Ağız Ve Diş Sağlığı

Ağız Ve Diş Sağlığı

Son dakika ağız ve diş sağlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağız ve diş sağlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağız ve diş sağlığı haber sayfamızda...

Ağız Ve Diş Sağlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.543 ağız ve diş sağlığı haberi bulunmuştur.
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı: Konya'ya 2 yeni hastane
Bakan Koca açıkladı: Konya'ya 2 yeni hastane Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" dedi.
17.03.2024 Gündem
Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? Ramazan’da oruç tutarken ağız kokusu nasıl giderilir?
Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? Ramazan’da oruç tutarken ağız kokusu nasıl giderilir? Oruç tutarken uzun süre aç kalınması, sıvı tüketilememesi ve gün boyu diş fırçalanamaması nedeniyle ağız ve diş sağlığı olumsuz etkilenebiliyor. Peki, Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? İşte ağız kokusunu önleyecek öneriler...
11.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Elma, çilek, kivi! İşte gebelikte ağız ve diş sağlığını destekleyen besinler
Elma, çilek, kivi! İşte gebelikte ağız ve diş sağlığını destekleyen besinler Gebelik dönemi ve hormonal değişikliklerin diş ve diş etlerini etkileyebildiğini söyleyen Dt. Güzin Kırsaçlıoğlu, “Bu nedenle beslenme alışkanlıklarına ve diş dostu ürünlerin kullanımına özen göstermek gerekiyor. Gebelik döneminde ağız ve diş sağlığını güçlendiren yiyecekler tüketilmesi büyük önem taşıyor” dedi. İşte o liste.
22.02.2024 Genel Sağlık
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'ten geçti
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'ten geçti Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
21.02.2024 Gündem
Ağız sağlığı neden önemli?
Ağız sağlığı neden önemli? Vücudumuzun genel sağlığına açılan bir penceredir ağız sağlığı. Bilimsel araştırmalar, ağız ve diş sağlığının kanser, koroner kalp gibi hastalıklarla ilişkili olduğu da gösteriyor.  Bu konuda aklımda beliren soruları Dr. Cemre Geze’ye yönelttim
9.02.2024 Pazar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar'daki günlük petrol üretim miktarını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Doğumlar ebelere emanet
Doğumlar ebelere emanet Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda kabul edildi.
10.02.2024 Gündem
Konya Büyükşehir Hatay’da yaptığı çalışmalarla örnek oldu
Konya Büyükşehir Hatay’da yaptığı çalışmalarla örnek oldu Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 şehri vuran depremin ilk saatlerinde Hatay’a ulaşan Konya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Uğur İbrahim Altay’ın talimatıyla seferberlik ilan ederek Hatay’da arama-kurtarma, altyapı, mobil mutfak, su temini, lojistik, konteyner kent, gıda ve kıyafet desteği, yeni iş yerleri, haberleşme ve enerji gibi insani ihtiyaçlar konusunda canla başla çalıştı.
6.02.2024 Ekonomi
Kanser tedavisinde diş sağlığını ihmal etmeyin
Kanser tedavisinde diş sağlığını ihmal etmeyin Onkolojik hastalıklar ve tedavileri konusunda yeni yöntemlerin gündeme gelmesiyle birlikte pek çok kanser hastasının yaşam süresi ve kalitesi uzuyor. Yan etkilerin azalmasında ise mutlaka bir takım çalışması gerekiyor. Takım çalışmasında diş hekimleri önemli bir rol üstleniyor.
20.01.2024 Pazar
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2023 yılında üniversitelerin ilkler arasında yer aldığını belirterek, "Uluslararası Akredite Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. Bunun yanında Yek-G Sistemini Türkiye’de uygulayan ilk üniversite olduk" dedi.
18.01.2024 Eğitim
2024 Sayısal Meslekler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sayısal (MF) Bölümleri ve Meslekleri Nelerdir?
2024 Sayısal Meslekler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sayısal (MF) Bölümleri ve Meslekleri Nelerdir? Üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilerin tercih ettiği alanlardan birisi de sayısaldır. Matematik fen ağırlıklıdır. Ortaöğretiminde MF bölümünü seçen öğrenciler hangi mesleği seçecekleri konusunda kararsız kalırlar. Sayısal mesleklerin sayısı oldukça fazladır. Üniversitelerin 2 yıllık ve 4 yıllık sayısal bölümleri vardır. Tıp, mühendislik, veterinerlik, eczacılık gibi meslekler sayısal bölümlerde yer alır. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite sayısal bölümleri ve meslekleri nelerdir? 2024 sayısal meslekler ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Bakan Koca paylaştı! İşte 2023 yılının sağlık verileri
Bakan Koca paylaştı! İşte 2023 yılının sağlık verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini paylaştı.
31.12.2023 Haberler
Bakan Koca paylaştı! İşte 2023 yılının sağlık verileri
Bakan Koca paylaştı! İşte 2023 yılının sağlık verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini paylaştı.
31.12.2023 Gündem
Çürük dişler hayatı zindan etmesin! Parıl parıl dişler için 7 öneri
Çürük dişler hayatı zindan etmesin! Parıl parıl dişler için 7 öneri Ağız ve diş sağlığı, insan ilişkilerini dahi etkileyebilecek kadar önemli olabiliyor. Uzmanlar, bu konuda onlarca farklı yöntemle diş sağlığının sağlanabileceğine dikkat çekiyor. Bu konuda en önemli iki aktör diş fırçası ve diş macunu olsa da ek önlem olabilecek bazı yöntemlerde var. İşte diş çürüğünü önlemeyi sağlayacak 7 farklı yöntem.
26.12.2023 Genel Sağlık
Diş fırçalarken yapılan yanlışlar! Bu 3 işaretle belli oluyor
Diş fırçalarken yapılan yanlışlar! Bu 3 işaretle belli oluyor Bazı insanlar dişlerini çok sert fırçalamaları gerektiğini düşünüyor. Ancak bu durum diş ve ağız sağlığını etkileyecek kadar tehlikeli olabiliyor. İhtiyacınız olan dişlerinizin sertçe fırçalanması değil, daha ziyade ağzınızın çevresinin her yerini iyice fırçalamak. İşte dişlerinizi çok sert fırçaladığınızın 3 işareti
19.12.2023 Genel Sağlık
Bakan Koca tarih verdi: Tüm aşılar Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca tarih verdi: Tüm aşılar Türkiye'de üretilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Meclis'teki bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Koca "2028’de tüm aşılar yüzde yüz Türkiye'de üretiliyor olacak. Sağlık turizminde Health Türkiye markasını tüm dünyaya tanıtacağız." dedi.
16.12.2023 Gündem
Ağız kokusunu anında kesiyor: 1 yemek kaşığı mucizesi…
Ağız kokusunu anında kesiyor: 1 yemek kaşığı mucizesi… Ağız kokusu çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilen rahatsız edici bir durumdur. Çoğu kişi ağız kokusu nedeniyle kendini rahatsız edebilir ve kokudan nasıl kurtulabileceklerine dair araştırmalara başlarlar. Ağız kokusunu gidermenin birden fazla yöntemi vardır. İşte ağız kokusunu şak diye kesen 1 yemek kaşığı mucizesi…
27.10.2023 Püf Noktası
Bahçeşehir Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi açıldı
Bahçeşehir Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi açıldı Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, İstanbul Beşiktaş’ta hizmete açıldı.
20.10.2023 Eğitim
FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR
FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI-KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKANLIĞI -5 2024 Yılı İhtiyacı Fotokopi, Baskı ve Yazıcı Makinelerinden Çıktı Başına Hizmet Alımı (KHHB-5) hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
17.10.2023 Resmi İlanlar
ERSİN MAHMUTOĞLU kimdir, kaç yaşındaydı? Dr. Ersin Mahmutoğlu öldü mü, hastalığı neydi? Bakan Koca'dan açıklama
ERSİN MAHMUTOĞLU kimdir, kaç yaşındaydı? Dr. Ersin Mahmutoğlu öldü mü, hastalığı neydi? Bakan Koca'dan açıklama Dr. Ersin Mahmutoğlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Ersin Mahmutoğlu'nun ölüm nedenine ilişkin çıkan iddialar hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Peki Ersin Mahmutoğlu kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?
2.10.2023 Bilgi Rehberi
Acil polikliniğinde fare paniği!
Acil polikliniğinde fare paniği! Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Acil Polikliniği’ndeki fare paniğe neden oldu. Çığlık atan hasta, poliklinikten çıkarak uzaklaştı.
26.09.2023 Haberler
Acil polikliniğinde fare paniği!
Acil polikliniğinde fare paniği! Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Acil Polikliniği’ndeki fare paniğe neden oldu. Çığlık atan hasta, poliklinikten çıkarak uzaklaştı.
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağız Ve Diş Sağlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.