Gündem ALES bugün gerçekleşecek! (ALES/3 sınav giriş yerleri sorgulama ekranı)

ALES bugün gerçekleşecek! (ALES/3 sınav giriş yerleri sorgulama ekranı)

17.11.2018 - 11:09 | Son Güncellenme:

ALES sınavı için geri sayım başladı. Bugün düzenlenecek olan ALES/3 sınavının saat kaçta yapılacağı merak edilmeye başlandı. Adaylar ALES sınav giriş belgelerini alarak sınav yerlerine akın etmeye başladı.

ALES bugün gerçekleşecek (ALES/3 sınav giriş yerleri sorgulama ekranı)

ÖSYM tarafından yapılan ALES/3 için gerim sayım başladı. Bugün yapılacak olan ALES kaçta başlayacak? İşte son uyarılar...

Haberin Devamı

ÖSYM'DEN ALES UYARISI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 18 Kasım'da yapılacak Akademik Personel ve Lisans Üstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2018-ALES/3) girecek adaylara, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği uyarısında bulunuldu.

ÖSYM'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda, 18 Kasım Pazar günü yapılacak 2018-ALES/3 Sonbahar Dönemi'ne ilişkin hatırlatma yapıldı.

Buna göre, adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Adayların, giriş ve geçerli kimlik belgelerini, sınava gelirken yanlarında bulundurmaları gerekecek.

Duyuruda ayrıca adaylara, kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınav binalarında hazır olmaları gerektiği de anımsatıldı.

Haberin Devamı

ALES/3 sınavı 10:15'te başlayacak.

SINAVA GELİRKEN YANINIZA BULUNDURMANIZ GEREKENLER

*Sınav giriş belgesi
*Geçerli Kimlik Belgesi
T.C. Nüfus Cüzdanı
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı
Pasapot
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kartı

SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA

Yazarlar