Ekonomi Aksigorta’ya ‘En İyi İşyeri’ ödülü

Aksigorta’ya ‘En İyi İşyeri’ ödülü

23.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Aksigorta, Aon Best Employers 2018 programı kapsamında, ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’ seçildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre Aksigorta, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Aon Hewitt’in 50 yılı aşkın süredir çalışanlarla gerçekleştirdiği ve işyeri mükemmelliğini ölçümlediği araştırmalar kapsamında, 2018 yılında ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri Aon Best Employer’ ödülüne layık görüldü.

Aksigorta’ya ‘En İyi İşyeri’ ödülü

Sektörde tek oldu

Haberin Devamı

Aksigorta’nın, kazandığı bu ödül, çalışan bağlılığının yanı sıra liderlik, işveren markası ve performans kültürü endekslerine göre belirlendi.

Böyle bir ödüle layık görülmenin gurur verici olduğunu ifade eden Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Gürkale, “Çalışanlarımızın da görüşleriyle, Türkiye’nin En İyi İşyeri Aon Best Employer’ ödülüne layık görülmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Sektörde bu ödülü kazanmış tek şirket olmaksa bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Çalışanlarımızın potansiyellerini yaşamaları ve yansıtmaları, işlerinin en iyileri olmaları için çalışıyoruz” diye kaydetti.