Alihan

Alihan

Son dakika Alihan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alihan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alihan haber sayfamızda...

Alihan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 781 alihan haberi bulunmuştur.
Yoğun ilgi gördü
Yoğun ilgi gördü ‘Sırrını Biliyorum’ filminin, Bursa Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’ndeki seyircili gösterimi ilgi gördü.
27.03.2024 Cadde
5 gramı geçince probleme neden oluyor! Tuzu kısarak bu hastalıkların önüne geçin
5 gramı geçince probleme neden oluyor! Tuzu kısarak bu hastalıkların önüne geçin Doç. Dr. Alihan Oral, tuz ile ilgili yapılan bir araştırmaya değinerek, “Dünyada on yıllık takipte, sadece sofradaki tuz azaltılarak 8 buçuk milyon kişinin ölümünün azaldığı gösterilmiş. Sofralarımızda ve fast food tüketiminde tuz miktarını azaltarak hem inmenin, hem kardiyovasküler hastalıkların, hem de kemik erimesinin önüne geçebiliriz” dedi.
15.03.2024 Genel Sağlık
Bütün aile yok oldu! 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı
Bütün aile yok oldu! 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı Tuzla TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ölen 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı. 5 kişi, TEM kenarında otobüsten inerken güvenlik kamerasına yansıdı.
8.03.2024 Haberler
Bütün aile yok oldu! 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı
Bütün aile yok oldu! 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı Tuzla TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ölen 5 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı. 5 kişi, TEM kenarında otobüsten inerken güvenlik kamerasına yansıdı.
8.03.2024 Gündem
Pendik'teki kazada ölen 5 kişi yan yana toprağa verildi
Pendik'teki kazada ölen 5 kişi yan yana toprağa verildi TEM Otoyolu’nda yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı aynı aileden 5 kişi Samsun'un Yakakent ilçesinde toprağa verildi.
6.03.2024 Gündem
TEM'de 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza! 2 kişi tutuklandı
TEM'de 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza! 2 kişi tutuklandı Ankara'da kızlarının nikah törenine katıldıktan sonra Pendik'te TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda otobüsten inen 5 kişi, karşıdan karşıya geçtikleri sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.
5.03.2024 Gündem
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi Pendik’ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Aileden geriye Ankara’daki kızları ve düğün fotoğrafı kaldı.
5.03.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü İstanbul Pendik TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Feci kazada yolun karşısına geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybetti, otomobil sürücüsü ise yaralandı.
5.03.2024 Gündem
Sobaya dökülen benzin tamirhaneyi küle çevirdi! 2 kişi yaralandı
Sobaya dökülen benzin tamirhaneyi küle çevirdi! 2 kişi yaralandı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir tamirhanede yanlışlıkla sobaya dökülen benzin nedeniyle çıkan yangında 2 kişi yaralandı, iş yeri küle döndü.
11.02.2024 Gündem
Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2 golle geçti!
Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2 golle geçti! Trendyol 1. Lig'in 18'inci haftasında Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 mağlup etti.
13.01.2024 1.Lig
İstanbul BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 5. HUKUK DAİRESİNDEN
İstanbul BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 5. HUKUK DAİRESİNDEN İstanbul BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 5...
11.01.2024 Resmi İlanlar
2 aylık  Alihan aynı anda Covid ve boğmacaya yakalandı
2 aylık Alihan aynı anda Covid ve boğmacaya yakalandı Ankara'da 2 aylık Alihan Gülsün, aynı anda Covid-19 ve boğmaca hastalığına yakalandı. Alihan bebek, 10 günlük tedaviyle Covid-19'u yenerken, boğmaca ile ilgili rahatsızlıkları da azaldı.
6.01.2024 Gündem
Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i farklı geçti!
Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i farklı geçti! Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e 79-64 mağlup oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Batı’ya sert tepki: Gazze’de katliamı uzaktan izliyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Batı’ya sert tepki: Gazze’de katliamı uzaktan izliyorlar Sürekli insan hak ve hürriyetlerinden, demokrasiden bahseden Batılı ülkelerin İsrail’in katliamlarını uzaktan seyrettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bırakın İsrail’i eleştirmeyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içerisindeler” dedi.
10.11.2023 Gündem
Merkezefendi Belediyesi Basket, Aliağa Petkimspor'u mağlup etti!
Merkezefendi Belediyesi Basket, Aliağa Petkimspor'u mağlup etti! Merkezefendi Belediyesi Basket, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6'ncı haftasında Aliağa Petkimspor'u 63-61 mağlup etti.
Cezaevinden tahliye oldu, katliam yaptı! Öldürmek istediğim 7 kişi daha vardı
Cezaevinden tahliye oldu, katliam yaptı! Öldürmek istediğim 7 kişi daha vardı Cezaevinden tahliye olduktan sonra aynı gün içinde önce 2 oğlunu ardından kardeşini en son ise bacanağının oğlunu öldüren ve öldürmek istediği 7 kişi daha olduğunu söyleyen Şinasi Gürkan hakkında karar açıklandı.
3.11.2023 Gündem
SON DEPREMLER LİSTESİ canlı takip: Az önce deprem mi oldu? 25 EKİM AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son deprem nerede ve ne zaman oldu?
SON DEPREMLER LİSTESİ canlı takip: Az önce deprem mi oldu? 25 EKİM AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son deprem nerede ve ne zaman oldu? Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremleri listeliyor. Bireyler ise en son olan depremlere nereden ve nasıl bakacaklarını merak ediyorlar. Peki bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? İşte 25 Ekim son depremler listesi...
25.10.2023 Bilgi Rehberi
‘38 mafya tipi çete çökertildi’
‘38 mafya tipi çete çökertildi’ İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 Haziran-6 Ekim tarihleri arasında yedisi ulusal, 31’i yerel olmak üzere 38 mafya tipi organize suç çetesinin çökertildiğini açıklayarak, “Halkımızın huzurunu kaçıran, güvenliğini tehdit eden organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız!” dedi.
11.10.2023 Gündem
31 ilde 'Kafes Operasyonu!' Bakan Yerlikaya: Her an enselerindeyiz
31 ilde 'Kafes Operasyonu!' Bakan Yerlikaya: Her an enselerindeyiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 31 ilde suç örgütlerine yönelik 'Kafes Operasyonu' düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya operasyonun ayrıntılarını da paylaştı.
6.10.2023 Haberler
31 ilde 'Kafes Operasyonu!' Bakan Yerlikaya: Her an enselerindeyiz
31 ilde 'Kafes Operasyonu!' Bakan Yerlikaya: Her an enselerindeyiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 31 ilde suç örgütlerine yönelik 'Kafes Operasyonu' düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya operasyonun ayrıntılarını da paylaştı.
6.10.2023 Gündem
Galatasaray Nef, sezonu galibiyetle açtı!
Galatasaray Nef, sezonu galibiyetle açtı! Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde yeni sezonun ilk maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip mücadeleden 93-77 galip kazanmayı başardı.
Alihan İsminin Anlamı Nedir? Alihan Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Alihan İsminin Anlamı Nedir? Alihan Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Türkiye’de çok fazla kullanılan erkek isimlerinin başında Alihan ismi gelmektedir. Uzun tarihlerden beri en fazla kullanımı söz konusu olan erkek isimleri arasında her zaman sıralarda yer alan bir isimdir. Çok sık olarak kullanılan Alihan isminin anlamı nedir? Alihan ne demek, hangi anlama gelir şeklindeki konu başlıklarını tüm detayları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Esenyurt’ta polis merkezindeki ölüme ilişkin davada karar
Esenyurt’ta polis merkezindeki ölüme ilişkin davada karar Esenyurt’ta polis merkezinde bir şirketin güvenlik müdürü Birol Yıldırım’ın ölümüne ilişkin davada karar açıklandı.
18.09.2023 Gündem
1. Lig'de inanılmaz olay! Kocaelispor'un yıldızı rakibini ısırdı
1. Lig'de inanılmaz olay! Kocaelispor'un yıldızı rakibini ısırdı Trendyol 1. Lig'in 3'üncü haftasında Kocaelispor ile Altay arasındaki maçta sıradışı bir olay yaşandı. Körfez ekibinin başarılı futbolcusu, rakibinin omzunu ısırdı.
28.08.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Alihan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.