Alarm

Alarm

Son dakika alarm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alarm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alarm haber sayfamızda...

Alarm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.753 alarm haberi bulunmuştur.
Çocuklar neden korkar? Yaş ilerledikçe boyutu değişiyor
Çocuklar neden korkar? Yaş ilerledikçe boyutu değişiyor Bazı durumlarda korku, hayatta kalmamızı sağlayan bir alarm sistemidir. Beynimizdeki korku duygusu bizi olası tehditlerden koruyabilir. Peki, çocuklar tam olarak nelerden korkar? İşte her yaşın kendine özgü farklı nedenleri.
28.03.2024 Ebeveyn
Zamanı aşınca bilek alarm veriyor! Saatinizi gün boyunca takarsanız ne olur?
Zamanı aşınca bilek alarm veriyor! Saatinizi gün boyunca takarsanız ne olur? Modern saatler, adımlarınızı saymaktan uykunuzu izlemeye kadar size yalnızca zamanı söylemekten çok daha fazlasını yapabilir. Ancak görünen o ki saatinizi hiç çıkarmamak bazı hoş olmayan sonuçlara yol açabiliyor.
27.03.2024 Genel Sağlık
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı Tunus-Malta arasında seyir halindeyken batmak üzere olan mülteci teknesine Beks Bodrum tanker gemisi yardım etti.
25.03.2024 Dünya
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
1 ‘yaşlı’nın oyu 4 seçmeni etkiler
1 ‘yaşlı’nın oyu 4 seçmeni etkiler 65+ Yaşlı Hakları Derneği, yerel seçimler yaklaşırken adaylardan yaşlı dostu kentler inşa etmelerini istedi.
22.03.2024 Gündem
Rusya'dan Ukrayna'ya füze yağmuru: Hazar Denizi üzerinden ateşlediler!
Rusya'dan Ukrayna'ya füze yağmuru: Hazar Denizi üzerinden ateşlediler! Başlangıçta; Donetsk, Dnepropetrovsk, Zaporozhye ve Harkov bölgelerinde alarmlar duyuruldu. Bir süre sonra, alarm durumu tüm ülkeye yayıldı. Kiev'de hava saldırısı uyarısı devam ederken, şehir yönetimi vatandaşlara sığınaklara girme çağrısı yaptı.
21.03.2024 Dünya
Son dakika... Meteoroloji bu gece için uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Bolu, Düzce, Ankara…
Son dakika... Meteoroloji bu gece için uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Bolu, Düzce, Ankara… Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika uyarısı geldi. Bu gece itibarıyla sıcaklıklar 7 derece birden düşecek. Kar yağışı İstanbul’un kapısına dayanacak. Bolu, Düzce başta olmak üzere Ankara’da kar yağışı etkili olacak. İşte tüm detaylar…
19.03.2024 Gündem
Eklemlerimiz alarm veriyor! Kireçlenmesine yol açan 5 önemli yanlış
Eklemlerimiz alarm veriyor! Kireçlenmesine yol açan 5 önemli yanlış Modern çağın önemli sorunlarından aşırı kilo ve hareketsizlik başta olmak üzere günlük yaşam alışkanlıklarımızdaki bazı yanlışlar eklemlerimizin hızla kireçlenmesine yol açıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Fahri Erdoğan, eklem ve kıkırdak aşınmalarına genetik rahatsızlıklar, ilerleyen yaş ve menopoz sonrası kemik erimesi (osteoporoz) gibi birçok etkenin yol açabildiğini belirtirken, bazı yanlışlarımızın da kireçlenme sürecini hızlandırdığını vurguluyor. Prof. Dr. Erdoğan kireçlenmeye yol açan 5 önemli yanlışı sıraladı.
18.03.2024 Genel Sağlık
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Birçok kent için kar yağışı hafta boyunca devam edecek. Bazı illerde ise yoğun kar ve sağanak yağış görülecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.03.2024 Gündem
Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapıldı.
18.03.2024 Haberler
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi!  Mart bitmeden kar geliyor
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi! Mart bitmeden kar geliyor Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Mart ayı bitmeden kar yağışı yeniden yüzünü gösterecek. Bugün birçok kentte sağanak ve kar yağışı görülecek. Yarın 10 kent için alarm verildi. Çarşamba günü ise İstanbul dahil tüm yurt için yeni alarm geldi. Sıcaklıklar 2 gün sonra yeniden düşecek.  İşte kar, sağanak, toz taşımı ve fırtına beklenen iller…
17.03.2024 Gündem
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor Bilim insanları, Penguen kolonilerinin kalabalık yapısı ve göç hareketlerinin kuş gribi virüsünün yayılmasını artırabileceği uyarısında bulunuyor.
16.03.2024 Dünya
Susuz kalan vücut böyle alarm veriyor! Bu belirtiler başlarsa bir bardak su için
Susuz kalan vücut böyle alarm veriyor! Bu belirtiler başlarsa bir bardak su için Su yaşam için oldukça önemli olsa da birçok kişi gündelik telaş sırasında yeterince su içmiyor. Kendimizi dünyanın en doğal kaynağından mahrum bırakarak sürekli vücudumuza zarar veriyoruz. Aşağıdaki belirtilerden herhangi birini kendinizde fark ederseniz hemen gidip bir bardak su içmeniz en doğrusu olacaktır.
14.03.2024 Genel Sağlık
Son dakika… Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, toz, fırtına, sağanak alarmı
Son dakika… Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, toz, fırtına, sağanak alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. İstanbul dahil birçok kent için alarm verildi. Pazar gününe kadar sağanak ve kar devam edecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
13.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için uyarı geldi! Bu saatlere dikkat
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için uyarı geldi! Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Birçok kent için yeni uyarılar peş peşe geldi. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. Toz taşınımı ve sağanak için de vatandaşlar uyarıldı. İşte tüm detaylar…
12.03.2024 Gündem
Yardım skandalına savcılık incelemesi
Yardım skandalına savcılık incelemesi Seyhan Belediye Başkanı Akay’ın depremzedeler için BM’nin gönderdiği yardım malzemesini seçim kampanyasında kullandığının ortaya çıkmasının ardından savcılık inceleme başlattı.
12.03.2024 Gündem
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
Bakan Koca'dan Beykoz'a hastane müjdesi! Tarihi açıkladı
Bakan Koca'dan Beykoz'a hastane müjdesi! Tarihi açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beykoz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Koca esnaflarla ve Beykoz halkıyla sohbet etti.
8.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den kar ve sağanak alarmı! Hafta sonuna dikkat
Son dakika… Meteoroloji’den kar ve sağanak alarmı! Hafta sonuna dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Bugün 11 yarın, 7 kent için alarm verildi. Kar, soğuk hava ve kuvvetli yağış birçok kenti esir alacak. Sıcaklıklar 4 ila 6 derece azalacak. Hafta sonu İstanbul dahil birçok kent için kar ve sağanak uyarısı geldi. İşte tüm detaylar…
6.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji bugün için saat verdi! 16 kentte alarm verildi
Son dakika… Meteoroloji bugün için saat verdi! 16 kentte alarm verildi Meteoroloji haritayı güncelledi. Bugün 16 kentte yarın 12 kentte sarı ve turuncu alarm verildi. Sıcaklıklar düşüyor, kar, sağanak geri geliyor. Meteoroloji İstanbul için öğleden sonrasını işaret etti. İşte tüm yurdu bekleyen kar, sağanak ve fırtına detayları…
5.03.2024 Gündem
Kazakistan-Kırgızistan sınırında 6.1 büyüklüğünde deprem
Kazakistan-Kırgızistan sınırında 6.1 büyüklüğünde deprem Kazakistan'ın Kırgızistan sınırına yakın Almatı kentinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
4.03.2024 Haberler
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı Uluslararası arenada Türkiye'nin karşısına sık sık çıkan ABD'li Senatör Rand Paul'un F-16'lar hakkında verdiği yasa tasarısı ezici bir çoğunlukla reddedildi. Ret sonrası soluğu sosyal medyada alan Paul skandal açıklamalara imza attı, Paul'un bu açıklamalarına Ermeni lobisinden destek geldi.
1.03.2024 Dünya
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı!
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Ekonomi
Yeşil Sol Parti milletvekili adayına 'örgüt üyeliğinden' hapis
Yeşil Sol Parti milletvekili adayına 'örgüt üyeliğinden' hapis Eskişehir merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda, MLKP terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanarak daha sonra serbest bırakılan Yeşil Sol Partisi milletvekili adayı Müslüm Koyuncu'ya verilen ceza belli oldu.
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alarm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.