Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alişan: Göbeğini ben keseceğim

Şarkıcı Alişan ile hamile eşi Buse Varol, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı.

|

Alişan-Buse Varol çifti, iki buçuk ay sonra doğacak oğulları Burak hakkında konuştu.

“Normalinden iki hafta önde gidiyor. Bir tosuncuk olacak” diyen Varol, bebeklerinin yüzlerini sosyal medyada gizleyenler hakkında, "Çocuk doğuyor yüzüne sosyal medyada paylaşırken emoji koyuyorlar. Ben hiç o kafada değilim. Neyi saklayayım ki? Ben direkt göstereceğim. Ha burada görmüş ha instagramda görmüş çocuğumu. Kötü gözle bakmak isteyen bakar yani. Herkes yolda görüp sevecek mesela” yorumunda bulundu.

Alişan "Yeni doğan bir çocuk için kimse kötü dilekte bulunmaz herhalde. Öyle dilekte bulunanın da Allah dileğini kabul etmez” sözleriyle eşini destekledi.

Doğumu dört gözle beklediği dile getiren Alişan, "Doğuma girmek istiyorum. Göbeğini ben keseceğim. Beni kan tutmaz" açıklamasında bulundu. (Sözcü)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.