Ekonomi 9 Yapı’dan yeni nesil sanayi sitesi

9 Yapı’dan yeni nesil sanayi sitesi

26.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

9 Yapı’nın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği ‘9 Yapı Sanayi Sitesi’; modern mimarisiyle ‘yeni nesil sanayi sitesi’ konseptiyle hizmet veriyor. Sanayi sitesinin açılış töreninde konuşan 9 Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tokmak, yaklaşık 25 milyon dolar yatırım değerine sahip projenin sanayicilerin günlük ihtiyaçlarına uygun bir şekilde tasarlandığını söyledi.

9 Yapı’dan yeni  nesil sanayi sitesi

Toplam 40 bin metrekare alana sahip olan sanayi sitesi hakkında bilgi veren Tokmak, “Sanayicilerimizin çağın gerektirdiği fiziksel olanaklara kavuşmaları ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir yatırıma daha imza attık. İstanbul şehir merkezinde sıkışmış eski tip sanayi sitelerinin şehre yakın yeni sahalara taşınmasını hedefledik. Bu sanayi sitelerindeki binaların kullanım ömrünü doldurmuş olması, hammaddenin şehir içindeki siteye sevki ve bitmiş ürünün dağıtımı anlamında sorunlar oluşturuyor. Yangın ve deprem riskli bu tip sanayi sitelerinde can ve mal güvenliği riski de bulunuyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Açılış töreni; 9 Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Güldal, Mehmet Güldal, Yılmaz Tokmak, Ümit Aktaş, Bayram Dulun, Yekta Adıgüzel’in ev sahipliğinde, sanayici ve işadamlarının katılımıyla gerçekleştirildi.9 Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güldal, “Binamız her türlü deprem şartına ve yangına karşı standardın üzerinde koruma içeriyor. Personele dünya standartlarına uygun çalışma şartları sunuyor. Sanayi sitemizin imalatını 1.5 yıl gibi kısa bir sürede tamamladı” dedi.