Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet edeceğim'

Memleketi Mardin'de kuracağı gülyağı fabrikası için kolları sıvayan şarkıcı Berdan Mardini, fabrikası için Isparta'ya giderek gülyağı tanklarının siparişini verdi.

|

Berdan Mardini, 2019 yılı içinde açılışını yapacağı ve memleketine istihdam sağlayacağı fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl Mardin'de 200 dönümlük araziye gül eken ve kilosu 15 bin eurodan satılan gülyağının fabrikasını kurmak için girişimlerde bulunarak devletten destek alan şarkıcı, fabrikası için gülyağının saklandığı tankların siparişini verdi.

Isparta'ya giderek gülyağının saklanacağı tankları yerinde inceleyen Mardini, "Fabrikamızın yapımını 2019 yılında tamamlayacağız inşallah. Şimdiden tankları yerinde inceleyip, siparişimizi verdik. Binlerce kişiye iş imkanını sunulacağı fabrikamızın açılışına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet edeceğim' şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.