İNCELMEYE ÖZEN GÖSTERİN ÇÜNKÜ BEL ÇEVRESİNDEKİ YAĞLAR KALP KRİZİNİ ARTTIRIR.

Genetik faktörler, düzensiz beslenme ve benzeri dış etmenler sonucunda kilo alma problemi ortaya çıkabiliyor. Yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde kolay yoldan kilo vermek için yeni yöntemler arayanlar için cihaz desteği ile yapılan uygulamalar tavsiye ediliyor. Velashape; radyo frekans, infared vakum, kızılötesi ışınlar ve mekanik masaj şeklinde dört sistemi bir arada bulunduran, vücudunuzu yeniden şekil almasını sağlayan bir uygulamadır. Son derece konforlu bir uygulama olan bu teknoloji sayesinde ciltte sıkılaşma sağlanıyor ayrıca selülit görünümünün de azalmasına neden oluyor. Ultrashape; mucize yöntemlerden sadece bir diğeri. Odaklı ses dalgalarını cilt altı yağ dokusuna yönlendirip kademeli olarak dokuları kıran bu cihaz kas, sinir, kan damarına zarar vermeden sadece yağ dokularına etki ediyor. Karın, bel ve kalça bölgeleri için ideal olan bu yöntem yumuşak yağların daha yoğun olduğu karın bölgesinde daha hızlı sonuç alınıyor.

Haberin Devamı

4-OZON TERAPİ YAPTIRIN

Ozon, 3 oksijen atomundan oluşan kimyasal bir bileşiktir. İçme suyu sağlanan artıma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır. Ozon terapisinde ise kanınızdan bir miktar alınarak ozon ile karıştılıp tekrar enjekte edilen bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde kanınız çeşitli toksin ve zararlı maddelerden temizlenir, bebek kanı kadar saf ve temiz hale getirir. Kan ve lenf sistemini temizleyen bu yöntem bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Alerjik bünyelerde, alerjiye iyi gelir.

Haberin Devamı

5-MEDİKAL CİLT BAKIMINIZI AKSATMAYIN

Cildinizin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere size özel kişiselleştirilmiş bakımlar sunan çeşitli bakım şekilleri, cildinizi canlandıracak, derinden temizleyecek ve tazeleyecektir. Klinik ortamda dermokozmetik ürünler kullanılarak yapılan uygulamalar cildinizin sağlığı için çok etkilidir.