Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'dan açıklama geldi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve iki kızının annesi Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

|

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı geçen günlerde Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla ilgili ne açıklama yapacağı merak konusu olmuştu.

Zeynep Yılmaz, Instastory'den şu açıklamayı yaptı:

''Sustuğum halde söylediğim iddia edilen hayali cümlelerden, bana atıf yapılan haberlerden, sosyal medyada gerek işimle gerekse güncel yaşamımla alakalı yaptığım paylaşımlardan bir gönderme aranmasından, her insan gibi mutluysam gülmemden, üzgünsem somurtmamdan anlamlar çıkarılmasından yoruldum.

Gündemdeki konularla ilgili hiçbir açıklama yapmadım, yorumda bulunmadım ve bulunmayacağım. Acun çocuklarımın babasıdır. Onun mutlu olması kızlarımız için önemlidir. Başka da söyleyeceğim bir şey yoktur. Herkesin buna saygı duyması ve anlayışlı olmasını rica ederim.''

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.