SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

720, ilk tam boy lifestyle Air Max ünitesi

Air Max 97’in tam uzunluktaki bir üniteyi piyasaya sürerek Air'in performans potansiyelini yeniden tanımlaması gibi, Air Max 720 de konfor beklentilerini daha da öteye taşıyor ve her bir adımı özgünleştiriyor.

|

Air üniteleri, 20 yılı aşkın süredir Air Safari ile performans amacının dışına taşmışken günümüz teknolojileriyle günlük giyim için yeni görünümler sunabiliyor. Air Max 97’in tam uzunluktaki bir üniteyi piyasaya sürerek Air'in performans potansiyelini yeniden tanımlaması gibi, Air Max 720 de konfor beklentilerini daha da öteye taşıyor ve her bir adımı özgünleştiriyor.

720, yeni en yüksek hava ünitesine sahip

Air Max 720’nin öncülü sayılabilecek Air Max 270 ünitesi 32 mm yükseklikteyken, Air Max 720’de bu ünite 38mm'ye çıktı.

Air Max 720, tüm Air Max ayakkabıları içinde en fazla yaya sahip olanı

Air tarihindeki en yüksek topuk ünitesi, en fazla miktarda topuk hacminin yer değiştirmesine olanak tanır. Bu özgürlük, Air Max 720'de en üst seviyede rahatlık yaratırken, ayakkabı360 derecelik formuyla ayağı sarıp sarmalar.

720 ismi görünür Air ünitesinden kaynaklanıyor

720 adı, Air ünitesinin biriminin yatay ve dikey olarak 360 derecelik göründüğü düşüncesinden geliyor.

720 ünitesine sahip ilk ayakkabının tasarımı doğadan ilham aldı

Doğa harikaları içinde enerjinin akışını ifade eden temsiller Air Max 720’nin renklerinde kullanıldı. Kuzey Işıkları, Samanyolu, gün doğumu ve gün batımı renkleri, Air Max 720’lere yansıtıldı.

720 Air ünitesinin %75'inden fazlası üretim atığından oluşuyor

Nike Air, markanın sporcular için daha sürdürülebilir bir gelecek sunması gerekliliği düşüncesinden hareketle, bu ayakkabının üretim bileşeninde %75’ten fazla alanı geri dönüştürülmüş üretim atığına verdi.

270 ünitesi gibi, 720 ünitesi de geleceğe oynuyor

Nike, Inc.’in portföyündeki çeşitli modellerin geleceği için 720 bekleniyor. 720 Air ünitesinin potansiyelinin bir ön izlemesi, 2019’da tanıtılacak Jordan Proto-720 ile geliyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.