Samsun Ak Parti'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

Ak Parti'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

13.08.2018 - 16:25 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: "Devlet millet kaynas¸masının zaferi, Tu¨rkiye du¨s¸manlarının en agˆır magˆlubiyeti olmus¸tur. Bugün de aynı şekilde istiklal ve istikbalimizi hedef alan saldırılara, tehditlere, şantajlara birlik ve dayanışmamızla en güçlü cevabı verecek; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız"

Ak Partinin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Devlet millet kaynas¸masının zaferi, Tu¨rkiye du¨s¸manlarının en agˆır magˆlubiyeti olmus¸tur. Bugün de aynı şekilde istiklal ve istikbalimizi hedef alan saldırılara, tehditlere, şantajlara birlik ve dayanışmamızla en güçlü cevabı verecek; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Karaaslan, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çiğdem Karaaslan, mesajında, 14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğu AK Parti'nin 17. yıl dönümünü yürekten kutladığını belirtti.

Son 16 yıllık do¨nemde Tu¨rkiye'de, gec¸mis¸le kıyaslanamayacak o¨lc¸u¨de dev adımlar atıldığını vurgulayan Karaslan, "Bir yandan tero¨r o¨rgu¨tleriyle mu¨cadele ederken bir yandan da u¨lkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle bulus¸turmanın mu¨cadelesi ic¸inde olduk. AK Parti'miz hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihimizde es¸i go¨ru¨lmemis¸ bir bas¸arı hikayesi yazmıs¸tır." ifadesine yer verdi.

Haberin Devamı

İstiklal ve istikbali hedef alan tehditlere birlik ve dayanışmayla en güçlü cevabın verileceğinin altını çizen Karaaslan, şunları kaydetti:

"Milletimizin hizmetine sundugˆumuz eserleri artırma ve u¨lkemizi bu¨yu¨tme yolundaki kararlılıgˆımız, ic¸ ve dıs¸ odaklar tarafından defalarca engellenmeye c¸alıs¸ılmıs¸; kirli hesaplar tas¸ıyan karanlık odaklar yu¨ru¨yu¨s¸u¨mu¨zu¨ sekteye ugˆratmak istemis¸tir. Ancak devlet millet kaynas¸masının zaferi, Tu¨rkiye du¨s¸manlarının en agˆır magˆlubiyeti olmus¸tur. Bugün de aynı şekilde istiklal ve istikbalimizi hedef alan saldırılara, tehditlere, şantajlara birlik ve dayanışmamızla en güçlü cevabı verecek; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız. AK Parti'mizin kurulus¸unun 17. yıl do¨nu¨mu¨ vesilesiyle bugu¨ne kadar partimizin c¸es¸itli kademelerinde go¨rev almıs¸ tes¸kilat mensuplarımıza ve partimize destegˆini artırarak su¨rdu¨ren aziz milletimize en kalbi s¸u¨kranlarımı sunuyor, milletimize hizmetin kutlu yolculugˆunda nice uzun yıllar diliyorum."