Aleksey Navalny

Aleksey Navalny

Son dakika Aleksey Navalny haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aleksey Navalny gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aleksey Navalny haber sayfamızda...

Aleksey Navalny

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 aleksey navalny haberi bulunmuştur.
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor Rusya'da cuma gününden pazar gününe kadar sürecek olan devlet başkanlığı seçimlerinde Vladimir Putin'in 6 yıllık dönem için seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
12.03.2024 Dünya
Putin'den Biden'a 'küfür' cevabı: Haklı olduğumu gösterdi
Putin'den Biden'a 'küfür' cevabı: Haklı olduğumu gösterdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden’ın kendisine yönelik küfürlü ifadesini kinayeli bir yorumla değerlendirdi.
23.02.2024 Dünya
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu Kuzey Kutbu'ndaki Salekhard kasabası mahkemesine yapılan başvuruyla ilgili 4 Mart tarihinde kapalı celse bir oturum düzenlenecek.
21.02.2024 Dünya
Navalny protestolarına katılan 154 kişi hapse atıldı
Navalny protestolarına katılan 154 kişi hapse atıldı Rusya’nın St. Petersburg şehrinde Alexei Navalny’nin hayatını kaybetmesine tepki gösteren yüzlerce kişi gözaltına alındı, 154 kişi ise hapse atıldı.
19.02.2024 Dünya
Rusya'da skandal! Navalny’nin cansız bedenini annesine vermediler
Rusya'da skandal! Navalny’nin cansız bedenini annesine vermediler Rusya'da cezaevinde hayatını kaybeden muhalif lider Alexei Navalny’nin Sözcüsü Kira Yarmysh, Navalny'nin annesinin oğlunun cansız bedenini teslim almadığını ifade etti.
18.02.2024 Dünya
Navalny'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Avrupa'dan ilk yorumlar geldi
Navalny'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Avrupa'dan ilk yorumlar geldi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin tutuklu bulunduğu cezaevinde hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamasında, "Tüm gerçeklerin ortaya konması gerekiyor. Rusya’nın cevaplaması gereken sorular var. Navalny, uzun yıllar boyunca özgürlüğün ve demokrasinin güçlü sesi oldu” dedi.
16.02.2024 Dünya
Rus muhalif lider Navalny öldü
Rus muhalif lider Navalny öldü Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor. Resmi açıklamaya göre yürüyüşten sonra kötü hisseden Navalny, aniden bilincini kaybetti.
16.02.2024 Haberler
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny öldü
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny öldü Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor. Resmi açıklamaya göre yürüyüşten sonra kötü hisseden Navalny, aniden bilincini kaybetti.
16.02.2024 Dünya
Rusya’da polis krizi: Yoğun çalışma saatleri, moral bozuklukları ve toplu istifalar
Rusya’da polis krizi: Yoğun çalışma saatleri, moral bozuklukları ve toplu istifalar Birçok Rus polis, yoğun çalışma saatleri ve düşük maaş nedeniyle görevinden istifa ediyor. 21 aydır devam eden Ukrayna'nın işgaliyle birlikte ise bu sayı son yılların en yüksek oranına yükseldi.
1.10.2023 Dünya
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
Rusya'nın muhalif isimlerinden Yashin'e 8.5 yıl hapis cezası
Rusya'nın muhalif isimlerinden Yashin'e 8.5 yıl hapis cezası Rusya'nın önde gelen muhalif isimlerinden biri olan Ilya Yashin, Ukrayna'daki savaş sırasında Buça kentinde yaşananlara dair Rus ordusu hakkında sahte bilgiler yaydığı gerekçesiyle 8.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
10.12.2022 Dünya
Muhalif Rus siyasetçi Roizman: Ukraynalı arkadaşlarımla utançtan konuşamıyorum
Muhalif Rus siyasetçi Roizman: Ukraynalı arkadaşlarımla utançtan konuşamıyorum Savaşı eleştirdiği için üç kez para cezası alan Yekaterinburg'un eski belediye başkanı, her an hapse atılabileceğini söyledi.
21.07.2022 Dünya
Son dakika... Putin'in en büyük rakibi Navalni'ye 9 yıl hapis cezası
Son dakika... Putin'in en büyük rakibi Navalni'ye 9 yıl hapis cezası Yolsuzluk suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Rus muhalif liderin mahkemede hayli zayıflamış olduğu görüldü. Rus medyası, ülkenin en bilinen muhalif figürünü bir blog yazarı olarak tanımlıyor.
22.03.2022 Dünya
Striptiz odası ortaya çıktı! Putin'in 'nargile' keyfi
Striptiz odası ortaya çıktı! Putin'in 'nargile' keyfi Rus muhalefet lideri Aleksey Navalny'nin geçtiğimiz yıl ortaya çıkardığı ve Putin'in gizlice yaptırdığını iddia ettiği sarayla ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Şu anda hapiste bulunan Navalny'nin ekibinin ortaya saçtığı görüntülere Rus liderin vereceği tepki merak ediliyor.
21.01.2022 Dünya
Putin'in 'aşk çocuğu' ortadan kayboldu! Rus lideri kızdırmıştı
Putin'in 'aşk çocuğu' ortadan kayboldu! Rus lideri kızdırmıştı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in temizlikçisiyle girdiği ilişki sonucu dünyaya geldiği söylenen 18 yaşındaki kızı Luiza'dan haber alınamıyor. İngiliz basını, sık sık Putin'i eleştirmesiyle gündeme gelen genç kadının bir süredir ortalarda olmadığını yazdı.
22.12.2021 Dünya
Time, en etkili 100 kişiyi açıkladı: Listede bir Türk var
Time, en etkili 100 kişiyi açıkladı: Listede bir Türk var Dünyanın en saygın haber ve politika dergilerinden biri olan Time Dergisi 2021 yılının en etkili 100 kişisini açıkladı. Listede Rus muhalif Aleksey Navalny, oyuncu Scarlett Johansson ve Tesla CEO’su Elon Musk yer alırken, en etkili 100 kişi arasında Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol da yer alıyor.
15.09.2021 Dünya
Son dakika haberi... Putin'in kızını ortaya çıkarmıştı! 'İntikam' iddiaları deprem etkisi yarattı
Son dakika haberi... Putin'in kızını ortaya çıkarmıştı! 'İntikam' iddiaları deprem etkisi yarattı Son dakika haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in evlilik dışı ilişkisinden olduğu iddia edilen kızı hakkında yaşanan gelişmeler ülkeyi ayağa kaldırdı. Olayı ortaya çıkaran kişinin başına gelenler için 'Putin intikam aldı' yorumları yapıldı.
19.07.2021 Dünya
Kremlin: Navalny'nin sağlık durumu diğer ülkeleri ilgilendirmez
Kremlin: Navalny'nin sağlık durumu diğer ülkeleri ilgilendirmez Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin, Rus muhalif Aleksey Navalny'nin ölmesi halinde Rusya'ya karşı sonuçları olacağına yönelik açıklamasına karşılık Rusya'daki hükümlülerin sağlık durumunun başka ülkeleri ilgilendirmeyeceğini söyledi.
19.04.2021 Dünya
Açlık grevindeki muhalif Navalny, hastaneye sevk edilecek
Açlık grevindeki muhalif Navalny, hastaneye sevk edilecek Rusya'da bulunduğu hapishanede tıbbi yardım talebinin reddedilmesi gerekçesiyle açlık grevine başlayan muhalif Aleksey Navalny'nın hastaneye sevk edileceği belirtildi.
19.04.2021 Dünya
AB dışişleri bakanları Ukrayna ve Rusya'yı konuşacak
AB dışişleri bakanları Ukrayna ve Rusya'yı konuşacak Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin dışişleri bakanları, Rusya'nın Ukrayna sınırında askeri varlığını artırmasının ardından artan gerilimi konuşmak üzere video konferans yöntemiyle toplandı.
19.04.2021 Dünya
NATO ve AB, ABD ile dayanışma açıklaması yaptı
NATO ve AB, ABD ile dayanışma açıklaması yaptı Avrupa Birliği (AB) ve NATO, ABD tarafından Rusya bağlantılı olduğu değerlendirilen siber saldırılarla ilgili Washington yönetimi ile dayanışma içinde olduklarını bildirdi.
15.04.2021 Dünya
Son dakika... 'İbret olacak!' Kremlin "engellenecek" dedi, peş peşe açıklamalar...
Son dakika... 'İbret olacak!' Kremlin "engellenecek" dedi, peş peşe açıklamalar... Moskova'nın, Twitter'ın bir ay içinde engellenebileceğini duyurmasının ardından fırtına koptu. Bakan Subbotin, Twitter'ın yasak içerikleri kaldırmadığını savunurken, Twitter cephesinden yanıt geldi. Rus muhalifler bu adımın Putin karşıtı eylemleri bastırma amacı taşıyan "büyük ölçekli bir saldırı" olduğunu kaydetti. Rus parlamenter Svintsov da bu yasağın diğerleri için ibret olacağını belirtti.
17.03.2021 Dünya
Son dakika: Dünya onu konuşuyor! Yaş gününü böyle kutladı, babası...
Son dakika: Dünya onu konuşuyor! Yaş gününü böyle kutladı, babası... Rusya, bir kez daha Başkan Vladimir Putin'in gizli kızını konuşuyor. Putin'in babası olup olmadığı sorularına verdiği yanıtla dünyayı şoka uğratan Elizaveta, yeni yaşını Moskova'daki popüler ve ünlü bir gece kulübünde DJ'lik yaparak kutladı. Mekanda dikkat çeken biri vardı ki, dünyayı hayrete düşürdü.
8.03.2021 Dünya
Kremlin: ABD'nin Rusya'ya yönelik kimyasal silah suçlamaları asılsız
Kremlin: ABD'nin Rusya'ya yönelik kimyasal silah suçlamaları asılsız Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin Rusya'yı kimyasal silah bulundurmakla suçlamasına ilişkin, "Washington, Rusya'yı kimyasal silah bulundurmakla asılsız ve temelsiz suçluyor." dedi.
5.03.2021 Dünya
Rusya ABD'nin muhtemel yaptırımlarına karşılık verecek
Rusya ABD'nin muhtemel yaptırımlarına karşılık verecek Hapse atılan muhalif Aleksey Navalny için Washington'ın atacağı adımlara misillemede bulunacaklarını duyuran Dışişleri Bakanı Lavrov, "Amerikalı meslektaşlarımız ve onları örnek alan Avrupa Birliği, her zaman sebepsiz yaptırım uyguluyor" dedi.
2.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aleksey Navalny ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.