Ak Parti

Ak Parti

Son dakika AK parti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AK parti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AK parti haber sayfamızda...

Ak Parti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74.693 ak parti haberi bulunmuştur.
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
‘Gara ve Kandil’le uğraşacağız’
‘Gara ve Kandil’le uğraşacağız’ Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
18.04.2024 Gündem
‘Asgari ücrete ara zam yok’
‘Asgari ücrete ara zam yok’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam olmayacağını söyleyerek, enflasyon ve sözleşmeden kaynaklı farkların temmuz ayında emekli maaşlarına yansıyacağını, bunun dışında bir zam yapılmayacağını belirtti.
18.04.2024 Ekonomi
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Türkiye’ye geliyor
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Türkiye’ye geliyor Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
17.04.2024 Gündem
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, İGA İstanbul Havalimanı uçuşlarına başladı. İGA İstanbul Havalimanı’na uçan havayolu firması 102'ye çıktı.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik'in açıklamaları özetle şöyle: Şu an tüm dünyanın konuştuğu bir konu var İsrail ve İran arasındaki gerilimdir. Bir şekilde Netanyahu ve ekibi bir bölgesel savaş çıksın, bu savaşa ABD dahil olsun gibi riskli bir istek içindedir. Burada ABD dahil herkesin sağduyulu olması gerekmektedir. Filistinlilere karşı yapılan bu katliam siyaseti binlerce insanın ölümüne sebep oldu. İsrail ve Netanyahu katliam siyasetini sürdürüyor. İsrail Şam'da bir diplomatik temsilcilik vurdu. Buradaki İranlılar hayatını kaybetti. Saldıran devlet İsrail olunca iki yüzlü bir şekilde herkes suskun kaldı. Olayı geriye sardığımızda bunun arkasında Netanyahu ve ekibinin katliam siyaseti olduğunu ifade etmek gerekir. Bugün ABD dahil İran'a dahil ambargolar koyacaklarını söylediler.
17.04.2024 Haberler
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını almasına saatler kala hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Bakan Güler'den 30 km'lik güvenli hat yorumu!
Bakan Güler'den 30 km'lik güvenli hat yorumu! Irak'la uzun yıllar sonra ilk defa stratejik bir anlaşma imzalanacağını söyleyen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 30 kilometrelik güvenli hat ile ilgili dikkat çeken yorumunda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmen atamalarına ilişkin açıklaması üzerine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Oturup Cumhurbaşkanımızla değerlendirme yapacağız sonrasında sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması lazım bu toplantıda. Belli bir sayı olsaydı Cumhurbaşkanımız söylerdi” dedi.
17.04.2024 Gündem
TBMM’de aritmetik değişti
TBMM’de aritmetik değişti Meclis, yaklaşık 1.5 aylık aranın ardından dün yasama mesaisine yeniden başladı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması için son dakika açıklamaları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması için son dakika açıklamaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Külliye'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.
16.04.2024 Haberler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıklıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıklıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıklıyor.
16.04.2024 Haberler
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer'
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer' Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.
16.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.