Ali Ay

Ali Ay

Son dakika Ali Ay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Ay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Ay haber sayfamızda...

Ali Ay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.080 ali ay haberi bulunmuştur.
Son dakika: Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinde yangın
Son dakika: Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinde yangın Ataşehir’de iş merkezi olarak kullanılan 17 katlı plazanın dış cephesi alev alev yandı. Alevlerin binanın aşağısından en yukarısına kadar uzandığı yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı.
31.07.2023 Gündem
Bursaspor Başkanı Recep Günay, Olağanüstü Kongre’ye gitmiyor
Bursaspor Başkanı Recep Günay, Olağanüstü Kongre’ye gitmiyor Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Recep Günay ve Ali Ay’la bir araya geldiğini açıkladı. Sakder, Günay’ın Olağanüstü Genel Kurul’u düşünmediğini, Ali Ay’ın ise camianın kaosa sürüklenmemesi gerektiğini ve bu nedenle kararını gözden geçirmek istediğini kendisine ilettiğini söyledi.
28.07.2023 2.Lig
Bir dönem Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor'a şok! Lisans alamadı, ligde mücadele edemeyecek
Bir dönem Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor'a şok! Lisans alamadı, ligde mücadele edemeyecek Süper Lig'de 2009-10 sezonunda şampiyon olarak bir ilke imza atan Bursaspor 57 milyon TL borç nedeniyle lisans alamadı. Yeşil-beyazlı ekip bu nedenle TFF 2. Lig mücadele edemeyecek.
20.07.2023 2.Lig
Fenerbahçe HDI Sigorta seride 1-0 öne geçti
Fenerbahçe HDI Sigorta seride 1-0 öne geçti Fenerbahçe, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu Play-Off ilk maçında Arkas Spor’u setlerde 3-1 mağlup etti.
4.05.2023 Voleybol
Kahvehanede 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı baskında 4 tutuklama
Kahvehanede 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı baskında 4 tutuklama İzmir'in Bayraklı ilçesindeki kahvehaneyi basarak husumetli oldukları Mustafa Er'i (29) öldürüp, 5 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
27.04.2023 Gündem
Adanur, Bursaspor’dan alacağı olan 16 milyon TL’yi hibe etti
Adanur, Bursaspor’dan alacağı olan 16 milyon TL’yi hibe etti Bursaspor’un eski İkinci Başkanı Emin Adanur, kulüpten alacağı olan 33 milyon TL’nin 16 milyon TL’sini kulübe bağışladığını açıkladı.
6.10.2022 2.Lig
Okyanus Kolejleri ile Arkas Spor Kulübü'nden dev anlaşma
Okyanus Kolejleri ile Arkas Spor Kulübü'nden dev anlaşma SPORTİF nesiller yetiştirmek amacıyla binlerce erkek ve kız çocuğunun voleybolla tanışmasına olanak sağlayan, Türk erkek voleybolunda başarıları ile ülkemize ilkleri yaşatmış olan Arkas Spor Kulübü ile Türkiye'nin adını defalarca spor, sanat ve bilimle Dünya çapında duyuran Okyanus Kolejleri, "Eğitim ve Sporda Yan Yana Omuz Omuza" olacakları Türkiye genelinde çok değerli bir iş birliğine imza attı. Okyanus Kolejleri ve Arkas Spor Kulübü, sporcu eğitimi konusunda güçlerini birleştirdi. Spor ve eğitim için omuz omuza verilen bu önemli iş birliği Okyanus Kolejleri'nin İzmir-Bornova Kampüsü'nde gerçekleştirilen basın toplantısında duyuruldu.
5.10.2021 Voleybol
Son dakika...  Kaynar su dehşetine iyi hal indirimli 3 yıl 9 ay hapis
Son dakika... Kaynar su dehşetine iyi hal indirimli 3 yıl 9 ay hapis Gelen son dakika haberine göre; Konya'da sabah kahvaltı için uyandıran eşi Rukiye Ay ile kızı Eylül Ay'ı  üzerlerine kaynar su dökerek, haşladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ali Ay (28), 4,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 3 yıl 9 aya indirdi.
29.06.2021 Gündem
Eşini ve1 buçuk yaşındaki kızını kaynar suyla yakan zanlı için istenilen ceza belli oldu
Eşini ve1 buçuk yaşındaki kızını kaynar suyla yakan zanlı için istenilen ceza belli oldu Konya’da, sabah kahvaltı için uyandıran eşi Rukiye (23) ile kızı Eylül Ay'ı (1,5) üzerlerine kaynar su dökerek, haşladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ali Ay (28) hakkında, savcı mütalaasını verdi. Sıcak suyun 'silah' olarak değerlendirildiği olayla ilgili Ay'ın 'canavarca hisle eşe karşı silahla yaralama'dan 7 yıl, kızına karşı ise 'alt soya karşı silahla olası kastla yaralama’dan 1,5 yıl olmak üzere 8,5 yıl hapis cezasına çarptırılması istendi.
9.06.2021 Gündem
Eşi ve kızını kaynar suyla haşlamıştı! Tepki çeken iddia
Eşi ve kızını kaynar suyla haşlamıştı! Tepki çeken iddia Konya'da sabah kahvaltı için uyandıran eşi Rukiye ile kızı Eylül  Ay'ı üzerlerine kaynar su dökerek, haşladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ali Ay, ikinci kez hakim karşısına çıkarıldı. Ali Ay, tahliyesini isterken, avukatı Volkan Kara da "Rukiye Ay, boşanma davasında çocuğun velayetini alabilmek için böyle bir senaryo hazırlamıştır" dedi. Rukiye Ay'ın avukatı Elif Zehra Türkmen ise "Şiddetin gerekçesi olamaz. Her şey delillerle ortadadır" diye konuştu.
1.04.2021 Gündem
Mesut Mestan, hakkındaki iddialara cevap verdi
Mesut Mestan, hakkındaki iddialara cevap verdi Bursaspor Başkanı Erkan Kamat'ın açıklamalarının ardından, eski başkan Mesut Mestan hakkındaki iddialara cevap verdi. Mestan, "Sadece siz kendinizden ödün vermediniz. Bizim yaşadığımız sıkıntıların 10'da 1'ini bile yaşamamışken geçmişe yönelik serzenişleriniz ne kadar etiktir? Bu göreve talip olan herkes Kulübün içinde bulunduğu mali durumu bilerek geliyor. Siz göreve gelirken Kulübün mali gerçeğini bilmiyor muydunuz?" ifadelerini kullandı.
17.03.2021 1.Lig
Son dakika: Eşi ile kızını sıcak suyla haşladı! Hakimin sorusuna skandal cevap
Son dakika: Eşi ile kızını sıcak suyla haşladı! Hakimin sorusuna skandal cevap Gelen bir son dakika haberine göre; Konya'da 'haşlama' olayında flaş bir gelişme yaşandı. Sabah kahvaltısı için uyandırdığı eşi Rukiye Ay (23) ve kızı Eylül'ü (1,5) üzerlerine sıcak su dökerek, haşlayan ve olaydan sonra tutuklanan Ali Ay'ın (28) yargılanmasına başlandı.
4.03.2021 Gündem
Son Dakika! Eşi ile kızını haşladığı sıcak suyun 'silah' sayılması ve 6 yıla kadar hapsi istendi
Son Dakika! Eşi ile kızını haşladığı sıcak suyun 'silah' sayılması ve 6 yıla kadar hapsi istendi Gelen bir son dakika haberine göre; Konya'da 'haşlama' olayında flaş bir gelişme yaşandı. Sabah kahvaltısı için uyandırdığı eşi Rukiye Ay (23) ve kızı Eylül'ü (1,5) üzerlerine sıcak su dökerek, haşlayan ve olaydan sonra tutuklanan Ali Ay (28) hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlandı. Sıcak suyun 'silah' olarak değerlendirilmesi istenen iddianamede Ali Ay'ın, eşini yaraladığı gerekçesiyle 1 yıldan 4,5 yıla kadar, kızını yaraladığı için de 4 aydan 1,5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.
6.02.2021 Gündem
Eşi üzerine kaynar su dökmüştü! 'Kızım bana abla diyor'
Eşi üzerine kaynar su dökmüştü! 'Kızım bana abla diyor' Konya'da, sabah kahvaltı için uyandırdığı eşi Ali Ay'ın (28), 1,5 yaşındaki kızı Eylül ile birlikte üzerlerine sıcak su dökerek haşladığı Rukiye Ay (23), ''Kızım yaşadığı travma ve benim bir süre hastanede kalmam nedeniyle beni unutmuş. Bana 'abla' diyor. Yanık nedeniyle vücudumdaki acımın yanında kızımın beni hatırlamaması daha çok acıydı. Aslında her şeyi hatırlıyor, 'Ali döktü', 'Geçti ama' diye kendince beni motive ediyor. Çocuğum gözümün içine bakıyor, gözü doluyor" dedi.
30.01.2021 Haberler
Eşi üzerine kaynar su dökmüştü! 'Kızım bana abla diyor'
Eşi üzerine kaynar su dökmüştü! 'Kızım bana abla diyor' Konya'da, sabah kahvaltı için uyandırdığı eşi Ali Ay'ın (28), 1,5 yaşındaki kızı Eylül ile birlikte üzerlerine sıcak su dökerek haşladığı Rukiye Ay (23), ''Kızım yaşadığı travma ve benim bir süre hastanede kalmam nedeniyle beni unutmuş. Bana 'abla' diyor. Yanık nedeniyle vücudumdaki acımın yanında kızımın beni hatırlamaması daha çok acıydı. Aslında her şeyi hatırlıyor, 'Ali döktü', 'Geçti ama' diye kendince beni motive ediyor. Çocuğum gözümün içine bakıyor, gözü doluyor" dedi.
30.01.2021 Gündem
Eski Bursa Başkanı Ali Ay'dan iddialara yanıt
Eski Bursa Başkanı Ali Ay'dan iddialara yanıt TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un eski kulüp başkanlarından Ali Ay, kendisiyle ilgili iddialara ilişkin, "Görev süremin ardından Bursaspor Kulübünden söz konusu iddia edilen temlikler veya başka bir yolla 1 lira dahi almadım. " dedi.
11.01.2021 1.Lig
Şampiyon şehir maziyi arıyor
Şampiyon şehir maziyi arıyor Türk futbolunun 5. şampiyonu Bursaspor, 2 yıldır mutsuz olsa da tarihiyle ve kültürüyle gelecek günlere yelken açmaya çalışıyor.
16.10.2020 BursaSpor
Şampiyon şehir maziyi arıyor
Şampiyon şehir maziyi arıyor Yeşil-beyazlılar 2009-10 sezonunda Süper Lig zaferini aldıktan sonra Avrupa sahnesini de gördü, alt lige düşmenin acısını da çekti. Ancak 2018’den beri bir türlü toparlanamayan Timsah, şehrinin desteğini bekliyor, ‘Yeniden Zirve’ parolası ve Vakıfköy’den yetişen gençleriyle onur mücadelesi veriyor.
16.10.2020 Anadolu Kaplanları
Bursaspor Kulübü'nden 'arsa' açıklaması
Bursaspor Kulübü'nden 'arsa' açıklaması Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda yer alan arsaların eski başkan Ali Ay'a devri ile ilgili olarak açıklama yaptı.
25.08.2020 BursaSpor
Süper belediyeler
Süper belediyeler Koronavirüs salgınında halkın en büyük destekçisi olan yerel yönetimler, her gün yeni projelerle daha çok vatandaşın yüzünü güldürüyor. Tarlada üretim aksamıyor, evlere yemek giriyor. Sağlıkçıların hijyen malzemeleri eksik edilmiyor
6.05.2020 Ege
Eski Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulüp üyeliğinden ihraç edildi
Eski Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulüp üyeliğinden ihraç edildi TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un eski başkanı Ali Ay, Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan oylama ile kulüp üyeliğinden ihraç edildi.
1.07.2020 1.Lig
Otomobil iş yerine girdi; sürücü öldü
Otomobil iş yerine girdi; sürücü öldü Antalya'nın Manavgat ilçesinde kontrolden çıkıp iş yerine giren otomobilin sürücüsü Yavuz Yılmaz (53) yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın direksiyon başında kalp krizi geçirdiği tahmin edilirken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
23.02.2020 Gündem
Umut Meraş'tan itiraf! 'Beşiktaş'la anlaşmıştım'
Umut Meraş'tan itiraf! 'Beşiktaş'la anlaşmıştım' Sezon başında Bursaspor'dan Fransa 2. Lig takımı Le Havre’ye transfer olan milli futbolcu Umut Meraş, Beşiktaş'la o dönem anlaştığını itiraf etti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Son söz üyelerin! Ali Ay hakkında kesin ihraç kararı...
Son söz üyelerin! Ali Ay hakkında kesin ihraç kararı... Bursaspor Eski Başkanı Ali Ay hakkındaki son sözü genel kurulda üyeler söyleyecek. Ay için kesin ihraç kararı verilmişti.
1.07.2020 1.Lig
Bir ‘Umut’tur yaşamak
Bir ‘Umut’tur yaşamak Galatasaray derbisinde galibiyet golünü atarak Beşiktaş’ı adeta hayata döndüren Umut Nayir sezon başında şans eseri takımda kalmıştı. Kartal, Umut Meraş’a karşılık 26 yaşındaki forveti Bursaspor’a teklif ederken, yeşil-beyazlılar yönetim değişikliği sonrası takası kabul etmemişti
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.