Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı! İşte Şeyma'nın alacağı nafaka...

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Eylül 2017'de evlendiği Şeyma Subaşı ile bugün anlaşmalı olarak boşandı. Silivri Adliyesi'ne birlikte gelen ikilinin, neşeli oldukları görüldü. Sekiz dakika süren boşanma davası sonrası açıklama yapan Ünlü televizyoncunun, Şeyma Subaşı'na ödeyeceği tazminat miktarı da belli oldu.

|

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, anlaşmalı olarak boşandı.

ACUN ILICALI'DAN İLK AÇIKLAMA: İDDİALAR ÇİRKİN

Silivri Adliyesi'ne aynı araçla gelen ikili, gülerek gazetecileri selamladı. Adliye çıkışında basın mensuplarına konuşan Acun Ilıcalı, "İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun. Hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak. İddialar olabilir, hepsi çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz" dedi.

ŞEYMA NE KADAR NAFAKA ALACAK?

Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasındaki protokole göre; Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin lira nafaka verecek.

CANLI YAYINDA FLAŞ MESAJ

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre, boşanma kararını Acun Ilıcalı'nın aldığı, ağustos ayından beri çiftin gündeminde boşanma konusunun olduğu ortaya çıktı. Ilıcalı'nın, evliliğini kurtarabilmek için 4 aydır direndiği belirtildi.

Programın sunucularına mesaj atan TV8 kanalının sahibi, "Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN İLK PAYLAŞIM

Şeyma Subaşı, boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Subaşı, instagram'da yayınladığı kareye,"Günaydın" notunu düştü.

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN BOŞANMA SONRASI PAYLAŞIM

Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz Bebek'te açtığı restorana gitti. Subaşı, bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.