Açalya Samyeli Danoğlu

Açalya Samyeli Danoğlu

Son dakika Açalya Samyeli Danoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Açalya Samyeli Danoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Açalya Samyeli Danoğlu haber sayfamızda...

Açalya Samyeli Danoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 açalya samyeli danoğlu haberi bulunmuştur.
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım'
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım' 'İşler Güçler' dizisi ve 'Düğün Dernek' filmlerinde kamera karşısına geçen 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu (32), geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Mankenlik ve oyunculuk kariyeriyle bir dönem çok konuşulan Danoğlu, yeni hayatını anlattı.
12.02.2024 Cadde
Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstleniyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin'in rol aldığı Düğün Dernek 2: Sünnet vizyona girdiği tarihte komediseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
19.12.2023 Bilgi Rehberi
Düğün Dernek 2 oyuncuları tam kadro ve konusu! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncu kadrosu
Düğün Dernek 2 oyuncuları tam kadro ve konusu! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncu kadrosu Serinin ikinci yapımı Düğün Dernek 2: Sünnet filmi, oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyeni kahkaha tufanına sürüklemeyi başardı. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da ilgi gören Düğün Dernek 2 filmi ne zaman çekildi?
28.10.2021 Cadde
Açalya Samyeli: Yorgunluktan dibi gördüm
Açalya Samyeli: Yorgunluktan dibi gördüm Yakın zamanda anne olan 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli, Doğum öncesi ‘Her şeyi tek başıma hallederim’ diyordum. Oğlumuza 3 ay kendim baktım. Ama sonra yorgunluktan dibi gördüm" dedi.
20.08.2020 Cadde
Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu nedir? İşte Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları...
Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu nedir? İşte Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları... Yerli ve yabancı yapım filmler televizyonda izleyicilerle buluşuyor. Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. İşte Düğün Dernek 2: Sünnet filmi ile ilgili detaylar...
4.08.2020 Gündem
Erman Ademoğlu oğlunu böyle uyutmaya çalıştı
Erman Ademoğlu oğlunu böyle uyutmaya çalıştı Model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren iş insanı Erman Ademoğlu, oğlu Fettah Baran uyumayınca, gece yarısı bahçede uyku turuna çıktı.
30.05.2020 Cadde
İşler Güçler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri ile yeniden ekrana geliyor
İşler Güçler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri ile yeniden ekrana geliyor İşler Güçler dizisi tekrar bölümleri ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. 28 Haziran 2012 yılında yayınlanmaya başlanan İşler Güçler dizisi bu akşam tekrar bölümleri ile yeniden ekrana gelecek. Dizinin tekrar bölümlerini izleyecek olan ekran başındaki seyirciler İşler Güçler dizisi konusu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...
2.04.2020 Gündem
Açalya Samyeli Danoğlu anne oldu
Açalya Samyeli Danoğlu anne oldu İş adamı Erman Ademoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, annelik mutluluğu yaşadı.
28.03.2020 Cadde
Açalya Samyeli Danoğlu paylaşımı dikkat çekti: Mutfakta doğurabilirim
Açalya Samyeli Danoğlu paylaşımı dikkat çekti: Mutfakta doğurabilirim 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, anne olmak için gün sayıyor. Ünlü model ve oyuncu, 2016 yılında Paris'te evlendi.
25.03.2020 Cadde
Eşi Açalya Samyeli Danoğlu'nu hediyelere boğdu
Eşi Açalya Samyeli Danoğlu'nu hediyelere boğdu 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, üç yıl önce iş insanı Erman Ademoğlu'yla evlenmişti. Şimdilerde anne olmaya hazırlanan kraliçeye, eşinden büyük jest geldi.
21.11.2019 Cadde
Açalya Samyeli Danoğlu eşiyle yürüyüş yaptı
Açalya Samyeli Danoğlu eşiyle yürüyüş yaptı 2012 Türkiye Güzeli ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, önceki gün iş insanı eşi Erman Ademoğlu ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
20.11.2019 Cadde
Açalya Samyeli Danoğlu anne oluyor
Açalya Samyeli Danoğlu anne oluyor İki yıl önce Erman Ademoğlu ile evlenen 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, bebek bekliyor.
12.11.2019 Cadde
Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni mesleği
Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni mesleği 2012 Türkiye Güzeli model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
23.04.2019 Cadde
Açalya Samyeli Danoğlu'ndan kartpostal gibi poz
Açalya Samyeli Danoğlu'ndan kartpostal gibi poz Miss Turkey 2012 birincisi Açalya Samyeli Danoğlu, kar sezonunu önceki gün açtı.
18.12.2018 Cadde
Bir sen, bir ben, bir de Leon
Bir sen, bir ben, bir de Leon Evliliklerinin birinci yılını kutlamaya hazırlanan Açalya Samyeli Danoğlu ile eşi Erman Ademoğlu, önceki akşam doyasıya eğlendi.
12.12.2017 Cadde
Açalya Samyeli Danoğlu detoksa girdi
Açalya Samyeli Danoğlu detoksa girdi Oyunculuğa ara veren 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, Antalya'da detoks kampında olduğunu açıkladı.
9.10.2017 Cadde
Komedi istemiyor
Komedi istemiyor Açalya Samyeli Danoğlu, iş adamı eşi Erman Ademoğlu’yla Yalıkavak’ta tatil yapıyor.
12.08.2017 Cadde
‘Hayalim aksiyon filminde oynamak’
‘Hayalim aksiyon filminde oynamak’ 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, “Hayranlık duyduğum iki yabancı oyuncu var: Denzel Washington ve Al Pacino. En büyük hayalimse bir aksiyon filminde oynamak” dedi
16.07.2017 Cadde
Bekarlara tavsiye
Bekarlara tavsiye 2012 Türkiye Güzeli  Açalya Samyeli Danoğlu, önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi.
5.02.2017 Cadde
Görkemli düğünde "Arda ile Aslıhan" krizi!
Görkemli düğünde "Arda ile Aslıhan" krizi! Model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, bir süredir beraberlik yaşadığı işadamı Erman Ademoğlu ile evlendi.
25.12.2016 Cadde
Paris’te evlendiler
Paris’te evlendiler 2012 Miss Turkey birincisi Açalya Samyeli Danoğlu, önceki akşam üç yıldır birlikte olduğu iş adamı Erman Ademoğlu’yla nikah masasına oturdu.
24.12.2016 Cadde
Arda Turan Paris'te düğüne katıldı!
Arda Turan Paris'te düğüne katıldı! Barcelona'nın milli futbolcusu Arda Turan, yakın arkadaşı Erman Ademoğlu ile Açalya Samyeli Danoğlu'nun Paris'teki düğünlerine katıldı.
24.12.2016 Futbol
Arda, Paris'te düğüne katıldı
Arda, Paris'te düğüne katıldı Barcelona'nın milli futbolcusu Arda Turan, yakın arkadaşı Erman Ademoğlu ile Açalya Samyeli Danoğlu'nun Paris'teki düğünlerine katıldı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Arda Turan Paris'te düğüne katıldı
Arda Turan Paris'te düğüne katıldı Barcelona'nın milli futbolcusu Arda Turan, yakın arkadaşı Erman Ademoğlu ile Açalya Samyeli Danoğlu'nun Paris'teki düğünlerine katıldı.
1.07.2020 Magazin
Ünlü çiftten Alman usulü düğün
Ünlü çiftten Alman usulü düğün Paris’teki Shangri La Hotel’de cuma günü dünya evine girecek olan Miss Turkey 2012 birincisi Açalya Samyeli Danoğlu ile iş adamı Erman Ademoğlu, Alman usulü düğün yapacak.
19.12.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Açalya Samyeli Danoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.