Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Adele Exarchopoulos ve Virginie Efira'nın zor anları!

72'nci Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısı her gün bir başka ilginç olaya sahne oluyor. Bunların en son örneği dün yapılan 'Sibyl' filminin galasında yaşandı.

|

Yönetmenliğini Justine Triet'nin üstlendiği 'Sibyl' filminin başrol oyuncuları Virginie Efira ve Adele Exarchopoulos, giydikleri ayakkabıların azizliğine uğradı.

Önce kırmızı halıda Efira'nın ayakkabısının bağcıkları açıldı. Rol arkadaşı Gaspard Uliel, güzel oyuncunun ayakkabısını bağlamak için uğraştı.

Ardından aynı durum Adele Exarchopoulos'un başına geldi. O da elbisesi yüzünden rahatça ayakkabısını bağlayamadığı için ekip arkadaşları yardımcı oldu.

Yönetmen Justine Triet'nin senaryosunu da Arthur Harari ile birlikte yazdığı Sibyl filminde Virginie Efira ve Adele Exarchopoulos'un yanı sıra Gaspard Uliel, Sandra Hüller, Niels Schneider de rol alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.