Adnan Menderes Havalimanı

Adnan Menderes Havalimanı

Son dakika Adnan Menderes havalimanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adnan Menderes havalimanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adnan Menderes havalimanı haber sayfamızda...

Adnan Menderes Havalimanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.344 adnan menderes havalimanı haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırdı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırdı Ramazan bayramı tatilini kapsayan 5-14 Nisan arasında havalimanlarında 6 milyon 852 bin 948 yolcuya hizmet verilirken, İstanbul Havalimanı’nda 14 Nisan günü 245 bin 995 yolcu sayısıyla 2024 yılında en yüksek rakama ulaşıldı.
17.04.2024 Ekonomi
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı İzmir’de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan’a kaçmak isteyen şahıs, Interpol’ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Milletimizden bir kredi aldık. Bu kredi bir tüketici kredisi değildir. Öyle görürsek harcar bitirir ve kaybederiz. Bu kredi bir yatırım kredisidir. Seçmen bize '5 yıl iyi yönetin, 4 yıl sonunda karar vereceğim. Eğer belediyeleri iyi yönetir, kavga etmezseniz, size Türkiye'yi yönetmeniz için daha büyük kredi vereceğim' demiştir. Seçmenin bu kredisini doğru değerlendirmek, bu 4 yıl en iyi hizmeti yapmak, örgüt olarak çok çalışmak durumundayız" dedi.
4.04.2024 Gündem
'142 milyon liralık uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi'
'142 milyon liralık uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi' İstanbul, İzmir, Van ve Artvin'de yaklaşık 142 milyon Türk lirası değerinde uyuşturucu ve gümrük kaçağı eşyanın ele geçirildi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak'
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak' Ticaret Bakanı Ömer Bolat İzmir programı kapsamında Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) açılışına katıldı. BASBAŞ'ın tam kapasiteye ulaşmasıyla bölgeye 20 bin civarında istihdam katkısı olacağına dikkati çeken Bakan Bolat, "20 bin istihdam yaklaşık 100 bin nüfusumuzun aş kazanması, iş kazanması anlamına gelecektir." dedi.
18.03.2024 Gündem
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında ölen ve Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazesi, Türkiye'ye getirilen Ufuk Öntürk (52), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
18.03.2024 Gündem
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün (52), cenazesi Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle 21 gün sonra Türkiye'ye getirilerek ailesine teslim edildi.
17.03.2024 Gündem
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak 2023 yılında 1,8 milyar Euro gelir elde eden Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Hava Yolları, 2024 yılı yaz sezonunda 28 yeni noktaya uçacak. Havayolu şirketi bu sene 15 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.
13.03.2024 Ekonomi
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e Şanlıurfaspor engelini de aşan İzmir temsilcisi, son 8 haftaya 10 puanlık avantajla girdi.
11.03.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Tarihi paraları yurt dışına kaçırmaya çalışan şüpheli yakalandı
Tarihi paraları yurt dışına kaçırmaya çalışan şüpheli yakalandı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, yurt dışına kaçırılmaya çalışılan kültür varlığı niteliğinde toplam 861 madeni para ele geçirildi.
10.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay'da 41 bin deprem konutunun, 5 bin köy evinin kura çekim ve teslim törenin yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla yapılacağını bildirdi.
2.02.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay'da 41 bin deprem konutunun, 5 bin köy evinin kura çekim ve teslim törenin yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla yapılacağını bildirdi.
2.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İzmir'imizi hızlı trenle tanıştıracağız
Bakan Uraloğlu: İzmir'imizi hızlı trenle tanıştıracağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İzmir'de AK Parti iktidarlarımız zamanında tam 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptık. İzmir'in, biz ulaşım ihtiyacı gayet iyi biliyoruz. Yaptıklarımız var, planladıklarımız var” dedi.
27.01.2024 Gündem
Sürat pateni milli sporcularına coşkulu karşılama!
Sürat pateni milli sporcularına coşkulu karşılama! 2024 Gangwon Kış Gençlik Olimpiyatları'nda 2'nci olarak Türkiye'ye organizasyon tarihinde ilk madalyasını getiren sürat pateni milli takımı sporcuları İzmir'e geldi.
25.01.2024 Diğer
İzmir’e özel konut projesi
İzmir’e özel konut projesi İzmir’in sorunlarının beş yıl daha öteleme şansı olmadığını belirten Dağ, “Bu kentte yaşayan insanlara belediye aracılığıyla konut imkânı sağlamak istiyoruz. Sadece İzmir’de ikâmet edenlerin faydalanacağı bir proje üzerinde çalışıyoruz” dedi.
22.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda partililer tarafından karşılandı.
20.01.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Kariyer
Uçuş trafiği artıyor! Seyahat eden yolcu sayısı 199 milyonu geçti
Uçuş trafiği artıyor! Seyahat eden yolcu sayısı 199 milyonu geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.
6.12.2023 Ekonomi
Gümrük sahalarında kaçakçılığa göz açtırılmıyor: '425 sistem daha tahsis edilecek'
Gümrük sahalarında kaçakçılığa göz açtırılmıyor: '425 sistem daha tahsis edilecek' Ticaret Bakanı Ömer Bolat, gümrük ve havalimanlarında yerli teknolojili cihazlarla kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin daha etkin yürütüleceğini belirtti. Bakan Bolat, Milli Tarama Sistemleri (MİLTAR) projesi kapsamında 9 bagaj x-ray sisteminin havalimanlarına tahsis edildiğini açıkladı.
12.11.2023 Ekonomi
‘Herkes İzmir’i konuşuyor’
‘Herkes İzmir’i konuşuyor’ Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin (YBYK) Bölgeler Meclisi Başkanlığı’na oy birliğiyle seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Strazburg dönüşünde Adnan Menderes Havalimanı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
28.10.2023 Gündem
Türk havacılığının altın dönemi
Türk havacılığının altın dönemi Türk havacılık sektörü altın dönemini yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Her Türk vatandaşı hayatında en az bir kere uçağa binecek”, “Hava yolu halkın yolu olacak” ifadeleriyle belirttiği büyük hedefi hayata geçirildi.
28.10.2023 Ekonomi
Cumhuriyet dönemi havalimanları
Cumhuriyet dönemi havalimanları Cumhuriyet döneminin en önemli havalimanlarından biri olan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin artırılması için çalıştıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, yeni hedefin 30 milyon yocu olduğunu vurguladı.
28.10.2023 Ekonomi
Röntgen filmininde ortaya çıktı! Havalimanında akılalmaz taktik
Röntgen filmininde ortaya çıktı! Havalimanında akılalmaz taktik İzmir polisi, yurtdışından kente uyuşturucu getireceğinin istihbaratını alması üzerine tespit edilen 5 kişiyi İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yakalarken, akılalmaz bir manzarayla karşılaşıldı.
11.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Menderes Havalimanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.