Akhisar

Akhisar

Son dakika akhisar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akhisar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akhisar haber sayfamızda...

Akhisar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.220 akhisar haberi bulunmuştur.
Hakkında 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Hakkında 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekipleri hakkında 19 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs kovalamaca sonucu yakaladı.
25.03.2024 Gündem
Bursa'da feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Bursa'da feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 7 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.
23.03.2024 Gündem
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı Futbolculuk kariyerinde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen Stjepan Tomas, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken şampiyonluk favorisini de açıkladı.
21.03.2024 Galatasaray
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi Manisa Akhisar'da gerçekleştirilen operasyonda bir depoda yüzlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. İşte detaylar...
19.03.2024 Gündem
Osman Şenher'den Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Takımına hiçbir katkısı yok!
Osman Şenher'den Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Takımına hiçbir katkısı yok! Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız döndü. Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi.
18.03.2024 Galatasaray
Şeker kamışı yağı rakip olur mu?
Şeker kamışı yağı rakip olur mu? ABD’li firma, şeker kamışından yağ geliştirdiğini, bu yağın zeytinyağından bile sağlıklı olduğunu iddia ediyor. Türkiye’de sektör temsilcileri ise zeytinyağının ikamesi yağ üretmenin mümkün olmadığı görüşünde.
16.03.2024 Ekonomi
Ehliyetsiz sürücüyü tekmeleyen polise soruşturma açıldı
Ehliyetsiz sürücüyü tekmeleyen polise soruşturma açıldı Manisa’da trafik polisi, uygulama noktasından kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücü E.E.'yi (17) tekmeleyip, yere yatırdı.
15.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Okan Buruk'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı teknik direktörün Avrupa devinin radarına girdiği öne sürüldü.
14.03.2024 Galatasaray
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
29.02.2024 Haberler
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e kazandırılan, İnegölspor tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
23.02.2024 Gündem
Manisa'da feci kaza: 3 ölü 2 yaralı
Manisa'da feci kaza: 3 ölü 2 yaralı Manisa'nın Akhisar ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybederken biri ağır 2 kişi de yaralandı.
23.02.2024 Gündem
21 Şubat 2024 SON DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi/AFAD Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son Depremler
21 Şubat 2024 SON DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi/AFAD Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son Depremler Son dakika deprem haberleri. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de birçok bölgede deprem yaşanmaktadır. Bulunduğu bölge ve çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. İşte 21 Şubat 2024 son depremler listesi.
21.02.2024 Bilgi Rehberi
18 ŞUBAT SON DEPREMLER LİSTESİ:  📌 Az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi canlı takip ekranı...
18 ŞUBAT SON DEPREMLER LİSTESİ: 📌 Az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi canlı takip ekranı... Son depremler listesi gündemde yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini paylaşıyorlar. Bireyler, en son olan depremlere nereden ve nasıl bakacaklarını merak ediyorlar. İşte 18 Şubat en son depremler listesi...Peki az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
Manisa’da terör örgütü operasyonu! 2 DEAŞ'lı tutuklandı
Manisa’da terör örgütü operasyonu! 2 DEAŞ'lı tutuklandı Manisa'da jandarma tarafından terör operasyonu düzenlendi. Operasyonda 2 DEAŞ'lı terörist tutuklandı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Volkan Demirel: Bu sene Hatayspor’un umut olma sezonu
Volkan Demirel: Bu sene Hatayspor’un umut olma sezonu Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Hatayspor
Kahreden olay! 10 yaşındaki bir çocuk kuzenleri tarafından öldürüldü
Kahreden olay! 10 yaşındaki bir çocuk kuzenleri tarafından öldürüldü Manisa’da aile arasında çıkan silahlı kavgada 10 yaşındaki bir çocuk vurularak öldürüldü. Kuzenleri tarafından vurularak öldürülen Nazım Kaya kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Akhisar’a Bilim ve Enerji Park
Akhisar’a Bilim ve Enerji Park Enerjisa Üretim tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde hizmete açılan Bilim ve Enerji Parkı’nda çocuklar bilimsel deneyleri eğlenerek gerçekleştirebilecek.
27.01.2024 Ege
Özel halk otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var
Özel halk otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Bursa’nın İnegöl ilçesinde, özel halk otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada sürücüler ve 7 yolcu yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akhisar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.