Aldatma

Aldatma

Son dakika aldatma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aldatma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aldatma haber sayfamızda...

Aldatma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.148 aldatma haberi bulunmuştur.
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
'Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim!' İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı
'Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim!' İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı Evliliğinin iyi gittiğini düşünüyordu. Ta ki, bir fitness uygulaması aracılığıyla her gün evden koşu için çıkan kocasının aslında nereye gittiğini öğrenene kadar.
27.03.2024 Dünya
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum!
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay ve Anadolu Efes’in genç basketbolcuları ile Bebek’te bir araya geldi. Sahilde yürüyüşe çıkan grup, objektiflere poz verirken Kutluay'dan espri gecikmedi.
25.03.2024 Cadde
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
‘28 ülkede 114 FETÖ’cü yakalandı’
‘28 ülkede 114 FETÖ’cü yakalandı’ Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT), internet sitesinde “FETÖ/PDY ile Mücadelede Teşkilatımızın Rolü” başlığı ile yapılan duyuruda, FETÖ’ye karşı mücadeleye ilişkin önemli bilgiler verildi.
21.03.2024 Gündem
‘Neye ‘Evet’ dediğimizi bilmiyoruz’
‘Neye ‘Evet’ dediğimizi bilmiyoruz’ Türkiye’de 2023 yılında boşanan 171 bin 881 çiftten, 165 bin 51’i geçimsizlik nedeniyle birbirinden ayrıldı.
14.03.2024 Gündem
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim!
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim! İbrahim Kutluay ile 13 yıl evli kalan ve bir erkek bir kız çocuğu dünyaya getiren Demet Şener, sosyal medya hesabında ilk göz ağrısı İrem Kutluay'ı paylaştı. Lise son sınıfta okuyan kızının birinci sınıftaki fotoğrafı ve şimdiki halini takipçilerinin beğenisine sunan Şener'in paylaşımına beğeni yağdı.
13.03.2024 Cadde
Derin sorunların göstergesi! Uzmanından aldatan ve aldatılanlara tavsiyeler
Derin sorunların göstergesi! Uzmanından aldatan ve aldatılanlara tavsiyeler İnsan ilişkileri, özellikle de evlilikler, zengin ve karmaşık duygusal, sosyal ve psikolojik dinamiklere sahiptir. Bu dinamikler, idealize edilmiş evlilik kavramları, sevgisiz birliktelikler ve toplumsal baskılar gibi faktörlerle daha da karmaşıklaşabilir. Uzman Klinik Psikolog Aslı Kanizi, aldatmanın altında yatan nedenlere dikkat çekerek, aldatan ve aldatılanlara tavsiyelerde bulundu.
10.03.2024 Genel Sağlık
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’
‘Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya mitinginde CHP’yi eleştirerek “Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların niyetini biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor” dedi.
3.03.2024 Gündem
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari'den dikkat çeken bir hamle geldiği ortaya çıktı. Fayza Lamari'nin oğluna ev tutmak için gittiği şehir netlik kazandı.
29.02.2024 Fransa Ligue 1
Eşini keserle yaralamış, kayınpederini öldürmüştü! Damat dehşetinde yeni detaylar
Eşini keserle yaralamış, kayınpederini öldürmüştü! Damat dehşetinde yeni detaylar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan, kayınpederini de bıçaklayarak öldüren sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. İddianamedeki ifadesinde, eşiyle aldatma meselesi sebebiyle tartıştığını, bu sırada kendini savunmak amacıyla keserle başına vurduğunu söyleyen sanık her şeyi tüm detayları ile anlattı.
29.02.2024 Gündem
Trabzonspor'da Onuachu şoku! Kırık tespit edildi
Trabzonspor'da Onuachu şoku! Kırık tespit edildi Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanan maçta darbe alan Onuachu'nun yapılan MR kontrolünde kolunda ezilme ve kısmi kırık tespit edildi
29.02.2024 Futbol
Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı
Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı İtalyan gazetecinin Fabrizio Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic ile ilgili yaptığı haberle ilgili mahkemeden karar çıktı.
29.02.2024 Galatasaray
Yasak aşk cinayetinde yeni detaylar! 'Eşimi ve sevgilisini vurduğumu söyledim'
Yasak aşk cinayetinde yeni detaylar! 'Eşimi ve sevgilisini vurduğumu söyledim' Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık, ilk kez hakim karışışına çıktı. Savunmasında, olay günü iş yerindeyken eşinin eski telefonunda cinsel içerikli videolar gördüğünü ve görüntülerdeki kişiyle yüzleşmek amacıyla buluştuklarını anlattı.
28.02.2024 Gündem
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti!
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti! 'Senden Önce' dizisi ile yıldızı bir kez daha parlayan Nilperi Şahinkaya’yı görenler inanamadı. Özel bir çekim için objektif karşısına geçen güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarına bakan bir daha baktı. Ünlü oyuncunun, Türk Pop Müziği’nin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu’ya benzerliği gündem oldu.
20.02.2024 Cadde
'Senden Önce' nin sauna sahnesi çok konuşuldu! 'Aşk bize göre değil minik kelebeğim'
'Senden Önce' nin sauna sahnesi çok konuşuldu! 'Aşk bize göre değil minik kelebeğim' Kanal D’nin; entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran yeni dizisi 'Senden Önce', daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Yarın akşam saat 20.00'de ikinci bölümüyle izleyici ile buluşacak olan dizinin sauna sahnesi, sosyal medyada çok konuşuldu.
19.02.2024 Cadde
Ankaragücü-Galatasaray maçında tartışma yaratan gol iptali! Penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı
Ankaragücü-Galatasaray maçında tartışma yaratan gol iptali! Penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 26’ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Kritik maçtaki tartışmalı kararları eski hakemler değerlendirdi.
19.02.2024 Galatasaray
Arda Kardeşler'e kırmızı kart tepkisi! 'Topla alakası yok, acımasız geliyor'
Arda Kardeşler'e kırmızı kart tepkisi! 'Topla alakası yok, acımasız geliyor' Süper Lig'in 26'ncı haftasında Rizespor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
18.02.2024 Fenerbahçe
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Senden Önce', ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Cadde
'Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmalıyız'
'Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmalıyız' Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, faiz indirimleri konusunda sabırlı olmanın mantıklı olduğunu söyledi.
8.02.2024 Uzmanpara
Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi!
Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi! Herkes heyecan içinde çiftin büyük 'mutlu gününü' bekliyordu. Ancak davetliler asla tahmin edemeyecekleri bir sürprizle karşılaşmak üzereydi. İhanet acısıyla yanan damat bir intikam planı hazırlamıştı.
29.01.2024 Dünya
‘Mersin’i CHP’den arındırmak mecburiyet’
‘Mersin’i CHP’den arındırmak mecburiyet’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” temalı ilk mitingini, dün Misak-ı Milli kararlarının yıl dönümünde Mersin’de gerçekleştirdi.
29.01.2024 Gündem
Fenerbahçe - Ankaragücü maçında Cihan Aydın'ın penaltı kararı doğru mu, atışta bir ihlal var mı? Eski hakemler canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe - Ankaragücü maçında Cihan Aydın'ın penaltı kararı doğru mu, atışta bir ihlal var mı? Eski hakemler canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 23’üncü haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü’nü konuk etti. Karşılaşmanın 12'nci dakikasında verilen penaltı kararını eski hakemler değerlendirdi.
28.01.2024 Fenerbahçe
Nikahtan üç ay sonra ihanet krizi çıkmıştı! Burak Sergen ile Nihal Ünsal boşandı
Nikahtan üç ay sonra ihanet krizi çıkmıştı! Burak Sergen ile Nihal Ünsal boşandı Burak Sergen ile 2021 yılında evlendiği Nihan Ünsal'ın İstanbul Adliyesi 10. Aile Mahkemesi'nde görülen çekişmeli boşanma davasında, hakim tarafların boşanmasına karar verdi. Ünlü oyuncu, nikâhtan sadece üç ay sonra eşinin kendisine ihanet ettiğini iddia etmişti.
24.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aldatma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.