76. Altın Küre Ödülleri dün gece düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Her yıl en az ödüller kadar konuşulan Altın Küre kırmızı halısı bu yıl beklenen heyecanı yaratmasa da konuşmaya değer, göz alıcı birkaç kırmızı halı anı vardı.

Klasik siyah, beyaz ve metalik elbiselerin yanı sıra mavi kırmızı halıyı domine etti.

Saç ve makyajda sadeliği tercih eden ünlü isimler kırmızı halıda gösterişli elbiseleriyle şovunu yaptı. Kayıtsız kalamadığım birkaç görüntü olsa da bütünüyle baktığımda "nerede o eski kırmızı halılar!" demeden edemedim.

Haberin Devamı

İşte 76. Altın Küre Ödülleri kırmızı halısı notlarım:

Gecenin Şıkları

2019 Altın Küre Ödülleri'nde favorim bütün sadeliğine rağmen güzelliğiyle büyüleyen Julia Roberts oldu. Uzun kuyruk eklentili Stella McCartney imzalı bir tulum tercih eden Roberts, sade saç ve makyajını yine efsane gülüşüyle taçlandırdı. Kırmızı halıda gece elbisesi klişesini de yerle bir etti.

76. Altın Küre Ödülleri

Şıklığıyla hafızalara kazınan bir diğer isim Saoirse Ronan. Gümüş rengi derin dekolteli elbisesini dümdüz saçları ve iddialı küpeleriyle tamamlayan İrlandalı oyuncu gecenin en şıkları arasında ikinci favorim.

76. Altın Küre Ödülleri

Pencereli Givenchy elbisesi ve bolerosuyla Rosamund Pike'a kayıtsız kalmam imkansız. Dramatik kırmızı halı görüntüsü unutulmaz Altın Küre kırmızı halı anları arasında yerini çoktan aldı.

76. Altın Küre Ödülleri

Gecede pek çok yıldız isim mavi Sindirella stiliyle bir prenses etkisi yaratmak isterken Dakota Fanning straplez elbisesi, gösterişli gerdanlığı, sade topuzuyla adeta bir peri masalından fırlamış gibiydi. Zarif makyajıyla duru güzelliğini tamamlar nitelikte.

76. Altın Küre Ödülleri

Güzel oyuncu Camilla Belle, elbise tercihi her ne kadar klasik olsa da stylingi ile sıkıcılıktan sıyrılarak gecenin şıkları arasında yerini almayı başardı.

76. Altın Küre Ödülleri

Penelope Cruz, iddialı tercihleriyle her kırmızı halıda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İspanyol yıldız bu yıl da gösterişli bir elbiseyle geceye damgasını vurdu. Topuzuyla boyundan bağlama detayına bayıldım.

76. Altın Küre Ödülleri

Süpermodel Irina Shayk ondan çok alışkın olduğumuz üzere vücudunu saran altın rengi payetli bir elbiseyle Altın Küre Ödülleri'ne katıldı. Belki onun benzer stillerinden sıkıldığımı söyleyebilirdim fakat Irina objektif davranamayacağım kadar nefes kesici görünüyor.

Haberin Devamı

76. Altın Küre Ödülleri

Şovu Çalanlar

Her kırmızı halının olmazsa olmazı kabarık elbiseliler. Şık da olsalar rüküş de olsalar akıllara kazınacağına şüphe yok. Bu yılın şovu çalanlar listesinde tabii ki başı Lady Gaga çekiyor. Lady Gaga'nın dramatik kırmızı halı görüntülerine çok alışkınız. Bu yıl kırmızı halı performansını Grammy Ödülleri'nden Altın Küre Ödülleri'ne taşıdı. Şirinler Köyü'nden fırlamış bu görüntüyü sevmedim, sevemedim.

76. Altın Küre Ödülleri


Emmy Rossum da pembe, pamuk şeker elbisesiyle dramatik bir vuruş yaptı. Lady Gaga'dan hallice ama hiçbir numarası yok.

76. Altın Küre Ödülleri

Gecenin bir diğer Sindirella'sı Alison Brie idi. Bu modern Sindirella'yı sevmediğimi söylesem yalan söylemiş olurum.

76. Altın Küre Ödülleri

Amber Heard kırmızı halıda bohem bir kraliçeyi anımsatıyor. Elbisesinin üst kısmı, saçı, makyajı çok iddialı fakat alt kısmındaki sert geçişten hoşlanmadım.

76. Altın Küre Ödülleri

Bahsetmezsem Olmaz

Haberin Devamı

Nicole Kidman gecenin şıkları arasında yer almasa da zarafetiyle bahsedilmezse olmaz isimler arasında.


76. Altın Küre Ödülleri

Kaley Cuoco favorilerim arasında olmasa da stilini beğendiğimi itiraf etmeliyim.

76. Altın Küre Ödülleri

Allison Janney genel olarak güzelliğini ve stilini takdir ettiğim isimler arasında. Yine yaşına ve fiziğine çok uygun bir elbise tercih etmiş, zamansız bir görüntüye imza atmış.

76. Altın Küre Ödülleri

Emily Blunt normal şartlarda böyle bir elbiseyle favori isimlerim arasına girerdi fakat o içinden görünen bejleri o kadar gözlerimi acıttı ki listemde bir anda 10 sıra falan geriye düştü.

Rüküşler

Altın Küre Ödülleri'nde büyük hayal kırıklığı yaşatarak rüküşlüğüyle damga vuran isimlerden bahsetmezsek olmaz. Aslına bakarsanız (sırasıyla) Emma Stone, Janelle Monae, Kate Mara, Caitriona Balfe ve Anne Hathaway kırmızı halıda unutulmaz görüntülere imza atmış isimler. Bu yıl negatif yönde unutulmaz görüntülerle hafızalara kazındılar.


76. Altın Küre Ödülleri

Instagram: iamduygubay