Niğde AK PARTİ, 2016 YILININ İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

AK PARTİ, 2016 YILININ İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

04.01.2016 - 12:43 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ, 2016 YILININ İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti ailesi, Niğde Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde Grand Hotel’de 2016 yılının ilk istişare toplantısını yaptı. Toplantıda, seçilmişler olarak önümüzdeki 4 yıllık sürecin vatandaşlara daha çok, daha kolay ve daha hızlı hizmete dönüştürülmesi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.
Meclis İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Emrah Özdemir ve İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin’in katıldığı toplantıda AK Partinin il ve ilçe yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkanları ve Belediye Meclis üyeleriyle 2015 yılının değerlendirmesi yapıldı, katılımcıların önümüzdeki yıllarda yapılması gereken çalışmalarla ilgili düşünce ve görüşleri alındı. Her iki ayda bir yapılması kararlaştıran toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.
Toplantının açılış konuşmasını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptı. 2016 yılının ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Akdoğan , önümüzdeki yıllarda Niğde Belediyesi ve diğer kurumların düşüncelerinin ortaya konulması ve belli bir programın oluşturulması kapsamında yapılan bu toplantının faydalı olacağına inandığını ifade etti.
Başkan Akdoğan: "Allah Başarımızı Daim Etsin"
2015 yılında 2 seçim atlatıldığını anımsatan Başkan Akdoğan, AK Partinin 7 Haziranda yapılan seçimlerde o günün şartlarına göre tek başına iktidar olma şansını kaybetmiş olsa da 1 Kasımda toparlanarak yüzde 50’ye yakın bir oy oranıyla iktidar olduğunu hatırlattı. Başkan Akdoğan Niğde’de ise yüzde 57’nin üzerinde bir oy alarak tüm zamanların rekorunu kırdığını açıkladı. Bu sonuçlar nedeniyle AK Parti teşkilatlarını kutlayan Başkan Akdoğan, "Allah başarımızı daim etsin, bu çatılar altında nice yıllar temenni ediyorum" dedi.
Özdemir: "hizmet odaklı süreç başlıyor"
AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir de 2014 ve 2015 yıllarında 2’şer seçimli yoğun iki yıl yaşandığını ifade ederek, "Önümüzdeki 3-4 yıl için hizmet odaklı bir süreç bizi bekliyor" diye konuştu.
Özegen: "Vatandaşa Karşı Sorumluluklarımızı Yerine Getireceğiz"
Meclis İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir süreç olduğunu vurguladı. Özegen bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için nelerin yapılması gerektiği noktasında teşkilatlar olarak her iki ayda bir toplantı yapacaklarını ve bunun faydasının görüleceğini belirtti. Özegen, "Bu toplantımızın amacı Niğde’nin her köşesinde yaşayan kardeşlerimize karşı sorumluluğumuzu daha iyi yerine getirmektir.Bu sebeple onları dinliyoruz, seçmenlerimizi dinliyoruz, partililerimizi dinliyoruz ve Ak Parti teşkilatları olarak bir bütün olarak seçilmiş belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz hep birlikte onlara karşı sorumluluklarımızı, şehir, belde ve ilçelerimize karşı sorumluluklarımızı nasıl daha iyi yerine getirebiliriz ? Bizler mahallinde hangi konuları halledebiliriz, Ankara’da meselelerimizi nasıl çözebiliriz bunları istişare edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yeni yılın ilk istişare toplantısına, Meclis İdare Amiri Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit, Harun Dikici ve Rıfat Özkan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.