Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Taco Nedir, Nasıl Yapılır? Taco Çeşitleri Nelerdir, Tarifi Nasıl Hazırlanır?
Taco Nedir, Nasıl Yapılır? Taco Çeşitleri Nelerdir, Tarifi Nasıl Hazırlanır? Nachos olarak bilinen taco, Meksika'ya özgü bir lezzetir. Tortilla ekmeği içinde farklı malzemeler kullanılarak hazırlanan taco, oldukça farklı ve yerel bir tada sahiptir. Peki taco nedir, nasıl yapılır? Taco çeşitleri nelerdir, tarifi nasıl hazırlanır? Farklı taco hazırlanış tarifi ve detayları derledik.
30.03.2021 Eğitim
Yer elması yemeklerde nasıl kullanılır? İşte yer elmalı 5 lezzetli tarif
Yer elması yemeklerde nasıl kullanılır? İşte yer elmalı 5 lezzetli tarif Patates gibi toprak altında büyüyen yer elmasının sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır. Sade olarak tüketilebilen yer elması zeytinyağlı yemeklerde, et yemeklerinde birçok salata da tüketilebilir. Tat olarak turpa veya enginara benzeyen bir yiyecek olan yer elmasıyla harika lezzetler hazırlayabilirsiniz. İşte yer elmasıyla yapabileceğiniz 5 lezzetli tarif
6.07.2021 Bilgi
Sumak nedir? - Sumaktan yapabileceğiniz 5 lezzetli tarif
Sumak nedir? - Sumaktan yapabileceğiniz 5 lezzetli tarif Sumak Akdeniz mutfağında kullanılan en sağlıklı baharatlar arasında yer alır. Özellikle yemeklere ekşi bir aroma kazandıran sumak, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Sumak sağlık açısından da çeşitli ve güçlü kimyasal maddeler içermektedir. Peki, sumak nedir? Sumağın faydaları nelerdir? Sumak hangi yemeklerde kullanılır? Tüm bu sorulara ek olarak sizin için sumaktan yapabileceğiniz 5 lezzetli tarif paylaştık.
6.07.2021 Bilgi
Bebek’in yeni Yunan misafiri
Bebek’in yeni Yunan misafiri Yunan mutfağının ızgara kültüründen etkilenen ve sokak lezzetlerinden oluşan menüsüyle Masabuka, ilk şubesini Bebek’te açtı.
4.05.2018 Cumartesi
Humus tarifi
Humus tarifi Kebapçıya gittiniz. Önünüze birçok meze koyuldu ama öyle bir meze var ki zeytinyağıyla sıcacık ekmeğinizi yumuşatıp limonlu, tahinli tadı, krema gibi kıvamıyla size parmaklarınızı yalattı. Evet, humustan bahsediyoruz: nohudun en güzel hali.
2.05.2018 Gündem
Pratik lezzetler
Pratik lezzetler “Acıyı seven acemi” hem sağlıklı hem de az vakit harcayarak yapabileceğiniz bol sebzeli bir tarif. Krep pasta ise göze ve mideye aynı anda hitap ediyor.
15.08.2014 Cumartesi
Sos cenneti Tai mutfağı
Sos cenneti Tai mutfağı Sos cenneti Tai mutfağı
"İnsanın sırt eti çok lezzetliymiş!".
"İnsanın sırt eti çok lezzetliymiş!". "İnsanın sırt eti çok lezzetliymiş!".
5.12.1998 The Others