Ahududu

Ahududu

Son dakika ahududu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ahududu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ahududu haber sayfamızda...

Ahududu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 606 ahududu haberi bulunmuştur.
Winnie’den korkulur mu hiç!
Winnie’den korkulur mu hiç! Sinemanın en kötülerine verilen Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri sahiplerini buldu.
11.03.2024 Kültür Sanat
Doğduğu yere döndü
Doğduğu yere döndü “Ahududu”, “Ağaçlar Ayakta Ölür”, “Veda” ve repertuvara yeni alınan “Annem Hep Derdi Ki” oyunlarını seyircileriyle buluşturan Tiyatrokare, Feyziye Mektepleri Vakfı ile  birlikteliğe adım attı.
13.02.2024 Kültür Sanat
Hangi yaşta hangi gıda?
Hangi yaşta hangi gıda? Uzmanlar, her yaşta vücudun ihtiyaçlarının farklı olduğunu, sağlıklı yaşamak için yaşımıza uygun beslenmek gerektiğini söylüyor. İşte 7’den 70’e beslenme sırları...
26.01.2024 Gündem
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerine düştüğü konulardan bir tanesi de isimler. Cinsiyet öğrendikten sonra çiftler yakınlarından veya internet üzerinden konu ile ilgili fikir sahibi oluyor. Anne ve baba adayları bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kız bebekleri için ebeveynler kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. İsim verme sürecinde genellikle kararsızlık yaşayan aileler kız bebeklerine modern, popüler, nadir bulunan, değişik ve keşfedilmemiş isimler vermek istiyor. Ş harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Çiftçilere yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıldı
Çiftçilere yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıldı Kocaeli'de "Meyveciliği Geliştirme Projesi" kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanları dağıtımı başladı.
22.12.2023 Ekonomi
Bugüne kadar dondurucuda saklıyorduk! Bu besinleri dondurucuya sakın ama sakın koymayın
Bugüne kadar dondurucuda saklıyorduk! Bu besinleri dondurucuya sakın ama sakın koymayın Elimizin altında olsun diye fazla fazla aldığımız besinleri dondurucuya koyuyoruz. Ancak bazı besinler var ki kesinlikle dondurucuya koyulmamalı. Çünkü bu besinlerin yapısı bozulup tadı değişiyor. İşte dondurucudan uzak tutmanız gereken o besinler.
12.12.2023 Püf Noktası
Fırın derdi yok! Çökmeyen çatlamayan cheesecake tarifi
Fırın derdi yok! Çökmeyen çatlamayan cheesecake tarifi Cheesecake, dünya genelinde yaygın olarak sevilen, lezzetli bir tatlıdır. Kökenleri Antik Yunan'a dayanan bu enfes lezzet, zaman içinde pek çok farklı kültürde evrilerek kendine özgü tarifleri ve çeşitleriyle popülerliğini artırmıştır. Yapımı basit olsa da bazı püf noktalara dikkat etmek gerekir. İşte çatlama çökme yapmayan cheesecake tarifi…
1.12.2023 Yemek
Toplumun 5’te 1’inin karaciğeri yorgun: ‘Akdeniz diyeti ile beslenin’
Toplumun 5’te 1’inin karaciğeri yorgun: ‘Akdeniz diyeti ile beslenin’ Hazır gıda tüketimine dayalı yağlı batı tipi beslenmenin karaciğer hastalığına davetiye çıkardığını, toplumun 5’te 1’nin bu riskle karşı karşıya olduğunu söyleyen Gastroenteroloji Uzmanı Memişoğlu, Akdeniz diyeti ile beslenme önerdi.
4.11.2023 Gündem
Erken ergenlik tehlikesi: Çilek ve ahududu tüketirken dikkat
Erken ergenlik tehlikesi: Çilek ve ahududu tüketirken dikkat Son yıllarda kız çocukları arasında erken ergenliğin daha sık görüldüğünü söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Elif Sağsak, maruz kalınan endokrin bozucuların giderek artmasının bu durumun nedenlerinden biri olduğuna dikkat çekti.
12.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Güçsüzleşen bağışıklık sistemine doping gibi gelecek olan 22 besin
Güçsüzleşen bağışıklık sistemine doping gibi gelecek olan 22 besin Güçsüzleşen bağışıklık sistemi oldukça vahim sonuçlara sebep oluyor. Örneğin daha kolay hastalanabiliyoruz çünkü güvenlik bariyeri olarak betimlediğimiz bağışıklık sistemi incelmiş ve tüm mikrop ve bakterilere açık hale gelmiştir. İşte, merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
16.08.2023 Alternatif Tıp
Ömrü uzatıyor! Daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besin
Ömrü uzatıyor! Daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besin Düzenli ve sağlıklı bir hayat için vücut metabolizması çok önemli rol oynar. Eğer sağlığını koruyan besinler ile beslenebiliyorsan Ömrünü uzatacak ve daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besini birlikte incelemek gerekiyor. İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.08.2023 Alternatif Tıp
Dümdüz karın için tüketmeniz gereken besinler! Göbek yağlarınızı bir çırpıda eritiyor
Dümdüz karın için tüketmeniz gereken besinler! Göbek yağlarınızı bir çırpıda eritiyor Dümdüz karın hemen hemen herkesin hayali. Ağır veya hafif egzersizler sonrası hala göbeğiniz erimediyse beslenme düzeninizi değiştirmekte fayda var. İşte göbek yağlarınızı bir çırpıda eriten besinler...
5.06.2023 Sağlık
‘Blonde’ en kötü seçildi
‘Blonde’ en kötü seçildi 43.Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri sahiplerini buldu.
13.03.2023 Kültür Sanat
Razzie Ödülleri’nde büyük hata
Razzie Ödülleri’nde büyük hata Oscar Ödüllleri ile eş zamanlı olarak her yıl Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri’nin de adayları açıklanıyor. Sinemanın en kötülerinin seçildiği ödüller hep tartışılır, konuşulur ama bu sene farklı ve keskin protestolar yükseldi.
27.01.2023 Kültür Sanat
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın? Sinema tutkunlarının heyecanla beklediği Oscar'larda artık geri sayım başladı. 12 Mart 2023'te sahiplerini bulacak olan 95'inci Akademi Ödülleri'nde adaylar sonunda belli oldu. Peki 95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
26.01.2023 Sanat
Kolajenle ilgili merak edilenler!
Kolajenle ilgili merak edilenler! Vücutta en çok bulunan proteinlerden kolajen, doğru beslenme ve dozda kullanıldığında mucizevi etkiler yaratıyor.
11.01.2023 Cadde
Bağışıklığın gücü adına!
Bağışıklığın gücü adına! Bağışıklık, tüm yıl boyunca önemli olmasına rağmen özellikle yılın bu aylarında biraz daha dikkat etmemiz gereken bir konu haline gelmektedir...
22.12.2022 Cadde
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti!
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile podcast programı için bir araya geldi. Filmdeki çıplaklık içeren sahnelerle ilgili konuşan ikiliden Shields, prodüksiyon ekibinin rol arkadaşına aşık olmasını istediğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
Tiyatro
Tiyatro Perde kapanıyor “Eşyalı Kiralık”, 11 Aralık akşamı Apartman Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak...
4.12.2022 Kültür Sanat
Oyuncu Demiray Erül son yolculuğuna uğurlandı
Oyuncu Demiray Erül son yolculuğuna uğurlandı Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını yitiren tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 84 yaşındaki Demiray Erül, son yolculuğuna uğurlandı.
17.10.2022 Cadde
Oyuncu Demiray Erül yaşamını yitirdi
Oyuncu Demiray Erül yaşamını yitirdi Daha önce 'Doktorlar', 'Arka Sokaklar', 'Cennet Mahallesi', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Çiçek Taksi' gibi dizilerinde rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Demiray Erül, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu. Erül'ün cenazesi bugün Bodrum Ortakent Kerem Aydınlar Camii'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Bodrum Ortakent Mezarlığı'na defnedilecek.
17.10.2022 Cadde
Zabıta işlem yaparken, meyveleri dökülen kadın hüngür hüngür ağladı
Zabıta işlem yaparken, meyveleri dökülen kadın hüngür hüngür ağladı Bolu’da Hatice E.'nin (75) toplayıp kentin en işlek caddesinde sattığı meyvelere, izinsiz satış yaptığı gerekçesiyle zabıta el koydu. Bu sırada yaşanan arbedede Hatice E., topladığı ahududuları yere dökülünce ağladı. Çevredekilerin tepki gösterdiği zabıta ekipleri, bölgeden ayrıldı. Belediyeden konuyla ilgili açıklama geldi.
18.09.2022 Milliyet Tv
Zabıta işlem yaparken, meyveleri dökülen kadın hüngür hüngür ağladı
Zabıta işlem yaparken, meyveleri dökülen kadın hüngür hüngür ağladı Bolu’da Hatice E.'nin (75) toplayıp kentin en işlek caddesinde sattığı meyvelere, izinsiz satış yaptığı gerekçesiyle zabıta el koydu. Bu sırada yaşanan arbedede Hatice E., topladığı ahududuları yere dökülünce ağladı. Çevredekilerin tepki gösterdiği zabıta ekipleri, bölgeden ayrıldı. Belediyeden konuyla ilgili açıklama geldi.
18.09.2022 Gündem
ADIM ADIM TARIMA YATIRIM
ADIM ADIM TARIMA YATIRIM Hazine’den kiralık tarla bulmak mümkün.
7.09.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Ahududu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.