Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Acun Ilıcalı ev de armağan eder'

'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı tarafından önceki gün ada konseyinde açıklanan ve yarışmacıların ağzını açık bırakan 'gelmiş geçmiş en büyük ödül'ün yankıları sürüyor...

|

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Acun Ödül Olarak Ev Verir mi?" başlıklı yazısı şöyle:
"Survivor'da (TV8) Acun Ilıcalı 'gelmiş geçmiş en büyük ödül'den bahsedince aklıma yarışmacılara bir ev hediye edeceği gelmişti. Ama hediye o değilmiş.
En büyük ödül, performansıyla ipi göğüsleyen oyuncuları İstanbul'a aileleriyle buluşmaları için göndermekmiş. Bu da fena değil. Yarışmacıların sıla özlemini hepimiz ezber ettik. Büyük motivasyon olacaktır.
Yine de ben Acun'un sadece Türkiye-Dominik arasında yarışmacılar için harcadığı ulaşım giderinden hareketle çok rahat bir ev armağan edeceğini düşünüyorum.
Böyle bir hediye gelirse herkes Turabi gibi 'turboya' bağlar benden söylemesi.
Eve dönmek de iyi ödül ama bana göre ev sahibi olmanın yanında biraz sönük kaldı, ne dersiniz?"

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.