A Milli Kadın Takımı

A Milli Kadın Takımı

Son dakika A Milli Kadın Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli Kadın Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli Kadın Takımı haber sayfamızda...

A Milli Kadın Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.087 a milli kadın takımı haberi bulunmuştur.
Endonezya'da milyonlar Sultanlar Ligi'ni izliyor! Gabi ve Boskovic vurgusu
Endonezya'da milyonlar Sultanlar Ligi'ni izliyor! Gabi ve Boskovic vurgusu Türkiye voleybol liglerinin dünyada en çok izlendiği yer Endonezya... Güneydoğu Asya ülkesinde üç yıldır Sultanlar ve Efeler ligini yayınlayan Vidio yayın platformunun müdürü Pipit Rini, Milliyet’e konuştu ‘Türk Voleybolu yayınladığımız tek yabancı ülke ligi ve oldukça iyi izleniyor’ dedi.
25.02.2024 Voleybol
Antalya'da Olimpik Sporcular Zirvesi! Team Türkiye Paris öncesi buluştu
Antalya'da Olimpik Sporcular Zirvesi! Team Türkiye Paris öncesi buluştu Team Türkiye Olimpik Sporcular Zirvesi, Paris 2024 Olimpiyatları öncesinde birçok aktivite gerçekleştirerek sporcuların takım ruhunu pekiştirmesi amaçlandı.
29.12.2023 Diğer
Potanın Perileri destan yazdı!
Potanın Perileri destan yazdı! Türkiye’de kadın basketbolu da okullardan çıktı, buralarda kurulan kulüpler bünyesinde kurumsallaşmaya doğru gidildi. 1990’lar ile birlikte büyük bir atılımın içerisine girilirken özellikle kulüpler düzeyinde önemli başarılar yaşandı.
28.10.2023 Skorer
ÖZEL | Filenin Sultanları'nın yıldızı Aslı Kalaç itiraf etti! 'Kalp doktoruna gitmeyi düşündüm'
ÖZEL | Filenin Sultanları'nın yıldızı Aslı Kalaç itiraf etti! 'Kalp doktoruna gitmeyi düşündüm' A Milli Kadın Takımı’nın başarılarının voleybola yönelimi arttırdığı gibi, lige olan ilgiyi de yükselteceğini belirten Aslı Kalaç, “Artık insanlar trafikte bile arabada tanıyorlar bizleri, eskiden böyle bir durum yoktu” dedi.
8.10.2023 Voleybol
Daniele Santarelli fırtınası! Filenin Sultanları'nın bileği bükülmüyor
Daniele Santarelli fırtınası! Filenin Sultanları'nın bileği bükülmüyor A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları vizesini aldı. Dünya sıralamasında 2024 Mayıs'a kadar bir numarayı garantileyen Filenin Sultanları'nda Daniele Santarelli'nin performansı dikkat çekti.
23.09.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı! 'Arkadaşlar sakin olun'
Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı! 'Arkadaşlar sakin olun' Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'yı mağlup ederek önemli bir zafer elde etti. Müsabakada zaman zaman gerginlik yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalı taraftarlar duruma kızdı. Konuyla ilgili Ebrar'dan açıklama geldi.
1.07.2023 Voleybol
Ekrem Memnun: Grupta lider olmak önemli
Ekrem Memnun: Grupta lider olmak önemli Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası öncesinde basınla buluşan A Milli Kadın Takımı’nda Başantrenör Ekrem Memnun, “Bu sene, olimpiyat senesi. Bütün takımlar gelebilecekleri en iyi kadroyla gelecek. Bizim için de aynısı geçerli” ifadelerini kullandı.
13.06.2023 Basketbol
Beşiktaş GKN Kargo'da Aziz Akkaya dönemi
Beşiktaş GKN Kargo'da Aziz Akkaya dönemi Beşiktaş GKN Kargo Takımı'nın Başantrenörlük görevi için tecrübeli çalıştırıcı Aziz Akkaya ile sözleşme imzalandı. Aziz Akkaya son olarak Çukurova Basketbol Takımı'nın Başantrenörlük görevini üstlendi.
16.11.2022 Basketbol
Bakan Kasapoğlu, TVF Başkanı Üstündağ ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti
Bakan Kasapoğlu, TVF Başkanı Üstündağ ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile TVF Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti.
7.02.2022 Voleybol
Meltem Yıldızhan kadrodan çıkarıldı
Meltem Yıldızhan kadrodan çıkarıldı A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Meltem Yıldızhan kadrodan çıkarıldı.
8.11.2021 Milli Takım
Naz Aydemir Akyol: Her maç en iyi  oyunumuzu ortaya koymamız gerekiyor
Naz Aydemir Akyol: Her maç en iyi oyunumuzu ortaya koymamız gerekiyor Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Naz Aydemir Akyol, Tokyo'da en iyi oyunlarını ortaya koymaları gerektiğini söyledi.
9.07.2021 Voleybol
Voleybola dev sponsor
Voleybola dev sponsor TVF ile Otokoç 2. El arasında imzalar atıldı, milli sporcular yeni bir sponsor daha kazandı
3.07.2021 Voleybol
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı Türkiye Voleybol Federsayonu, bu yıl oldukça yoğun bir dönem geçirecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın aday kadrosunu duyurdu.
17.04.2021 Voleybol
Hidayet Türkoğlu: Doğru yoldayız
Hidayet Türkoğlu: Doğru yoldayız Büyük organizsyonda yer alma geleneğini sürdürdüklerini belirten Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı, “Bu performans iyi oluşum içinde olduğumuzu gösterdi. Genç, pırıl pırıl kardeşlerimiz var. Kendilerine verilen fırsatı iyi değerlendirdiler” dedi.
25.02.2021 Basketbol
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Mehmet Kabaran getirildi
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Mehmet Kabaran getirildi Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Mehmet Kabaran oldu.
Vestel'den voleybola sponsorluk desteği!
Vestel'den voleybola sponsorluk desteği! Uzun zamandır voleybola desteğini sürdüren Vestel, dün yapılan anlaşmayla yeni adımlar attı
6.10.2020 Voleybol
Flaş karar! Guidetti ile 4 yıl daha...
Flaş karar! Guidetti ile 4 yıl daha... Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlardan ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, A Milli Kadın Takımı'nın antrenörü Giovanni Guidetti ile 4 yıl daha çalışmak istediklerini söyledi.
1.07.2020 Voleybol
Hidayet Türkoğlu, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i ziyaret  etti
Hidayet Türkoğlu, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Spordan Sorumlu Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i makamında ziyaret etti.
1.07.2020 Basketbol
FIBA, kadınlar dünya sıralaması için yeni sistemi duyurdu
FIBA, kadınlar dünya sıralaması için yeni sistemi duyurdu Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), dünya sıralaması için yeni sistemi duyurdu.
1.07.2020 Basketbol
Kadının fendi, FIFA’yı yendi
Kadının fendi, FIFA’yı yendi Kadınlar Dünya Kupası’nın beklenmedik başarısı sonrasında FIFA, 2019-22 döneminde kadın futbolu için ayırdığı parayı iki katına çıkardı, 1 milyar dolara yükseltti
1.07.2020 Futbol
Üstündağ: Avrupa şampiyonluğunu hak etmiştik
Üstündağ: Avrupa şampiyonluğunu hak etmiştik Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "(2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası) Buruk bir sevinç yaşıyoruz" dedi.
1.07.2020 Voleybol
A Milliler'in yarın belli olacak
A Milliler'in yarın belli olacak 2021 Avrupa Kadınlar ve Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinin grupları yarın belli olacak.
1.07.2020 Milli Takım
Hidayet Türkoğlu: Temennimiz ilk 3'te yer almak
Hidayet Türkoğlu: Temennimiz ilk 3'te yer almak Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yarın başlayacak 2019 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele verecek A Milli Takım'ın ülkeyi mutlu edecek, gururlandıracak sonuçlar almasını umduklarını söyledi.
1.07.2020 Milli Takım
Potanın Perileri, Fransa'yı rahat geçti!
Potanın Perileri, Fransa'yı rahat geçti! Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Kadın Takımı, Fransa'da katıldığı özel turnuvanın ilk maçında ev sahibi ekibi 74-65 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol
Ceyhun Yıldızoğlu: "Oyuncularıma çok güveniyorum"
Ceyhun Yıldızoğlu: "Oyuncularıma çok güveniyorum" Letonya ve Sırbistan'ın 27 Haziran-7 Temmuz tarihlerinde ortaklaşa düzenleyeceği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Kadın Takımı, hazırlıklarını sürdürdü.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Kadın Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.