A Milli

A Milli

Son dakika A Milli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli haber sayfamızda...

A Milli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106.002 a milli haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev A Milli Basketbol Takımımız ve Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’un Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı Fenerbahçe'nin Olympiakos'u konuk ettiği Konferans Ligi maçında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı, Premier Lig devi tarafından tribünden takip edildi.
18.04.2024 Konferans Ligi
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti!
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti! EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın rakipleri netlik kazandı.
18.04.2024 Diğer
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Arda Turan'la ilgili itirafı dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'la ilgili övgüde bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası vefa etti.
18.04.2024 Basketbol
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri Milletler Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala turnuvada dağıtılacak para rakamları belli oldu. Filenin Sultanları'nın son şampiyon unvanıyla yarışacağı turnuvada kazananlar kasayı dolduracak.
18.04.2024 Voleybol
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devinin kararını verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum'
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum' Almanya’da organize edilecek EURO2024’ten beklentilerin büyük olduğunu dile getiren Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ‘Avrupa Şampiyonası’nda tüm Türkiye’yi gururlandırmak istiyorum’ dedi.
17.04.2024 Milli Takım
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu Fatih Terim'in Panathinaikos'ta göreve başlamasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Samet Akaydin için karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonunu da duyurdu.
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası! 'Teklifi kabul etti'
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası! 'Teklifi kabul etti' Rumen basını, son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiğini öne sürdü.
15.04.2024 Beşiktaş
Hasan Ali Kaldırım ve taraftar arasında tartışma! Sahaya girdi
Hasan Ali Kaldırım ve taraftar arasında tartışma! Sahaya girdi Süper Lig’in 32’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Hasan Ali Kaldırım bir taraftar ile sözlü tartışma yaşadı
13.04.2024 Kayserispor
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım' Valencia forması giyen milli savunmacı Cenk Özkacar suskunluğunu bozdu. Genç stoper, EURO 2024 öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.04.2024 İspanya La Liga
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un gelecek sezon Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı vermeyi planladığı aktarıldı.
10.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal hedefi açıkladı!
Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal hedefi açıkladı! Özel bir hastanenin onkoloji bölümündeki kanser hastalarını ziyaret eden Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı takımın hedeflerinden bahsetti.
10.04.2024 Basketbol
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız!
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Didem Karagenç, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Busem Şeker: İnancımızı hiç kaybetmedik!
Busem Şeker: İnancımızı hiç kaybetmedik! A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Busem Şeker, Macaristan galibiyetini değerlendirdi.
9.04.2024 Futbol
Birgül Sadıkoğlu: Daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz!
Birgül Sadıkoğlu: Daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz! Macaristan'ı 2-1 mağlup eden A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Birgül Sadıkoğlu açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Futbol
Derya Arhan: Bizim için bir bayram hediyesi oldu!
Derya Arhan: Bizim için bir bayram hediyesi oldu! A Milli Kadın Futbol Takımı forması giyen Derya Arhan, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

A Milli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.