Adebayor

Adebayor

Son dakika adebayor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adebayor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adebayor haber sayfamızda...

Adebayor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.238 adebayor haberi bulunmuştur.
Emmanuel Adebayor: Victor Osimhen'in İngiltere'ye transfer olma zamanı geldi!
Emmanuel Adebayor: Victor Osimhen'in İngiltere'ye transfer olma zamanı geldi! Emmanuel Adebayor, Napoli ile sözleşme yenileyen Victor Osimhen'le ilgili konuştu.
8.01.2024 Futbol
Kocaelispor - Pazarspor maçında kazanan çıkmadı
Kocaelispor - Pazarspor maçında kazanan çıkmadı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, hava muhalefeti nedeniyle bir gün rötarlı oynanan 27. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Pazarspor ile 1-1 berabere kaldı.
20.03.2023 2.Lig
Emmanuel Adebayor'dan veda kararı! Resmen açıkladı
Emmanuel Adebayor'dan veda kararı! Resmen açıkladı Togolu futbolcu Emmanuel Adebayor, futbol kariyerini noktalama kararı aldığını açıkladı.
21.03.2023 Dünyadan Futbol
Christian Atsu, Gana gelenekleriyle uğurlandı! Cenazede dans, müzik ve gözyaşı
Christian Atsu, Gana gelenekleriyle uğurlandı! Cenazede dans, müzik ve gözyaşı Hatay'daki evinin depremde yıkılmasıyla enkaz altında kalarak can veren Christian Atsu için ülkesinde cenaze töreni düzenlendi. Gana geleneklerine uygun ritüellerin hakim olduğu törende sevenleri talihsiz futbolcu için göz yaşı döktü.
17.03.2023 Hatayspor
Fenerbahçe, Sevilla'yı yendi ama skor yetmedi! Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda
Fenerbahçe, Sevilla'yı yendi ama skor yetmedi! Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Fenerbahçe, Sevilla'yı 1-0'lık skorla mağlup etti. İlk maçta rakibine 2-0 yenilen sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nden elendi.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
Sivasspor, Konferans Ligi'ne veda etti! 5 gol ve 1 kırmızı kart
Sivasspor, Konferans Ligi'ne veda etti! 5 gol ve 1 kırmızı kart Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Fiorentina'yı konuk etti. Sivasspor, 1-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında da Fiorentina'ya 4-1 yenildi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne son 16 turunda veda etti.
16.03.2023 Sivasspor
Fenerbahçe'de Jorge Jesus çok sinirlendi! Jorge Sampaoli'yi bulamadı
Fenerbahçe'de Jorge Jesus çok sinirlendi! Jorge Sampaoli'yi bulamadı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Fenerbahçe, Sevilla ile karşı karşıya geldi. Kritik maç öncesi saha kenarında gergin anlar yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Jorge Sampaoli'yi bulamayınca tepki gösterdi.
16.03.2023 Fenerbahçe
Selçuk İnan'dan Galatasaray itirafı! 'Hedefim A Milli Takım seviyesi'
Selçuk İnan'dan Galatasaray itirafı! 'Hedefim A Milli Takım seviyesi' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan gündemi değerlendirdi. İlk teknik direktörlük deneyimini lacivert-beyazlılarda yaşayan genç çalıştırıcı, Galatasaray ile ilgili bir itirafta bulundu. Selçuk İnan, hedefinin A Milli Futbol Takımı olduğunu dile getirdi.
16.03.2023 Galatasaray
Emmanuel Adebayor'un malikanesi ağızları açık bıraktı!
Emmanuel Adebayor'un malikanesi ağızları açık bıraktı! Togolu yıldız Emmanuel Adebayor'un Gana'daki malikanesi ve araç filosu görünlerin ağzını açıkta bıraktı.
17.03.2023 Dünyadan Futbol
Yok artık Erling Haaland! 22 yaşında bir rekor daha kırdı
Yok artık Erling Haaland! 22 yaşında bir rekor daha kırdı Manchester City'nin 22 yaşındaki yıldızı Erling Haaland, Wolverhampton maçında da fileleri havalandırdı. Norveçli santrfor, Premier Lig'de bir rekora daha imza attı.
Emmanuel Adebayor, Türkiye'den kopamıyor
Emmanuel Adebayor, Türkiye'den kopamıyor Kariyeri boyunca dünyaca ünlü futbol kulüplerinde oynayan ve ülkemizde de Medipol Başakşehir ve Kayserispor takımlarında forma giyen Emmanuel Adebayor, iki yıl sonra tekrar geldiği Türkiye'de müdavimi olduğu İstinyePark'da objektiflere takıldı.
1.10.2022 Cadde
Efsane futbolcunun akıl almaz istekleri! 'İdmana özel jetle gitmek, haftada 2 parti'
Efsane futbolcunun akıl almaz istekleri! 'İdmana özel jetle gitmek, haftada 2 parti' PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin 2020 yılında Barcelona'dan ayrılmadan evvel Katalan kulübünden istediği kontrat ortaya çıkmıştı. Arjantinli süper yıldızın istekleri görenleri şok ederken futbol tarihindeki bazı futbolcuların da transfer sürecindeki çılgın talepleri akıllara geldi. İşte detaylar...
27.09.2022 Futbol
Bertrand Traore: Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum
Bertrand Traore: Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum Çok önemli bir takıma transfer olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki oyuncu, "Bir an önce sahada yer almak için sabırsızlanıyorum. Büyük bir tercih yaptım. Kısa vadeli düşünmedim. Eddie Newton ve Emmanuel Adebayor'dan çok olumlu bilgiler aldım. Bunlar da karar vermemde önemli etken oldu. Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.
22.08.2022 Futbol
Bertrand Traore resmen Başakşehir'de! İşte ilk sözleri
Bertrand Traore resmen Başakşehir'de! İşte ilk sözleri Medipol Başakşehir anlaşma sağladığı ve dün İstanbul'a getirdiği Bertrand Traore ile sözleşme imzaladı.
22.08.2022 Basaksehir
Başakşehir'in yeni transferi Traore İstanbul'da
Başakşehir'in yeni transferi Traore İstanbul'da Medipol Başakşehir'in Aston Villa'dan yeni transferi Bertrand Traore İstanbul'a geldi.
20.08.2022 Basaksehir
Mesut Özil'in imzası sonrası ortaya çıktı! Fenerbahçe ve Premier Lig detayı
Mesut Özil'in imzası sonrası ortaya çıktı! Fenerbahçe ve Premier Lig detayı Sürpriz bir hamleyle Mesut Özil’i kadrosuna katan Başakşehir, son 8 yıldır süren transfer geleneğini devam ettirdi.Adeta yıldızların yeniden parladığı bir noktada olan turuncu-lacivertliler 2022-23 sezonunun da en merak edilen takımları arasına girdi.
17.07.2022 Basaksehir
Başakşehir’de 10 yıllık Visca dönem sona erdi
Başakşehir’de 10 yıllık Visca dönem sona erdi Medipol Başakşehir’de 10 yıllık dönem sona erdi. 2011-2012 sezonunda o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Edin Visca, lig şampiyonluğu yaşadığı, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme fırsatı bulduğu, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu başarısı yakaladığı turuncu-lacivertli kulübe veda etti.
6.01.2022 Basaksehir
Ersan Kay’dan Süper Lig futbolcu, teknik adam ve başkanlarına özel tablolar
Ersan Kay’dan Süper Lig futbolcu, teknik adam ve başkanlarına özel tablolar İsviçre'nin Basel kentinde büyüyen sanatçı Ersan Kay, spor dünyasından önemli isimleri yağlı boya ile resmetmeye devam ediyor
26.08.2021 Futbol
Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 36. maçına çıkacak
Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 36. maçına çıkacak UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı maçında Fransa temsilcisi PSG'ye konuk olacak turuncu-lacivertlilerin, Avrupa kupalarında çıktığı 35 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 18 mağlubiyeti bulunuyor
7.12.2020 Basketbol
Başakşehir RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? İlk 11'ler...
Başakşehir RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? İlk 11'ler... Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Başakşehir evinde Almanya temsilcisi RB Leipzig'i ağırlıyor. Son sırada yer alan temsilcimizin mutlak suretle 3 puana ihtiyacı var. Bu kritik mücadeleyi kaçırmak istemeyenler şimdi 'Başakşehir RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?' sorusuna cevap arıyor.
2.12.2020 Şampiyonlar Ligi
Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 35. maçına çıkacak
Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 35. maçına çıkacak Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maçında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'i konuk edecek karşılaşmayla Avrupa kupalarında 35. kez sahaya çıkacak.
1.12.2020 Basaksehir
Son dakika - Başakşehir'den Mustafa Eröğüt'ten Avrupa iddiası!
Son dakika - Başakşehir'den Mustafa Eröğüt'ten Avrupa iddiası! İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt, gelecek yıllarda Avrupa'da isimlerini daha fazla duyuracaklarına emin olduğunu söyledi. 
7.11.2020 Basaksehir
Anadolu Kaplanları... Kayserispor'un Berna annesi!
Anadolu Kaplanları... Kayserispor'un Berna annesi! Berna Gözbaşı, Süper Lig’in ilk kadın başkanı unvanını aldı, sarı-kırmızılılarda tepeden tırnağa değişim sağladı. Kendine has yöntemleriyle kulüp başkanları arasında kısa sürede saygınlık sağladı. Bu sezon düşmenin kaldırılmasının mimarları arasındaydı. Takımdaki aile ortamı sonrasında futbolcuların “Berna Anne”si oldu.
28.10.2020 Süper Lig
Kayserispor'un 'Berna Annes'i!
Kayserispor'un 'Berna Annes'i! Berna Gözbaşı, Süper Lig’in ilk kadın başkanı unvanını aldı, sarı-kırmızılılarda tepeden tırnağa değişim sağladı. Kendine has yöntemleriyle kulüp başkanları arasında kısa sürede saygınlık sağladı. Bu sezon düşmenin kaldırılmasının mimarları arasındaydı. Takımdaki aile ortamı sonrasında futbolcuların “Berna Anne”si oldu.
28.10.2020 Anadolu Kaplanları
Transfer haberleri | Şaşırtan iddia! Adebayor ve Fenerbahçe...
Transfer haberleri | Şaşırtan iddia! Adebayor ve Fenerbahçe... Daha önce Süper Lig'de Başakşehir ve Kayserispor formaları giyen ve şu anda boşta olan 36 yaşındaki Emmanuel Adebayor için Slaven Bilic'in takımı West Bromwich devreye girerken Fenerbahçe'nin de oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi.
25.09.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Adebayor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.