Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Acun Ilıcalı açıklama yaparken arkadan duyulan ses olay oldu

Şeyma Subaşı ile olan evliliğini bitiren medya patronu Acun Ilıcalı, adliye çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulunurken bir vatandaşın, "Acun abi beatbox yapacağım" diye bağırması dikkati çekti.

|

Acun Ilıcalı, 8 yıl aşk yaşadığı Şeyma Subaşı ile 19 Eylül 2017'de Fransa-Marsilya'da nikah masasına oturmuş, çiftin 250 kişilik düğünü St. Tropez'deki ünlü plaj Bagatella'da yapılmıştı.

Evliliklerinin üzerinde 4 aydır kara bulutlar dolaşan çift, dün 14.00'te, boşanmak üzere Silivri Adliyesi'ne aynı araçla geldi. Çiftin 14 ay süren evliliği, 9 dakikada bitti.

MAL PAYLAŞIMI

Gizlilik kararı bulunan dava sonucu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka verecek. 10 milyon TL'lik bir ev alıp kızları Melisa'nın (5) üzerine yapacak. Ayrıca Melisa'nın eğitim, sağlık giderlerini karşılayacak. Çiftin kızlarının velayeti annede kaldı.

'İKİMİZ DE ÜZGÜNÜZ'

Acun Ilıcalı boşandıktan sonra gazetecilere, "İkimiz de üzgünüz. Konuştuk, denedik, ama ailemizi kurtaramadık. Yürümedi. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Hayatta her şeyin bir çaresi var, bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyisi olsun. Popüler olmamızdan dolayı sosyal medyada çok çirkin dedikodular çıkıyor. Lütfen bunlara rağbet edilmesin. İnsani yönden bakmanızı istiyorum. Biz aşkla ve severek evlendik. Gördüğünüz gibi saygıyla ayrılıyoruz" açıklamasında bulundu.

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olayda Acun Ilıcalı, açıklamada bulunduğu sırada bir vatandaşın, "Acun abi beatbox yapacağım" diye bağırması ise sosyal medyada gündem oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.