Akmerkez

Akmerkez

Son dakika Akmerkez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akmerkez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akmerkez haber sayfamızda...

Akmerkez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.833 akmerkez haberi bulunmuştur.
Hamdi Alkan kızının hastalığı hakkında ilk kez konuştu: Toparlayacak
Hamdi Alkan kızının hastalığı hakkında ilk kez konuştu: Toparlayacak Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yakalanan yönetmen, kızının hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.
22.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz açıklaması: Hırsız damat istemem!
Mehmet Ali Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz açıklaması: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024'ün iddialı isimlerinden Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmen, Poyraz hakkında bu kez çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.03.2024 Cadde
‘Yakışanı giyerim’
‘Yakışanı giyerim’ Emre Altuğ, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
20.03.2024 Cadde
Alina Boz'dan Umut Evirgen'e aşk dolu doğum günü kutlaması
Alina Boz'dan Umut Evirgen'e aşk dolu doğum günü kutlaması Geçtiğimiz yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden Boz, eşinin yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
27.02.2024 Cadde
Şevval Şahin: Aksanım biraz bozuktu, onu da düzelttim
Şevval Şahin: Aksanım biraz bozuktu, onu da düzelttim Manken Şevval Şahin, önceki gün Akmerkez'deydi. Özgüveninin arttığının dile getiren Şevval Şahin,n, "Türkiye'yi sevmiyorum gibi bir algı yapılıyor ama aksine çok seviyorum" dedi.
21.02.2024 Cadde
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor!
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor! Rafet El Roman, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Muhabirlerin; "Rafet Bey estetik yaptırmanız çok konuşuldu. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?" demesi üzerine El Roman dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
18.02.2024 Cadde
Semih Kaya: Sevgililer Günü'nde özellikle hediye almıyorum!
Semih Kaya: Sevgililer Günü'nde özellikle hediye almıyorum! Tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan ile devam eden dava süreciyle gündemde olan eski milli futbolcu Semih Kaya ile eşi Yasemen Kaya, dün akşam Akmerkez'de görüntülendi.
15.02.2024 Cadde
Eski eşi ve kardeşi hakkında 'aşk' iddiası! Emine Ün'den yeni açıklama
Eski eşi ve kardeşi hakkında 'aşk' iddiası! Emine Ün'den yeni açıklama Oyuncu Emine Ün ile iş insanı Tolga Karakaş, 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Etiler'de görüntülenen Emine Ün'e, "ikilinin mesajlarının ifşa olması" yönünde magazin basınına yansıyan haberler soruldu.
14.02.2024 Cadde
Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık'
Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık' Ünlü aranjör ve DJ Ozan Doğulu, geçtiğimiz gün üç kızıyla birlikte Etiler'de kameralara yansıdı. 33 yaşındaki Hera Aslan ile aşk yaşayan Doğulu, bu sefer gününü sadece kızlarına ayırdığını söyledi.
10.02.2024 Cadde
Kayon Ateş Sert'in hedefi oyunculuk! 'Annem hep teşvik ediyor'
Kayon Ateş Sert'in hedefi oyunculuk! 'Annem hep teşvik ediyor' Modacı İvana Sert ile iş insanı Yurdal Sert'in oğulları Kayon Ateş Sert büyüdü. 17 yaşındaki Ateş, şimdiden oyunculuk hayalleri kurmaya başladı.
9.02.2024 Cadde
'Artık tatil için İstanbul'a geliyoruz'
'Artık tatil için İstanbul'a geliyoruz' Bir süre önce İstabul'dan taşınıp Bodrum'a yerleşen müzisyen çift Cansu Kurtçu ile Fettah Can, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
6.02.2024 Cadde
Gökhan Özen ile iddiaya girmiş! 'Estetik yaptırdıktan sonra ötmesin kimse düdüklü tencere gibi'
Gökhan Özen ile iddiaya girmiş! 'Estetik yaptırdıktan sonra ötmesin kimse düdüklü tencere gibi' Selen Görgüzel, önceki akşam bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, son dönemde erkeklerin estetik yaptırmaya başlamasıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Yüzündeki değişimle gündeme gelen ancak estetik yaptırmadığını söyleyen Gökhan Özen'den de bahseden Görgüzel, ünlü şarkıcı ile iddiaya girdiklerini söyledi.
3.02.2024 Cadde
Mahsun Kırmızıgül ile kızı Lavin alışverişte! 'Çekmeyin çekmeyin'
Mahsun Kırmızıgül ile kızı Lavin alışverişte! 'Çekmeyin çekmeyin' Oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, önceki gün yedi yaşındaki kızı Lavin ile birlikte Akmerkez'de objektiflere yansıdı.
1.02.2024 Cadde
'Kamyoncu tekniği' sonrası yeni açıklama! 'Öpüşme sahnesine sakızla gelinmeli'
'Kamyoncu tekniği' sonrası yeni açıklama! 'Öpüşme sahnesine sakızla gelinmeli' Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Cadde
Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık'
Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık' Son günlerde magazin dünyasından birçok ünlü erkek botoks ve estetik haberleriyle gündem oluyor. "Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle tepkisini dile getiren şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
27.01.2024 Cadde
Estetiğe ‘güldüren’ hareket
Estetiğe ‘güldüren’ hareket İlker Aksum, Akmerkez’de görüntülendi.
26.01.2024 Cadde
Ünlülerin estetikle imtihanı! İlker Aksum'dan güldüren hareket
Ünlülerin estetikle imtihanı! İlker Aksum'dan güldüren hareket Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim çok konuşulmuş, bir diğer şarkıcı Gökhan Özen ise hakkında çıkan botoks haberlerini yalanlamıştı. Oyuncu İlker Aksum, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen estetik haberlerine kayıtsız kalmadı.
25.01.2024 Cadde
Hayranı yanına geldi, 'Sizi evlendirelim' dedi! 'Bir tane düzgün insan yok ki'
Hayranı yanına geldi, 'Sizi evlendirelim' dedi! 'Bir tane düzgün insan yok ki' Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliği 2022'de sona eren şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Bir hayranının yanına gelerek, "Çok güzelsiniz, size birisini bulup evlendirelim" demesi üzerine Görgüzel'den çok konuşulacak bir açıklama geldi.
25.01.2024 Cadde
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
‘Kıza hamilelik daha zor’
‘Kıza hamilelik daha zor’ Altı aylık hamile olan Eda Ece, Akmerkez’de görüntülendi.
22.01.2024 Cadde
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok'
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok' Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer eden; 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda rol alan Pelin Karahan, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile Akmerkez'de sömestr alışverişine çıktı.
18.01.2024 Cadde
Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında nafaka krizi! 'Kendisine sorarsınız'
Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında nafaka krizi! 'Kendisine sorarsınız' Komedyen Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, 2012 yılında dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. Kemal adında bir oğulları olan oyuncu çiftin nafaka davası devam ediyor. Yağtu, 'nafaka' ve eski eşiyle ilgili sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.
16.01.2024 Cadde
Yüzünün son hali olay olmuştu! 'Yakışıklılığım resmen mahvoldu'
Yüzünün son hali olay olmuştu! 'Yakışıklılığım resmen mahvoldu' Başarılı müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da magazin gündenimin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim, sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim, binlerce yorum yapılan yüzüyle ilgili sessizliğini bozarak açıklama yaptı.
16.01.2024 Cadde
‘Farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz’
‘Farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz’ ‘Hatıran Yeter’ filminin yönetmeni Ömer Faruk Yardımcı ile başrol oyuncuları Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Aytaç Şaşmaz, Akmerkez’deki Serafina Restoran’da buluştu.
16.01.2024 Cadde
Alina Boz ve Umut Evirgen'den balayı pozu
Alina Boz ve Umut Evirgen'den balayı pozu Aralık ayında nikah masasına oturan Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden pozlar gelmeye devam ediyor. Rahatsızlıkları nedeniyle erteledikleri balayının tadını Danimarka'da kar tatiliyle çıkaran çiftin fotoğraflarının altına "Karlar kraliçesi Alina" yorumu yapıldı.
15.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Akmerkez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.