A Milli Erkek Basketbol Takımı

A Milli Erkek Basketbol Takımı

Son dakika A Milli Erkek Basketbol Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli Erkek Basketbol Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli Erkek Basketbol Takımı haber sayfamızda...

A Milli Erkek Basketbol Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.600 a milli erkek basketbol takımı haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası vefa etti.
18.04.2024 Basketbol
FIBA dünya sıralaması belli oldu! Türkiye sabit kaldı
FIBA dünya sıralaması belli oldu! Türkiye sabit kaldı FIBA dünya sıralamasına yeni güncelleme geldi. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın sıralamadaki yeri değişmedi.
1.03.2024 Milli Takım
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a sert tepki: Bu kutsal görevi bırakacaksın!
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a sert tepki: Bu kutsal görevi bırakacaksın! Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'a eleştirilerde bulundu.
26.02.2024 Milli Takım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da A Milli Erkek Basketbol Takımı ile İzlanda Milli Erkek Basketbol Takımı arasında oynanan mücadeleyi takip etti.
25.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Dev Adam'ın maçını Adana'da takip etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da A Milli Erkek Basketbol Takımı ile İzlanda Milli Erkek Basketbol Takımı arasında oynanan mücadeleyi takip etti.
25.02.2024 Gündem
Ergin Ataman: İyi oynamadık ama kazanmak için bir yol bulduk
Ergin Ataman: İyi oynamadık ama kazanmak için bir yol bulduk A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu 2’nci maçında İzlanda’yı sahasında 76-75 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Başantrenör Ergin Ataman ile milli oyuncu Erten Gazi açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 Basketbol
Ergin Ataman: Bugün şans bizimleydi!
Ergin Ataman: Bugün şans bizimleydi! FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu 2’nci maçında İzlanda’yı 76-75 mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman konuştu.
25.02.2024 Milli Takım
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta A Milli Takımımız, İzlanda'yı Biberovic'in son saniye basketiyle 76-75 mağlup etti.
25.02.2024 Milli Takım
Buğrahan Tuncer: İtalya ile birlikte grubun favorisiyiz
Buğrahan Tuncer: İtalya ile birlikte grubun favorisiyiz A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Buğrahan Tuncer, İtalya ile grubun favorisi olduklarını ve Avrupa Şampiyonası'na gitmek istediklerini belirtti.
24.02.2024 Milli Takım
Ergin Ataman: Amerikan futbolu oynuyor gibi!
Ergin Ataman: Amerikan futbolu oynuyor gibi! A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, İtalya mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Milli Takım
12 Dev Adam, İtalya deplasmanında mağlup!
12 Dev Adam, İtalya deplasmanında mağlup! A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu ilk maçında İtalya'ya deplasmanda 87-80 mağlup oldu.
22.02.2024 Milli Takım
Potada A Milli Takım'ın rakibi İtalya
Potada A Milli Takım'ın rakibi İtalya 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen Ay-Yıldızlı ekibimiz yarın TSİ 22.30'da deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek.
21.02.2024 Milli Takım
12 Dev Adam'da Tarık Biberovic, Türkiye kararını açıkladı!
12 Dev Adam'da Tarık Biberovic, Türkiye kararını açıkladı! Bosna Hersek asıllı milli basketbolcu Tarık Biberoviç, A Milli Basketbol Takımı'nı seçmesiyle ilgili soruya cevap verdi.
21.02.2024 Milli Takım
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor” dedi.
21.02.2024 Basketbol
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri’nde İtalya ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Basketbol Takımımız'da teknik heyet ve oyuncular basın mensupları ile buluştu
20.02.2024 Milli Takım
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu.  12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'e milli müjde!
Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'e milli müjde! A Milli Erkek Basketbol Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Tarık Biberovic'e müjde geldi.
12.02.2024 Milli Takım
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
Anadolu Efes açıkladı! Shane Larkin'in cezası onandı
Anadolu Efes açıkladı! Shane Larkin'in cezası onandı Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun 5 maçtan men cezası verdiği Shane Larkin için Anadolun Efes'ten açıklama geldi. Yıldız basketbolcunun cezasının onandığı belirtildi.
2.10.2023 Basketbol
FIBA Erkekler Dünya Sıralaması'nda zirvedeki takım belli oldu
FIBA Erkekler Dünya Sıralaması'nda zirvedeki takım belli oldu Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), yeni dünya sıralamasını açıklarken, ABD liderlik koltuğunda yer aldı.
15.09.2023 Milli Takım
Larkin ve Wilbekin'e şok haber! 'Devşirme' statüsünü kaybettiler
Larkin ve Wilbekin'e şok haber! 'Devşirme' statüsünü kaybettiler Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun 5 maçtan men cezası verdiği Shane Larkin ve Scottie Wilbekin'de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yıldız basketbolcular, “devşirme” statüsünü kaybettiler. İşte detaylar...
Shane Larkin, TBF'nin cezasına tepki gösterdi! 'Elimi hissetmiyordum'
Shane Larkin, TBF'nin cezasına tepki gösterdi! 'Elimi hissetmiyordum' Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun 5 maçtan men cezası verdiği Shane Larkin sosyal medyada üzerinden bir açıklama yaptı.
27.08.2023 Milli Takım
TBF'den Shane Larkin ve Scottie Wilbekin'e dev ceza!
TBF'den Shane Larkin ve Scottie Wilbekin'e dev ceza! Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, A Milli Erkek Basketbol Takımı kadrosuna davet edilmelerine rağmen antrenmanlara çıkmayan Shane Larkin ve Scottie Wilbekin'e ceza verdi.
26.08.2023 Basketbol
Paris hayal oldu
Paris hayal oldu Türkiye, Olimpiyat Ön Elemesi final maçında Hırvatistan’a yenildi, 2024 Paris biletini kaçırdı. Konuk ekip yüksek dış şut yüzdesi, pota altı etkinliği, tempoyu istediği gibi ayarlaması ile baştan sona üstün götürdüğü maçı farklı kazandı.
21.08.2023 Milli Takım
12 Dev Adam, Olimpiyat Elemeleri vizesi alamadı!
12 Dev Adam, Olimpiyat Elemeleri vizesi alamadı! FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nın finalinde Hırvatistan'a 84-71 mağlup olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, Olimpiyat Elemeleri'ne katılma hakkı elde edemedi.
20.08.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Erkek Basketbol Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.