Ali Ravcı

Ali Ravcı

Son dakika Ali Ravcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Ravcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Ravcı haber sayfamızda...

Ali Ravcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227 ali ravcı haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ın transfer teklifini açıkladı! 'Mustafa Eskihellaç gidecek'
Beşiktaş'ın transfer teklifini açıkladı! 'Mustafa Eskihellaç gidecek' Yeni Malatyaspor'da uzun yıllar sportif direktör olarak görev alan Ali Ravcı, Mustafa Eskihellaç ve Benjamin Tetteh hakkında flaş açıklamalar yaptı. Ali Ravcı uzun süredir devam eden suskunluğunu bozdu. Ali Ravcı, Beşiktaş'ın transfer teklifini duyurdu.
26.06.2022 Yeni Malatyaspor
Son dakika - Yeni Malatyaspor, sportif direktör Ali Ravcı ile yollarını ayırdı
Son dakika - Yeni Malatyaspor, sportif direktör Ali Ravcı ile yollarını ayırdı Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sportif direktör olarak görev yapan Ali Ravcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
27.06.2021 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor, Denizlispor hazırlıklarına başladı
Yeni Malatyaspor, Denizlispor hazırlıklarına başladı Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 29. haftasında 6 Mart Cumartesi günü deplasmanda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
3.03.2021 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı heyecanı Misli.com'da
Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı heyecanı Misli.com'da Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, Hamza Hamzaoğlu sonrası yoluna Ali Ravcı ile devam eden Yeni Malatyaspor'la kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!
2.03.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş'ta Ghezzal sahaya N’Koudou yedeğe! Muhtemel 11'ler...
Son dakika - Beşiktaş'ta Ghezzal sahaya N’Koudou yedeğe! Muhtemel 11'ler... Süper Lig’in 28. haftasında Yeni Malatyaspor’la bugün deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş basına kapalı yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı.
2.03.2021 Beşiktaş
Son dakika - Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek: Alex kabul ederse düşünebiliriz'
Son dakika - Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek: Alex kabul ederse düşünebiliriz' İttifak Holding Konyaspor'a 3-2 mağlup olduktan sonra Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Okan Buruk ve Tayfun Korkut'la yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Yeni Malatyaspor, F.Bahçe efsanesi Alex de Souza'ya da teklif yaptı ancak Brezilyalı isim bu teklifi reddetti. Konuyla ilgili son açıklama Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten geldi.
24.02.2021 Yeni Malatyaspor
Son dakika | Umut Bulut Süper Lig tarihine geçti!
Son dakika | Umut Bulut Süper Lig tarihine geçti! Yeni Malatyasporlu Umut Bulut, Süper Lig'de 504. maçına çıkarak rekor kırdı. Tecrübeli futbolcu, Konyaspor karşılaşmasında sahaya çıkarak, 503 maçta süre alan Oğuz Çetin'i geride bıraktı.  
20.02.2021 Yeni Malatyaspor
Küme düşmekten son anda kurtulan takımların analizi
Küme düşmekten son anda kurtulan takımların analizi 2019-2020 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonunda küme düşecekken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin aldığı kararla ligde kalan takımların 2019-2020 sezon analizi.
23.09.2020 Yeni Malatyaspor
Ali Ravcı: "Ayrılmak isteyen oyuncularımız var"
Ali Ravcı: "Ayrılmak isteyen oyuncularımız var" Bolu'da yeni sezona hazırlanan Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Eksik mevkilerimiz vardı. Ayrılan oyuncular olmuştu. Onların yerini doldurmamız gerekiyordu. Şu ana kadar görüşü teklif sunduğumuz oyuncularımız var. Ayrılmak isteyen oyuncularımız da var. O yüzden 1 hafta içerisinde bu konuları netleştireceğiz" dedi.
18.08.2020 Galatasaray
Yeni Malatyaspor, yeni sezona Bolu'da hazırlanıyor
Yeni Malatyaspor, yeni sezona Bolu'da hazırlanıyor Bolu'da yeni sezona hazırlanan Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Eksik mevkilerimiz vardı. Ayrılan oyuncular olmuştu. Onların yerini doldurmamız gerekiyordu. Şu ana kadar görüşü teklif sunduğumuz oyuncularımız var. Ayrılmak isteyen oyuncularımız da var. O yüzden 1 hafta içerisinde bu konuları netleştireceğiz dedi.
18.08.2020 Futbol
Son dakika | Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştı!
Son dakika | Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştı! Yeni Malatyaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştı
16.08.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor'da Karaman’ın istifası bekleniyor
Yeni Malatyaspor'da Karaman’ın istifası bekleniyor Yeni Malatyaspor'a büyük umutlarla gelen ancak bekleneni veremeyen Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın istifa etmesi bekleniyor.
10.08.2020 Yeni Malatyaspor
Ali Ravcı: Testin ardından yeniden başlayacağız
Ali Ravcı: Testin ardından yeniden başlayacağız Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, takımın hazırlıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Antrenmanlarımıza bir süre ara verdik. Son testin ardından yeniden başlayacağız. Bu süreçte en büyük yük futbolcuların omuzunda olacak" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Taraftarlar derneğinden Yeni Malatyaspor yönetimine yemek
Taraftarlar derneğinden Yeni Malatyaspor yönetimine yemek Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Yeni Malatyaspor yönetim kurulunu yemekte ağırladı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Hakkı Çelikel: Sergen hocanın açıklamasına anlam veremedim
Hakkı Çelikel: Sergen hocanın açıklamasına anlam veremedim Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, kulüpte devam eden teknik heyet arayışlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sergen Hoca konusunda ortada açık bir başarısızlık tablosu vardı. Önlem almamız gerekiyordu ve gerekeni yaptık. Bu süreçte camiamızın inanacağı bir isimle anlaşacağımızı umuyorum" dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kupa mesaisi
BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kupa mesaisi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında 23 Ocak Perşembe günü sahasında Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1
Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1 Süper Lig'in 18. hafta maçında Medipol Başakşehir evinde BtcTürk Yeni Malatyaspor'u konuk etti. İlk yarı çok oldukça etkili oynayan Başakşehir 19 dakika içinde 4 gol buldu. Müsabaka Başakşehir'in 4-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Başakşehir zirve takibini sürdürdü. Öte yandan Yeni Malatyaspor maç öncesi Sergen Yalçın'la yollarını ayırmıştı.
1.07.2020 Basaksehir
Yeni Malatyaspor'dan teknik direktör açıklaması
Yeni Malatyaspor'dan teknik direktör açıklaması Kulüp Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, "Çok acil, 'Bir an önce hoca bulalım' şeklinde arayışımız yok. Şu an için kimseyle görüşmemiz olmadı. Yeni Malatyaspor'a faydalı olacak bir teknik direktörle anlaşacağız" dedi.  
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Transferlerin akıbeti Guilherme'ye bağlı...
Transferlerin akıbeti Guilherme'ye bağlı... Yeni Malatyaspor, Guilherme'nin Beşiktaş'a transferi halinde kadrosuna 2 yabancı oyuncu dahil edecek.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Zirveden transfer çıktı
Zirveden transfer çıktı Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları kapsamında takımın ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da bir transfer zirvesi gerçekleştirildi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Recep Niyaz şaşkın: Neden yedek kaldım bilmiyorum
Recep Niyaz şaşkın: Neden yedek kaldım bilmiyorum Yukatel Denizlispor'un genç oyuncusu Recep Niyaz'dan sitem dolu açıklamalar geldi. İlk 4 hafta 11'de sahaya çıkan ancak sonrasında fazla forma şansı bulamayan genç futbolcu, "İnsanlar 'Neden 4 maç sonra yedek kalmaya başladın ve inişli-çıkışlı bir performans sergiledin?' diye soruyorlar. İnanın bunu ben de bilmiyorum çünkü oynadım ve fiziki anlamda da bir sıkıntı yaşamadım" ifadelerini kullandı.
Ali Ravcı: Guilherme için resmi teklif yok
Ali Ravcı: Guilherme için resmi teklif yok Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ilk yarısında gösterdiği performansla dikkat çeken Guilherme için kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını söyledi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Beşiktaş: Mensah transferi ile ilgimiz yoktur
Beşiktaş: Mensah transferi ile ilgimiz yoktur Siyah beyazlı takım Kayserispor'dan Bernard Mensah'la ilgilenildiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Ali Ravcı: Guilherme için Beşiktaş'tan teklif yok
Ali Ravcı: Guilherme için Beşiktaş'tan teklif yok Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, futbolcuları Guilherme ile ilgili transfer söylentilerine dair yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’tan resmi anlamda gelen bir teklif yok. Devre arasında kadromuzu korumakla birlikte birkaç takviye ile ikinci yarıya daha güçlü girmek istiyoruz” diye konuştu.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Ali Ravcı: Türkiye Kupası'nda hedef final
Ali Ravcı: Türkiye Kupası'nda hedef final Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Kupada son 16’ya kaldığımız için çok mutluyuz. Hedefimiz final oynamak. Önümüzde zorlu bir lig maçı var. Ç.Rizespor şiddetle puana ihtiyacı olan bir takım. Sahamızda zorluk derecesi yüksek bir maç bizleri bekliyor” dedi.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ravcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.