Adnan Öztürk

Adnan Öztürk

Demokrat Parti İstanbul-2 12 .sıra Adayı.

Adnan Öztürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.696 adnan öztürk haberi bulunmuştur.
Okan Buruk: Kazanan Türkiye ve Türk futbolu olsun!
Okan Buruk: Kazanan Türkiye ve Türk futbolu olsun! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçına dair konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli Şanlıurfa'da bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli" dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey Real Madrid'de az süre almasına rağmen başarılı işler yapan Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Marca'dan Real Madrid'in Manchester City ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı karşılaşma öncesi genç yıldız için ilginç yorum geldi.
5.04.2024 İspanya La Liga
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta oklar Teknik Direktör Santos'a çevrildi. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ son gelişmeleri canlı yayında Skorer'e aktardı.
5.04.2024 Beşiktaş
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
Hüseyin Eroğlu'dan Galatasaray itirafı! 'Teklif etmişlerdi'
Hüseyin Eroğlu'dan Galatasaray itirafı! 'Teklif etmişlerdi' Spor Toto 1. Lig’e verilen devre arasında çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Misli TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 1.Lig
Eşref Hamamcıoğlu, Roberto Mancini'yi açıkladı: Evrim başlatmak istiyoruz
Eşref Hamamcıoğlu, Roberto Mancini'yi açıkladı: Evrim başlatmak istiyoruz Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, teknik direktör konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Roberto Mancini önemli bir hoca. Türkiye’yi biliyor. İtalya’daki başarısı belli. Adaylardan birisi. Alman da olabilir hoca. Biz Galatasaray’da Jupp Derwall evrimi başlatmak istiyoruz. Geleceği hazırlamak istiyoruz. Bunun için de futbolun felsefesini iyi bilen, saygınlığı olan, hırslı bir hoca lazım Galatasaray’a" dedi.
10.06.2022 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu seçilirse yeni teknik direktör belli! Ünal Aysal ikna etti
Eşref Hamamcıoğlu seçilirse yeni teknik direktör belli! Ünal Aysal ikna etti Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde başkan adaylarının çalışmaları son hızıyla sürüyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu yeni teknik direktörünü belirledi. Ünal Aysal'ın da devreye girilmesiyle dünyaca ünlü isimle anlaşma sağlandı.
7.06.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'ye gol kralı, dev forvet! Abdülkerim Bardakcı hamlesi
Fenerbahçe'ye gol kralı, dev forvet! Abdülkerim Bardakcı hamlesi Dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'a 1 yıllık imza attıran Fenerbahçe yönetimi, transferde ilk hamleyi forvete yapacak. Sarı-lacivertli ekip 2019-20 sezonunda gol kralı olan 1.90'lık forvet için harekete geçti. Ozan Tufan için kararını veren Portekizli teknik adam, diğer bölgeler için de raporunu sundu. Öte yandan Fenerbahçe'den Abdülkerim Bardakcı hamlesi geldi. İşte detaylar...
7.06.2022 Fenerbahçe
Konyaspor, Pavicic ve Robert Muric'le 3 yıllık sözleşme imzaladı
Konyaspor, Pavicic ve Robert Muric'le 3 yıllık sözleşme imzaladı Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan yeşil-beyazlı kulüp, iki transfer birden yaptı.
6.06.2022 Konyaspor
Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı! 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti
Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı! 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini yaptı. Her konuda anlaşma sağlanan yıldız futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu, 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
7.06.2022 Beşiktaş
Eşref Hamamcıoğlu: Domenec Torrent ile devam etmeyeceğiz
Eşref Hamamcıoğlu: Domenec Torrent ile devam etmeyeceğiz Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, göreve gelmesi durumunda sarı-kırmızılıların mevcut teknik direktörü Domenec Torrent ile yola devam etmeyeceğini belirtti.
6.06.2022 Galatasaray
ÖZEL- Ahmet Yüce Ocaklı: 'Adnan Öztürk zarara uğratmadı mı?’
ÖZEL- Ahmet Yüce Ocaklı: 'Adnan Öztürk zarara uğratmadı mı?’ Galatasaray Kulübü’nün önemli isimlerinden Ahmet Yüce Ocaklı’dan Adnan Öztürk hakkında zehir zemberek açıklamalar geldi.
6.06.2022 Galatasaray
Son dakika: Olay Aykut Kocaman benzetmesi! Sitem etti: Vefasızlık
Son dakika: Olay Aykut Kocaman benzetmesi! Sitem etti: Vefasızlık Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un imzası büyük yankı uyandırdı. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı, Jorge Jesus'un imzası sonrası Türk futbolunda geçmişte görev yapan önemli teknik direktörler hakkında çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Anıklı, Kocaman için flaş ifadeler kullanırken Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'yi eleştirdi. İşte ayrıntılar...
3.06.2022 Fenerbahçe
Son dakika - İşte Hamamcıoğlu'nun teknik direktörü! Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı
Son dakika - İşte Hamamcıoğlu'nun teknik direktörü! Aysal 3 gün önce görüştü, olumlu yanıt aldı Galatasaray Kulübü'nün 11 Haziran'da yapacağı başkanlık seçimi için geri sayım sürüyor. Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu'nun seçimi kazandığı takdirde takımı emanet etmeyi planladığı isim belli oldu. Hamamcıoğlu'na desteğini açıklayan eski başkanlardan Ünal Aysal, 3 gün önce dünyaca ünlü teknik adamla görüştü ve olumlu yanıt aldı. İşte detaylar...
3.06.2022 Galatasaray
Son dakika: Galatasaray'daki seçimde favori kim? Olay sözler: "Teknik direktör modeli belli, seçilen başkan mutlaka düşünmeli"
Son dakika: Galatasaray'daki seçimde favori kim? Olay sözler: "Teknik direktör modeli belli, seçilen başkan mutlaka düşünmeli" Galatasaray'da tüm gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrildi. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, Sarı Kırmızılıların 39. başkanı olmak için yarışacak. Seçim öncesi her iki adayın cephesinden önemli hamleler gelmeye başladı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
3.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da şirketler kapışması!
Galatasaray'da şirketler kapışması! Galatasaray’da adaylar kadar şirketlere tercih edilen isimler de belirleyici olacak. Dursun Özbek’in bu noktadaki kozu Erden Timur olurken, Eşref Hamamcıoğlu kanadında Adnan Öztürk öne çıktı.
3.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten proje vurgusu! 'Önümüzde kimse duramaz'
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten proje vurgusu! 'Önümüzde kimse duramaz' Galatasaray’da başkanlık için kolları sıvayan Dursun Özbek, sevgi ve kenetlenme olmadan hiçbir projenin başarıya ulaşamayacağını anlattı, “Galatasaray’a barışı getirirsek bu dev projelerle 10 sene önümüzde kimse duramaz” dedi.
2.06.2022 Galatasaray
Galatasaray U19 Takımı şampiyon oldu
Galatasaray U19 Takımı şampiyon oldu Sarı-kırmızılı takım, U19 Gelişim Ligi'nde Konyaspor'u 2-1 yenerek bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaştı.
1.06.2022 Galatasaray
Son dakika: Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu! Rekor bonservis geliri
Son dakika: Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu! Rekor bonservis geliri Galatasaray'daq son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı Kırmızılılar, 11 Haziran'da yeni başkanını seçecek. Galatasaray'da yeni teknik direktör, yeni transferler ve takımdan ayrılacak isimler merak ediliyor. Galatasaray'da yıldız isimler takımdan ayrılıyor. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
31.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in kritik haftası! Açıklanacak
Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in kritik haftası! Açıklanacak Son dakika haberi... Cim-Bom’da başkan adaylıklarını açıklayan Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu, hafta başından itibaren projelerini anlatacak. Sarı-kırmızılı camiada bu durumun seçime yön vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...
28.05.2022 Galatasaray
Son dakika... Galatasaray'da Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu listesi belli oldu! Adnan Öztürk'ü açıkladı
Son dakika... Galatasaray'da Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu listesi belli oldu! Adnan Öztürk'ü açıkladı Galatasaray Kulübü'nde 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesi ilk başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu oldu. Sarı-kırmızılı kulüpte ikinci kez adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu listesi netlik kazandı. Hamamcıoğlu, Divan Başkanlığı'na başvurusunu ilettikten sonra basın mensuplarıyla buluştu. Eşref Hamamcıoğlu, Adnan Öztürk'ün Sportif A.Ş'de görev yapacağını açıkladı.
20.05.2022 Galatasaray
ÖZEL - Galatasaray'da Adnan Öztürk'ten Develioğlu'na cevap! 'Kolpaçino filmeleri de beni çok güldürür'
ÖZEL - Galatasaray'da Adnan Öztürk'ten Develioğlu'na cevap! 'Kolpaçino filmeleri de beni çok güldürür' Galatasaray Kulübü'nde Burak Elmas'ın yeni yönetiminde görev alacağı iddia edilen Adnan Öztürk, Skorer'den Nevzat Dindar'a özel açıklamalarda bulundu.
5.05.2022 Galatasaray
Fırat Develioğlu'dan ihraç yanıtı: Hakaret olarak algılarım
Fırat Develioğlu'dan ihraç yanıtı: Hakaret olarak algılarım Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da başkanlığa aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu, kulüpten ihracının gündeme gelmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
5.05.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Öztürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.