Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Acun Ilıcalı: Sevgili eşim Şeyma’ya zarar veremezsiniz!

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, "eşi Şeyma Subaşı'nın bir reklamda oynama hayalini gerçekleştirmek için ısrarcı olduğu, ancak merkezi ABD'de bulunan çok uluslu bir şirketin Türkiye'deki CEO'sundan ret cevabı aldığı" şeklindeki iddiayı yalanladı.

|

Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' stüdyosunda çekilen bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu videoda; Şeyma Subaşı'nın stüdyoya girmesiyle birlikte izleyicilerin alkışladığı ve 'Şeyma' tezahüratı yaptığı görülüyor.

Ünlü yapımcı, instagram'da yayınladığı video ile birlikte şu mesajı yazdı:
"Bugün medyada yer alan yalan bir habere cevaptır: Şeyma ve bir markanın işbirliğinde anlaşamadıklarına ve benim de bu konuda ısrarcı olduğuma dair bu haber tamamen hayal ürünüdür. Bahsedilen toplantının konusu Acun Medya’yla markanın işbirliğidir ve toplantı Acun Medya’da gerçekleşmistir.

Bu şekilde yalan haberler veya sosyal medyanın hastalıklı ruhları ne kadar saldırırsa saldırsın sevgili eşim Şeyma’ya zarar veremezsiniz. Siz sevgiden uzaklaştıkça Şeyma'ya olan sevgi de o kadar artıyor. Bakın şu görüntülere. Sosyal medyada oluşan küçücük bir başlangıç şu an milyonlarca takipçiye dönüşmüş durumda. Bunların hepsi geçen gün 'O Ses Türkiye' stüdyolarında çekildi. Ve bu gördüğünüz insanlar asla bazıları gibi art niyetli, nefret dolu, sevgisiz değiller.

Şeyma instagram’ı 1 yıldır aktif ve çok başarılı bir şekilde kullanıyor. Türkiye'de son 1 yılda takipçi sayısı en çok artan kullanıcılardan biri. Televizyonda izlenen biri nasıl başarılıysa instagram’da içerik üretip çok takip edilen biri de o kadar başarılıdır. Şeyma’nın bir videosunun ulaştığı 3-4 milyonluk izlenme sayısına bugün televizyonda ulaşabilen program sayısı azdır.

Ama eğer merak ediyorsanız, ülkemizin çok çok önemli iki markasından biri Şeyma’yla işbirliği için anlaştı, diğeri de anlaşmak üzere ve bu konularla ilgili benim herhangi bir teşebbüsüm olmadı."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.