Abd Son Dakika

Abd Son Dakika

Son dakika ABD son dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD son dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD son dakika haber sayfamızda...

Abd Son Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.054 abd son dakika haberi bulunmuştur.
İran Dışişleri Bakanı'ndan Biden'a sert sözler! 'İkiyüzlü tavrınızı bırakın'
İran Dışişleri Bakanı'ndan Biden'a sert sözler! 'İkiyüzlü tavrınızı bırakın' İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, ABD Başkanı Joe Biden’ın “İran’ı özgürleştireceğiz” açıklamasına tepki göstererek, “İkiyüzlü tavrınızı ve IŞİD'i desteklemeyi bırakın" dedi.
4.11.2022 Dünya
Son dakika: Koronavirüs bitmeden yeni salgın! Avrupa'nın göbeğinde....
Son dakika: Koronavirüs bitmeden yeni salgın! Avrupa'nın göbeğinde.... 3 milyon 750 binden fazla insanın yaşamını yitirmesine neden olan ve dünyaya diz çöktüren koronavirüs pandemisi bitmeden tespit edilen yeni virüs korku yarattı. Avrupa'nın göbeğinde tespit edilen vakalar paniğe neden olurken yetkililerden açıklama geldi.
12.06.2021 Dünya
Son dakika: Irak'ta ABD askerlerinin bulunduğu üsse saldırı
Son dakika: Irak'ta ABD askerlerinin bulunduğu üsse saldırı Gelen son dakika haberine göre; Irak’ta Erbil'deki üssün ardından bu kez ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el Esad hedef alındı. Reuters haber ajansı, çok sayıda roketin üsse düştüğünü bildiriyor.
3.03.2021 Dünya
Son dakika haberi: ABD'de George Floyd isyanında sıcak gelişme! 'Ülke kontrolden çıktı'
Son dakika haberi: ABD'de George Floyd isyanında sıcak gelişme! 'Ülke kontrolden çıktı' Gelen son dakika haberlerine göre; ABD'de siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinden sonra başlayan isyan ateşi tüm ülkeyi sarmış durumda. Peş peşe çok kritik kararlar açıklanırken en dikkat çekici haber George Floyd'un öldürüldüğü Minneapolis'ten geldi. İşte tüm gelişmeler...
8.06.2020 Dünya
Son dakika haberi: Trump'tan İran'a sert tehdit! 'Saldırırsan bedeli ağır olur'
Son dakika haberi: Trump'tan İran'a sert tehdit! 'Saldırırsan bedeli ağır olur' Gelen son dakika haberine göre; ABD ile İran arasında gerilim yine yükseldi. ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın Irak'taki ABD askerlerine bir saldırı planladığı yönünde bilgiye sahip olduklarını ve böyle bir saldırıyı karşılıksız bırakmayacaklarını açıkladı.
1.04.2020 Dünya
Son dakika! 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika! 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberlere göre, Milli Savunma Bakanlığı'nca, Irak'ın kuzeyi Metina bölgesinde tespit edilen 8 PKK'lı teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği açıklandı.
28.03.2020 Gündem
ABD'den çok kritik İran açıklaması! 'Daha başlamadık'
ABD'den çok kritik İran açıklaması! 'Daha başlamadık' Son dakika haberine göre; Kasım Süleymani'nin öldürülmesinden sonra ABD ile İran arasında yaşanan sıcak temasta flaş gelişmeler yaşanıyor. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Jonathan Hoffman, Irak'taki son durumu ve yaşanacak olası gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
16.01.2020 Dünya
Arka arkaya son dakika... İran dünyaya ilan etti!
Arka arkaya son dakika... İran dünyaya ilan etti! Cumhurbaşkanı Ruhani, Avrupa ülkelerinin nükleer anlaşmada ihtilaf maddesini devreye sokmasını kabul etmeyeceklerini belirterek ABD'nin 2015 anlaşmasına dönmesini istedi. Dışişleri Bakanı Zarif ise, "ABD ile müzakerelerde bulunmakla ilgilenmiyoruz. P5+1'le imzalanan nükleer anlaşma ölmedi" diyerek Avrupa ülkelerine bir mektupla yanıt vereceklerini açıkladı.
15.01.2020 Dünya
Dünyanın konuştuğu uçak kazasında yeni gelişme: Fransa ve Ukrayna anlaştı
Dünyanın konuştuğu uçak kazasında yeni gelişme: Fransa ve Ukrayna anlaştı Dünyanın merak ettiği uçak kazasında son dakika gelişmeler yaşanıyor. İran bu sabah yaptığı açıklamada uçağın kazara vurulduğunu duyurdu. Şoke eden açıklama sonrası neler olacağı merak konusuyken uçağın kara kutularının deşifresi için Fransa belirlendi. Gelen son dakika bilgilerine göre ise kara kutu deşifresi için Ukrayna ve Fransa anlaştı. Ukrayna'dan düşen uçakla ilgili üst üste açıklamalar geldi ve cenazelerin ne zaman gideceği belli oldu. Avrupa Birliği, İran ordusunun "yanlışlıkla" düşürdüğünü açıkladığı Ukrayna Havayolları uçağıyla ilgili kapsamlı ve şeffaf soruşturma çağrısında bulundu. İşte yaşanan son gelişmeler
11.01.2020 Dünya
Reuters dünyaya son dakika koduyla duyurdu: İran her şeyi açıklayacak
Reuters dünyaya son dakika koduyla duyurdu: İran her şeyi açıklayacak Son dakika gelişmesine göre, İran, Ukrayna uçağının düşme nedenini bugün açıklayacak.Tahran'da düşen Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağının İran'dan atılan bir füzeyle muhtemelen yanlışlıkla vurulduğu iddiası günlerdir tüm dünyada konuşuluyor. Uçak İran'ın füzesi yüzünden mi düştü, yoksa teknik bir sebeple mi düştü? Son olarak ABD Dışişleri Bakanı Pompeo "Uçağın İran füzesi ile düşürüldüğünün muhtemel olduğunu düşünüyoruz. Bölgede soruşturmalar devam ediyor. O uçağın başına ne geldiğini öğreneceğiz. Tüm dünyanın uygun adımları atacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrası İran harekete geçti ve bugün tüm detayları açıklayacağını duyurdu.
10.01.2020 Dünya
Pentagon, İran saldırısının bilançosunu açıkladı
Pentagon, İran saldırısının bilançosunu açıkladı Son dakika haberine göre: ABD Savunma Bakanı Mark Esper, İran'ın 3 bölgesinden Irak'taki ABD askerlerinin konuşlu olduğu 2 üsse dün gece 16 füze fırlatıldığını belirterek, füzelerin depo, otopark, taksi pistleri ve bir helikoptere hasar verdiğini, ancak herhangi bir can kaybı yaşanmadığını açıkladı.
8.01.2020 Dünya
İran'da yarın milli yas ilan edildi
İran'da yarın milli yas ilan edildi Son dakika haberine göre: İran hükümeti, dün Kasım Süleymani'nin cenaze törenindeki izdihamda ve bugün uçak kazasında hayatını kaybedenler için bir gün milli yas ilan etti.
8.01.2020 Dünya
Son dakika haberleri | İran'dan bir açıklama daha: Topyekün savaşa neden olur
Son dakika haberleri | İran'dan bir açıklama daha: Topyekün savaşa neden olur Ruhani'nin danışmanı: ABD müdahalesi topyekün savaşa neden olur
8.01.2020 Dünya
Son dakika haberi: İşte İran'ın saldırdığı üs! İlk görüntüler geldi
Son dakika haberi: İşte İran'ın saldırdığı üs! İlk görüntüler geldi Son dakika haberine göre dünyada sıcak gelişmeler yaşanıyor. İran, Irak'ta bulunan ABD üslerine saldırdı. Dünyanın yakından takip ettiği gelişmeler sonrası ilk görüntüler geldi. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, 28 Aralık'ta Irak'a gelerek, Ayn el Esed Hava Üssü'ndeki ABD askerlerini ziyaret etmişti.
8.01.2020 Dünya
Son dakika | İran misillemesi sonrası altın, dolar, euro fiyatları
Son dakika | İran misillemesi sonrası altın, dolar, euro fiyatları Dünyada son dakika ABD - İran gelişmesi yaşanıyor. Gelen son dakika bilgisine göre İran, Irak'ta bulunan ABD üslerini vurdu. Yaşanan sıcak gelişme sonrası piyasalarda da hareketlilik yaşanıyor. 08 Ocak 2020 altın, dolar, euro fiyatları haberimizde.
8.01.2020 Ekonomi
Son dakika | İran misillemesi sonrası ABD'den üst üste açıklamalar
Son dakika | İran misillemesi sonrası ABD'den üst üste açıklamalar Son dakika haberine göre; Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, Irak'taki ABD üslerine saldırı konusunda Başkan Donald Trump'ın bilgilendirildiğini ve durumun yakından takip edildiğini açıkladı.

Pentagon, İran’ın ABD askerlerinin konuşlandığı Irak'taki el-Esed ve Erbil üslerine 12’den fazla balistik füze ile saldırı düzenlediğini açıkladı.
8.01.2020 Dünya
Son dakika | Irak'ta ABD üssüne saldırı
Son dakika | Irak'ta ABD üssüne saldırı İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'nü onlarca balistik füzeyle vurduğunu duyurdu.
7.01.2020 Dünya
Son dakika | Trump'ın azil soruşturmasında sıcak gelişme! Belgelerin yayımlanmasına başlandı
Son dakika | Trump'ın azil soruşturmasında sıcak gelişme! Belgelerin yayımlanmasına başlandı ABD Temsilciler Meclisi, Başkan Donald Trump'ın azil soruşturmasına ilişkin iki ifadenin dökümünü yayımladı.
5.11.2019 Dünya
ABD'den Türkiye açıklaması: Biz bir aileyiz
ABD'den Türkiye açıklaması: Biz bir aileyiz ABD'nin Avrupa Kuvvetleri ve NATO Müttefik Kuvvetler Yüksek Komutanı Orgeneral Tod Wolters, Türkiye ile ABD arasındaki F-35 krizine ilişkin, "NATO Genel Sekreterinden de duyduğunuz üzere biz bir aileyiz. Bir ailede kardeşler, anne ve babalar arasında da anlaşmazlıklar olur. Askeri olarak bu küçük anlaşmazlığı yağmur gibi tanımlarım. Her sabah uyandığımızda yağmurda işimize devam etmenin yoluna bakarız." ifadelerini kullandı.
3.10.2019 Dünya
Korkulan oldu! Kara haber geldi...
Korkulan oldu! Kara haber geldi... Uçaklar havalandı, kaydedilen görüntüler tüyler ürperticiydi. Yeryüzüyle teması ölüm getirdi, ABD'de yüz binlerce insan evini tek ediyor.
2.09.2019 Dünya
Son dakika... ABD'de silahlı saldırı
Son dakika... ABD'de silahlı saldırı Alabama'daki Amerikan futbolu maçında saldırganlar en az 10 liseli genci vurdu, yaralılar hastaneye taşındı.
31.08.2019 Dünya
Son dakika... ABD'de bomba paniği sürüyor!
Son dakika... ABD'de bomba paniği sürüyor! Dün peş peşe gelen bomba haberlerinin ardından, bugün de New York'ta şüpheli paket bulundu.
25.10.2018 Dünya
Son dakika... ABD'de bomba paniği sürüyor!
Son dakika... ABD'de bomba paniği sürüyor! Dün peş peşe gelen bomba haberlerinin ardından, bugün de New York'ta şüpheli paket bulundu.
25.10.2018 Dünya
ABD'de okul bahçesinde silahlı saldırı
ABD'de okul bahçesinde silahlı saldırı ABD'nin Las Vegas kentinde lise yerleşkesinde yaşanan  silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.
12.09.2018 Dünya
BM Güvenlik Konseyi, Suriye’yi görüşmek için toplandı
BM Güvenlik Konseyi, Suriye’yi görüşmek için toplandı Kritik Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) toplantısı başladı. Acil toplantı talebi, Rusya'dan gelmişti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Abd Son Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.