Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alanya'da Hakan Aysev konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antik Kent Konserleri kapsamında tenor Hakan Aysev, Alanya'da konser verdi.

|

Alanya Kızılkule önünde gerçekleştirilen konserde sahne alan Hakan Aysev, ortaya koyduğu performansla izleyicileri adeta büyüledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile çok sayıda Alanyalı izledi. Konsere ilçede tatil yapan turistler de yoğun ilgi gösterdi.

SİNATRA'DAN TÜRKÜLERE GENİŞ REPERTUVAR

Dünyaca ünlü opera sanatçılarının eserlerini seslendiren Hakan Aysev, Frank Sinatra'dan Tanju Okan'a, Neşet Ertaş'tan Orhan Gencebay ve Selami Şahin'e uzanan geniş repertuvarıyla dinleyenleri mest etti. Aysev, zaman zaman seslendirdiği Karadeniz türküleriyle duygu dolu anlar yaşattı. Alanyalılar, ünlü tenorun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Konserini 'Memleketim' şarkısıyla sonlandıran Hakan Aysev'e, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zülfü Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu tarafından çiçek takdim edildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.