A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımı

Son dakika A Milli Futbol Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli Futbol Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli Futbol Takımı haber sayfamızda...

A Milli Futbol Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.034 a milli futbol takımı haberi bulunmuştur.
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt!
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde gelen bir soruya sert bir yanıt verdi.
27.03.2024 Milli Takım
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi!
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi! A Milli Takım, Ernst Happel'de Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Spor yorumcusu Mehmet Özdilek milli yıldız için "Futbolu unutmuş gibi" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Milli Takım
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Avusturya-Türkiye maçından kareler
Avusturya-Türkiye maçından kareler A Milli Futbol Takımı, Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi.
26.03.2024 Milli Takım
Ralf Rangnick'ten Türkiye için Montella yorumu!
Ralf Rangnick'ten Türkiye için Montella yorumu! Avusturya Teknik Direktörü Ralf Rangnick, Türkiye maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rangnick, 'Hazırlık maçı da olsa kurmuş olduğumuz sistemi çok iyi seviyede tutmamız gerekiyor.' dedi.
25.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz!
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, Avrupa Şampiyonası’na sayılı günler kala takımın son durumunu değerlendirdi, “Hayallerimiz var ve o hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz” ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Milli Takım
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu!
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu! Rangers kulübü, artık bir numaralı kanat beki haline geldiği ve ilk 11’de kendisine yer bulduğu için milli arada sakatlanan Rıdvan Yılmaz’ın adeta üzerine titriyor.
25.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda Avusturya mesaisi devam etti!
A Milli Futbol Takımı'nda Avusturya mesaisi devam etti! A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
24.03.2024 Milli Takım
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Fenerbahçe
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu!
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu! Futbol kariyerinde en olgun, en verimli dönemini yaşayan Hakan Çalhanoğlu, Macaristan karşılaşmasında da sahanın en iyileri arasındaydı. A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella, maçın ardından soyunma odasında Hakan’a, liderliği ve kaptanlığı için teşekkür etti.
24.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Milli Takım
A Milli Takım'da Avusturya mesaisi başladı!
A Milli Takım'da Avusturya mesaisi başladı! EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla start aldı.
23.03.2024 Milli Takım
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları kapsamında Macaristan ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 1-0 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.
23.03.2024 Milli Takım
Macaristan-Türkiye maçı sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan yıldız oyuncuya eleştiri: Ne kadar ısrar edersek olmuyor
Macaristan-Türkiye maçı sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan yıldız oyuncuya eleştiri: Ne kadar ısrar edersek olmuyor A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu.
23.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella: Herkes burada oynamayı hak ediyor!
Vincenzo Montella: Herkes burada oynamayı hak ediyor! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçının ardından konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Marco Rossi: Türkiye çok yetenekli oyunculara sahip!
Marco Rossi: Türkiye çok yetenekli oyunculara sahip! Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, A Milli Futbol Takımı'nı 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Mert Günok: Eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor!
Mert Günok: Eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor! A Milli Futbol Takımı kalecisi Mert Günok, Macaristan maçının ardından konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Attila Szalai: Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon!
Attila Szalai: Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon! Macar futbolcu Attila Szalai, A Milli Futbol Takımı'nı 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Yunus Akgün: Biz bu forma için her şeyi veriyoruz!
Yunus Akgün: Biz bu forma için her şeyi veriyoruz! Yunus Akgün, Macaristan'a 1-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.