Beşiktaş Adem Ljajic'e sıra gelmedi!

Adem Ljajic'e sıra gelmedi!

03.09.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Şenol Güneş, Partizan’a karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmasına göre ilk 11’de 4 değişikliğe gitti.

Adem Ljajice sıra gelmedi

Teknik Direktör Şenol Güneş, Partizan’a karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmasına göre ilk 11’de 4 değişikliğe gitti. Kaleyi Karius’a teslim eden Güneş; Necip Uysal’ın yerine Oğuzhan’a, Caner Erkin’in yerine Ryan Babel’e, Cyle Larin’in yerine de Alvaro Negroda’ya ilk 11’de şans verdi. Yedek soyunan yeni transfer Adem Ljajic ise ilk maçında forma giyemedi.

Haberin Devamı

‘Teklif cazipti ayrılmayı seçti’

Torino Kulübü Başkanı Urbano Cairo, satış opsiyonuyla birlikte kiralık olarak Beşiktaş’a gönderdikleri Adem Ljajic ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sırp futbolcunun aldığı cazip teklifi değerlendirerek Türkiye’ye gittiğini belirten Cairo, “Adem Ljajic ekonomik açıdan çok önemli bir teklif aldı ve kararını o yönde verdi. Sonuçta Türkiye’de futbolcular için çok avantajlı koşullar var. Kulüpler iyi paralar veriyorlar ve oyuncular buna karşılık çok düşük vergiler ödüyor” dedi. Torino Teknik Direktörü Walter Mazzarri ise “Ljajic’in takımdan ayrılmasına üzüldüm ama sonuçta kendi tercihini yaptı. Bugüne kadar Torino’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı