Abdullah Avcı

Abdullah Avcı

Son dakika Abdullah Avcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdullah Avcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdullah Avcı haber sayfamızda...

Abdullah Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.060 abdullah avcı haberi bulunmuştur.
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi!
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi! Süper Lig devi, 2022-23 sezonunda yarım sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Wout Weghorst için harekete geçti. Söz konusu kulüp, yıldız oyuncuyu transfer listesinin başına yazdığı kaydedildi.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Mislav Orsic'in 1 yıllık hasret bitiyor!
Trabzonspor'da Mislav Orsic'in 1 yıllık hasret bitiyor! Trabzonspor’un sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kadrosuna kattığı Mislav Orsic sahalara dönmek için gün sayıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Konyaspor hazırlıkları devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor hazırlıkları devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.
28.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'a Mislav Orsic müjdesi
Trabzonspor'a Mislav Orsic müjdesi Bordo-mavili takımın sezon başında renklerine kattığı Mislav Orsic, uzun süren sakatlık dönemi sonrası yeniden sahalara dönüyor.
28.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Süper Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Süper Lig'de 32. haftanın programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın müsabakalarına ilişkin programı açıkladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız Sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası sessizliğini bozdu! 'Nasıl nefsi müdafaa olmaz?'
Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası sessizliğini bozdu! 'Nasıl nefsi müdafaa olmaz?' Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar gündemde yer almaya devam ederken Osayi Samuel uzun süren sessizliğini bozdu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar!
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar! Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'dan eylül ayında ayrılan ve şu anda kulüpsüz olan Hollandalı futbolcu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Süper Lig
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor Trabzonspor’u milli aradan sonra zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirinden zorlu 10 karşılaşmaya çıkacak.
25.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar devam etti!
24.03.2024 Trabzonspor
Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde! 3 dev talip
Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde! 3 dev talip Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus'un Trabzonspor'un yıldızına kanca attığı ortaya çıktı. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu için Suudi Arabistan'ın devlerinin yarışta olduğu aktarıldı.
24.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı!
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı! Ara transferde Meunier’i kadrosuna katarak sağ bek sorununu çözen Trabzonspor’un Borna Barisic’in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rangers’la sözleşmesi bitecek Hırvat sol bekle prensipte anlaşma sağlandı.
24.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi
Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Bordo-mavililerin bu transferde Thomas Meunier faktörünü kullanacağı öne sürüldü.
23.03.2024 Trabzonspor
Thomas Meunier'den Michy Batshuayi eleştirisi! 'İğrenerek soyunma odasına gittim'
Thomas Meunier'den Michy Batshuayi eleştirisi! 'İğrenerek soyunma odasına gittim' Trabzonsporlu futbolcu Thomas Meunier, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Belçika basınına açıklamalarda bulunan Thomas Meunier, bordo-mavililere transfer sürecini de anlattı.
21.03.2024 Trabzonspor
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 19 Kasım 2023’de tabelaya bakmadan, koşarak peş peşe goller kovalayan, oyunda süreklilik gösteren ve maçı 3-2 kazanan kadronun aynı başarıyı Euro 2024 finallerinde de göstermesini istiyor
21.03.2024 Milli Takım
Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! 'Tam 3 saat kilitli kaldılar'
Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! 'Tam 3 saat kilitli kaldılar' Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar gündemde yer alırken maçın ardından sarı-lacivertli ekibin soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Egemen Korkmaz'dan İrfan Can Eğribayat'a sert yanıt!
Egemen Korkmaz'dan İrfan Can Eğribayat'a sert yanıt! Trabzonspor'un Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertli futbolcu İrfan Can Eğribayat'ın yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Gökhan Gönül'e sürpriz görev! Sahalara döndü
Gökhan Gönül'e sürpriz görev! Sahalara döndü Bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve A Milli Takım'da da forma giyen 39 yaşındaki futbol adamı sahalara döndü.
19.03.2024 Milli Takım
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu! Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ligden çekilme hakkında yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.
19.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularının hayati tehlike yaşadığını ve nefsi müdafaa içinde kendilerini savunduklarını söyledi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar
İsmail Kartal yaşanan olayları tek tek anlattı: Asıl dehşet koridordaydı! Osayi Samuel'e tünelde saldırdılar Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon'da yaşanan ve 90 dakika sonunda büyük olaylara sahne olan maçın ardından Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.