Mersin Ak Parti Mersin Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

Ak Parti Mersin Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

19.06.2018 - 12:54 | Son Güncellenme:

.

Ak Parti Mersin Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin milletvekili adayları, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, milletvekili adayı Ali Cumhur Taşkın, Tarsus ilçesinde mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlardan destek istedi.

Taşkın, vatandaşlarla bir araya geldiği ziyarette, tarım sanayi entegrasyonunu sağlamak için tarıma dayalı ekonomik yatırımlara 5,4 milyar lira hibe desteği verdiklerini, 19 bin tarıma dayalı sanayi tesisini tamamladıklarını ve 128 bin kişiye istihdam olanağı sağladıklarını anlattı.

Milletvekili adayı Hacı Özkan ve Sait Kayan da seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özkan, buluşmada yaptığı konuşmada, hizmet ve yatırımlar hakkında hakkında bilgi verirken, vatandaşlardan destek istedi.

Haberin Devamı

Milletvekili adayı Zeynep Gül Yılmaz ve Ali Keser ise Toroslar ilçesinde, Bilal Özkan ile Emin Erden de Silifke ilçesinde esnaf ve vatandaşla buluştu.