Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aamir Khan hayranlarına müjde!

Dünyanın en tanınan Bollywood yıldızlarından Aamir Khan hayranlarına müjdeli haber. İşte o tarih...

|

Dünyanın en tanınan Bollywood yıldızlarından Aamir Khan’ın son filmi 'Thugs Of Hindostan', 30 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

Daha önce 'Dangal' filmi için geçirdiği büyük fiziksel değişim ile gündeme gelen Aamir Khan, bu film için yeni bir imaja büründü. Son olarak 'Süperstar' filmi Türkiye’de gösterime giren AaKhan’ın, aksiyon-macera türündeki son filmde canlandırdığı 'Firangi' karakterinin ilk görüntüleri yayımlandı.

Bollywood’un en yüksek bütçeli filmi

Filmde Aamir Khan’a Amitabh Bachchan ve Katrina Kaif ve Fatima Sana Shaikh eşlik ediyor. Vijay Krishna Acharya yazıp yönettiği film, Bollywood’un en yüksek bütçeli filmi olmasıyla da dikkati çekiyor.

Türkiye’ye Filmartı Film tarafından getirilen 'Thugs Of Hindostan', IMAX seçeneğiyle sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.