Abd Adalet Bakanlığı

Abd Adalet Bakanlığı

Son dakika ABD Adalet Bakanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Adalet Bakanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Adalet Bakanlığı haber sayfamızda...

Abd Adalet Bakanlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.627 abd adalet bakanlığı haberi bulunmuştur.
ABD’den Apple’a ‘tekel’ davası!
ABD’den Apple’a ‘tekel’ davası! ABD Adalet Bakanlığı, cep telefonu piyasasını tekelleştirme ve rekabeti yok etme suçlamalarıyla teknoloji devi Apple’a kapsamlı bir dava açtı.
23.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz gün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
19.03.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması
Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz gün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
19.03.2024 Gündem
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) tarihinin en büyük sızıntısına neden olmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2024 Dünya
ABD'li eski büyükelçinin 40 yıldır Küba için casusluk yaptığı iddia edildi
ABD'li eski büyükelçinin 40 yıldır Küba için casusluk yaptığı iddia edildi Başsavcılıktan yapılan açıklamada "Rocha 40 yılı aşkın bir süre boyunca Küba devletinin gizli ajanı olarak çalıştı" denildi.
5.12.2023 Dünya
Binance’a 4 milyar dolarlık fatura
Binance’a 4 milyar dolarlık fatura Kripto borsası Binance’a, ABD’deki soruşturmada 4 milyar dolarlık fatura kesildi. Bloomberg’in haberine göre ABD Adalet Bakanlığı’nın, fidye yazılımı gelirlerini aklama, banka dolandırıcılığı ve yaptırım ihlalleri iddialarını içeren bir ceza davasının çözümünün bir parçası olarak kripto para borsası Binance Holdings Ltd’den 4 milyar doların üzerinde para istiyor. Bloomberg’in haberine göre, anlaşma Binance’in faaliyetlerine devam etmesini sağlayacak.
22.11.2023 Ekonomi
ABD’de Filistin asıllı 6 yaşındaki çocuğu öldüren saldırgan hakim karşısında
ABD’de Filistin asıllı 6 yaşındaki çocuğu öldüren saldırgan hakim karşısında ABD’de Filistin asıllı 6 yaşındaki çocuğu 26 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı 71 yaşındaki Joseph Czuba, çıkarıldığı mahkemede suçsuz olduğunu iddia etti.
30.10.2023 Dünya
ABD Adalet Bakanlığı’ndan Tesla’ya ‘menzil’ incelemesi
ABD Adalet Bakanlığı’ndan Tesla’ya ‘menzil’ incelemesi ABD Adalet Bakanlığı, Tesla’nın sürüş menzillerini incelemeye başladı. Tesla’nın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunduğu yeni belgelere göre ABD Adalet Bakanlığı Tesla’nın araçlarının reklamı yapılan menzillerini abartıp abartmadığını soruşturuyor.
25.10.2023 Ekonomi
ABD'den Tesla'ya inceleme
ABD'den Tesla'ya inceleme ABD Adalet Bakanlığı, Tesla'nın sürüş menzilleri konusunda yaptığı reklamları inceliyor.
24.10.2023 Uzmanpara
Korkunç hamle! ABD, Meksika sınırına testereli şamandıralar konumlandırdı
Korkunç hamle! ABD, Meksika sınırına testereli şamandıralar konumlandırdı ABD'nin Texas eyaletinde Rio Grande Nehri üzerine kaçak göçmenlerin geçişini engellemek için testereli şamandıralar yerleştirildi.
14.08.2023 Haberler
İnsanlık dışı! Sınıra 'testereli' şamandıra
İnsanlık dışı! Sınıra 'testereli' şamandıra ABD'nin Texas eyaletinde Rio Grande Nehri üzerine kaçak göçmenlerin geçişini engellemek için testereli şamandıralar yerleştirildi.
14.08.2023 Dünya
ABD'de seçime sayılı günler kaldı! Biden ve Trump'ın başı dertte
ABD'de seçime sayılı günler kaldı! Biden ve Trump'ın başı dertte ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden, 2019 yılından bu yana devam eden vergi kaçakçılığı suçlamalarına ilişkin ceza davasıyla karşı karşıya kalabilir. Gelecek sene yapılacak olan başkanlık seçimlerine sayılı günler kala yapılan anketlerde, Joe Biden ve Donald Trump baş başa gözükürken, her iki tarafın da ABD mahkemesiyle başı dertte.
13.08.2023 Dünya
Paylaşımı endişelendirdi
Paylaşımı endişelendirdi ABD Adalet Bakanlığı, eski Başkan Donald Trump’ın, “Benim peşime düşersen, ben de senin peşinden gelirim!” paylaşımı üzerine, federal yargıçtan bir koruma emri çıkarmasını talep etti.
6.08.2023 Dünya
Meksika'dan ABD'ye nota! 'İki ülke arasındaki anlaşmaları açıkça ihlal'
Meksika'dan ABD'ye nota! 'İki ülke arasındaki anlaşmaları açıkça ihlal' Meksika, ABD’nin Texas eyaletinde Meksika sınırına yüzen bariyer inşa edilmesi üzerine ABD’ye iki diplomatik nota gönderdi.
26.07.2023 Dünya
Etki analizi 2021-2022
Etki analizi 2021-2022 2021-2022 dönemi için ortalama yıllık 2.58 milyar dolar refah kazanımı sağlandığını anlıyoruz.
4.07.2023 Milliyet Rekabet
George Floyd'un ölümünden sonra yeni rapor! ABD'de korkutan veri
George Floyd'un ölümünden sonra yeni rapor! ABD'de korkutan veri ABD Adalet Bakanlığı 3 sene önce George Floyd’un öldürüldüğü Minneapolis’te polisin, siyahilere 9, kızılderililere ise 13,9 kat daha fazla şiddet uyguladığını açıkladı.
16.06.2023 Dünya
Trump 'gizli belgeler' soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkıyor
Trump 'gizli belgeler' soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkıyor Devlete ait gizli belgeleri kendi şahsi konutunda tutmak ve yetkililerin belgeleri geri almasını engellemeye çalışmakla suçlanan eski ABD Başkanı Donald Trump bugün Miami'de hakim karşısına çıkacak.
13.06.2023 Dünya
7 maddede Trump'ın gizli belge davasıyla ilgili ayrıntılar
7 maddede Trump'ın gizli belge davasıyla ilgili ayrıntılar ABD'nin eski liderinin Florida'daki evinde bulunan belgelerle kopan fırtınada, Trump’ın yaptığı bir telefon konuşması her şeyin seyrini değiştirdi.
10.06.2023 Dünya
ABD'deki Kongre baskını davasında Oath Keepers liderine 18 yıl hapis cezası
ABD'deki Kongre baskını davasında Oath Keepers liderine 18 yıl hapis cezası ABD Kongresi’ne 6 Ocak 2021'de yapılan saldırıda yer alan Oath Keepers (Yemin Muhafızları) adlı aşırı sağcı grubun lideri Stewart Rhodes, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.05.2023 Dünya
Uluslararası Göç Örgütü’nün yeni Genel Direktörü Amy Pope oldu
Uluslararası Göç Örgütü’nün yeni Genel Direktörü Amy Pope oldu Uluslararası Göç Örgütü (IOM) İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen IOM Konseyi’nin 6’ncı özel oturumunda Amy Pope’un bir sonraki Genel Direktör olarak seçildiğini duyurdu.
16.05.2023 Dünya
Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi
Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi Ekvador'da cesetleri birbirlerine bağlanmış ve boğazı kesik olarak bulunan genç kızların son anları ortaya çıktı.
10.05.2023 Dünya
Ekvador'da kartel dehşeti! Sokaklar parçalanmış ceset ve kafalarla dolu
Ekvador'da kartel dehşeti! Sokaklar parçalanmış ceset ve kafalarla dolu Son günlerde Ekvador'da suç oranı iyice arttı. Kartellerin hüküm sürdüğü ülkede kafa kesmek, katliam yapmak ve sokaklarda parçalanmış ceset görmek normal bir duruma dönüştü.
23.04.2023 Dünya
Sağ kalanlar kaplanlara yedirildi! Parçalanan kaslara acı biber döktüler
Sağ kalanlar kaplanlara yedirildi! Parçalanan kaslara acı biber döktüler Sinaloa kartelini yöneten El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri tüyler ürpertti, Navolato çiftliğinde 'şanslı' olanlar kurşuna dizilirken sağ kalanları ise hayal bile edemeyecekleri bir ızdırap bekliyordu.
20.04.2023 Dünya
‘İftiradan’ ötürü tazminat ödeyecek
‘İftiradan’ ötürü tazminat ödeyecek ABD merkezli Fox News kanalı, 2020’deki başkanlık seçimlerinde hile yapıldığı iddiaları nedeniyle oy kullanma sistemini üreten Dominion şirketine 787 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
20.04.2023 Dünya
Yıllar sonra ortaya çıktı! Düşmanlarını kaplanlara yedirmiş
Yıllar sonra ortaya çıktı! Düşmanlarını kaplanlara yedirmiş ABD, uyuşturucu ticareti yaptıkları nedeniyle aralarında "El Chapo" lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın 3 oğlunun da yer aldığı 28 kişi hakkında hukuki işlem başlattı.
15.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Adalet Bakanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.