Adnan Hoca

Adnan Hoca

Son dakika Adnan Hoca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adnan Hoca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adnan Hoca haber sayfamızda...

Adnan Hoca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.435 adnan hoca haberi bulunmuştur.
Son dakika... Paylaşımı 'pes' dedirtti! Utanmadan hala...
Son dakika... Paylaşımı 'pes' dedirtti! Utanmadan hala... Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar’a 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası verilmesinin ardından Instagram’da 91 bin takipçisi olan ‘kedicik’ Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı gündem oldu.
14.01.2021 Gündem
Canlı yayında şok! Anne-kız aynı adama aşık oldu
Canlı yayında şok! Anne-kız aynı adama aşık oldu Esra Erol'da programında dün herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Programa konuk olan Ayşe Çekem, kızının kendisinden 41 yaş büyük 'Adnan Hoca' ismindeki sözde hoca ile kaçtığını söyledi. Kayıp kız Esra Erol'da bulundu. Fakat annenin yaptığı itiraf herkesi şoke etti.
17.12.2020 Gündem
Herkesi şoke eden itiraf! Meğer kızının kaçtığı kişi ile...
Herkesi şoke eden itiraf! Meğer kızının kaçtığı kişi ile... Esra Erol'da programında dün herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Programa konuk olan Ayşe Çekem, kızının kendisinden 41 yaş büyük 'Adnan Hoca' ismindeki sözde hoca ile kaçtığını söyledi. Kayıp kız Esra Erol'da bulundu. Fakat annenin "ben de Adnan Hoca'ya aşık oldum" demesi üzerine stüdyodakiler şaşkına döndü.
17.12.2020 Gündem
Adnan Oktar ve kediciklerinin gizli geçitten kaçma anına ait görüntüler çıktı
Adnan Oktar ve kediciklerinin gizli geçitten kaçma anına ait görüntüler çıktı Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın gizli geçitten kaçış anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Oktar'ın gizli geçitten dışarı çıkmadan önce iki müridini göndererek polisin olup olmadığını kontrol ettirdiği görülüyor.
8.09.2020 Gündem
Adnan Oktar Suç Örgütü davasına devam edildi
Adnan Oktar Suç Örgütü davasına devam edildi Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik, aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 78'i tutuklu 238 sanığın yargılanmasına devam edildi.  
23.06.2020 Gündem
"Göztepe forması 52 yıldır sırtımda'
"Göztepe forması 52 yıldır sırtımda' Futbol, onun çocukluğundan beri en büyük tutkusu oldu. Torbalı'da bir yakınının önerisiyle Gürsel Aksel'e yöneldi. Üstün performansıyla tüm dikkatleri topladı. sarı kırmızılı formayı sırtına geçirdi ve bir daha hiç çıkarmadı. O, Göztepe efsanesi Ali Çağlar...  
15.05.2020 Ege
34 hamile çocuk skandalında doktor 'Adnan Hoca'cı çıktı!
34 hamile çocuk skandalında doktor 'Adnan Hoca'cı çıktı! Suriye uyruklu 15 yaş altı 34 çocuğun hamile olduğu halde, adli makamlara bildirmedikleri iddiasıyla yargılanan 18 doktorun davasında mahkeme, iki polisin tanık olarak dinlenmesine hükmederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
12.11.2019 Gündem
Adnan Oktar davası devam ediyor: 'Kod adı Fevzi'
Adnan Oktar davası devam ediyor: 'Kod adı Fevzi' Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik, aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılanmasına devam edildi.
5.11.2019 Gündem
Emekli generalin kızı da o tuzağa düşmüş!
Emekli generalin kızı da o tuzağa düşmüş! Kızı Server Görkem Erdoğan, Adnan Oktar Suç Örgütü operasyonunda tutuklanan emekli General Mehmet Yılmaz Erdoğan: Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama bir şey yapamıyorduk.
14.08.2019 Gündem
Yiğiner: 10 gün içerisinde hocaya karar vereceğiz
Yiğiner: 10 gün içerisinde hocaya karar vereceğiz MKE Ankaragücü'nde yeniden başkan seçilen Mehmet Yiğiner, transfer yasağını kaldırıp yapılacak takviyelerle iyi bir takım oluşturacaklarını belirterek, "Süreci iyi değerlendirebilirsek, en azından 6-7 futbolcu transfer edip lige başlamak istiyoruz. Şu son 1 hafta 10 gün içerisinde hoca ile ilgili bir karar veririz" dedi.
23.07.2020 Ankaragücü
Siyasilere sahte mason belgesi
Siyasilere sahte mason belgesi Adnan Oktar Suç Örgütü hakkında hazırlanan iddianamedeki tanık anlatımlarına göre, Oktar yapılanması siyasilere baskı için sahte mason belgeleri düzenlemiş, bazı örgüt üyeleri de FETÖ için keşif yapmış.
16.07.2019 Gündem
Zerrin Özer canlı yayında son noktayı koydu: Artık bitmiştir!
Zerrin Özer canlı yayında son noktayı koydu: Artık bitmiştir! Zerrin Özer, 16 Haziran'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı, düğünden 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşinden boşanma kararı aldığını duyurmuştu. Akıncı'nın babası, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. "Murat'ın Zerrin Hanım'ın evine girmesi, onu bitirmesi demektir" sözlerinin ardından Zerrin Özer de programa bağlandı. Konuşmakta güçlük çeken şarkıcı, "Artık bitmiştir" dedi.
21.06.2019 Cadde
Acısıyla tatlısıyla 2018
Acısıyla tatlısıyla 2018 2018 unutulmaz olayların ve ilklerin yaşandığı bir yıl oldu. ‘Zeytin Dalı Harekâtı’, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ile tren ve uçak kazaları yılın öne çıkan olaylarıydı. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesi ise yıla damga vurdu...
31.12.2018 Gündem
‘O mehdidir’ diyen  abi de gözaltında
‘O mehdidir’ diyen abi de gözaltında Oktar yapılanmasına yönelik 33 şüpheli için daha gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan 14 kişi arasında kardeşi için ‘O mehdidir’ diyen Kenan Oktar da var.
22.10.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar grubuna operasyon! Listede o isim de var
Son dakika: Adnan Oktar grubuna operasyon! Listede o isim de var İstanbul merkezli 11 ilde, suç örgütü Adnan Oktar grubuna yönelik olarak başlatılan operasyonlarda 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 23'ü İstanbul'da olmak üzere 33 kişinin yakalanması için düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan isimler arasında örgüt elebaşı Adnan Oktar hakkında "O mehdidir ve yüksek İslam âlimidir" şeklinde açıklamalar yapan ağabeyi Kenan Oktar da bulunuyor.
22.10.2018 Gündem
Her kediciğe kaçak 1+0
Her kediciğe kaçak 1+0 Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemi gerçekleştirildi. 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerlerce yıkıldı. Binaların örümcek ağı gibi birbiriyle bağlantılı olduğu ve kediciklerin burada kaldığı saptandı
21.10.2018 Gündem
Oktar grubuna ikinci dalga operasyon
Oktar grubuna ikinci dalga operasyon Alınan bilgilere göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar yapısına yönelik bu sabah ikinci dalga operasyon başlattı. SAĞ KOLU YAKALANDI Grubun firari üyelerinden Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru ile bunlara yardım ve yataklık yapıp saklayan 7 firari şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildi.  Görüntü: Ferit Zengin
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Oktar grubuna ikinci dalga operasyon! Sağ kolu yakalandı
Son dakika: Oktar grubuna ikinci dalga operasyon! Sağ kolu yakalandı Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlenen ikinci dalga operasyonda Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru ile bunları sakladıkları ileri sürülen 7 kişi daha yakalandı.
10.10.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar örgütünde 'infak' itirafı
Son dakika: Adnan Oktar örgütünde 'infak' itirafı SUÇ örgütü kurup, hakkında açılan 36 soruşturmadan 135 elemanıyla tutuklanan Adnan Oktar ve grubuna yönelik çarpıcı ayrıntılar, örgütte 12 yıl boyunca üst düzeylerde bulunan B.A.'nın anlattıklarıyla ortaya çıktı.
20.09.2018 Gündem
Son dakika... Şaibeli üç ölümün dosyası raftan indi
Son dakika... Şaibeli üç ölümün dosyası raftan indi Adnan Oktar ve adamlarına yönelik suç örgütü soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. 80’li ve 90’lı yıllarda şüpheli görülen iki intihar ve bir cinayet dosyası, raftan indirilerek Adnan Oktar ile olan bağı incelenmeye başladı
25.08.2018 Gündem
‘Olumsuz’ yazısına rağmen kitaplıkta
‘Olumsuz’ yazısına rağmen kitaplıkta Halen tutuklu bulunan Adnan Oktar’ın Fransa’da yasaklanan ‘Yaratılış Atlası’ isimli kitabı bakanlığın olumsuz görüş bildirmesine rağmen, Kırklareli halk kütüphanesine girmiş.
21.08.2018 Gündem
Kaçak villa için 12 yıl beklendi
Kaçak villa için 12 yıl beklendi Adnan Oktar’ın villasının bulunduğu arazideki kaçak yapıların 12 yıl önce Emin Şirin tarafından TBMM gündemine getirildiği ama hiçbir işlem yapılmadığı ortaya çıktı
19.08.2018 Gündem
Kaçak villa için 12 yıl beklendi
Kaçak villa için 12 yıl beklendi Adnan Oktar’ın villasının bulunduğu arazideki kaçak yapıların 12 yıl önce Emin Şirin tarafından TBMM gündemine getirildiği ama hiçbir işlem yapılmadığı ortaya çıktı
19.08.2018 Gündem
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi
9.08.2018 Gündem
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi
9.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Hoca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.