Alişan

Alişan

Son dakika Alişan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alişan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alişan haber sayfamızda...

Alişan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.848 alişan haberi bulunmuştur.
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım!
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, altı yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Buse Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Cadde
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
Yeni bir dönemin kapısını açacağız
Yeni bir dönemin kapısını açacağız İstanbul’un fetret devrine son vereceklerini belirten Erdoğan, “Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. 1 Nisan’da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşacak. İstanbul’un belediyecilik hizmetlerinde yeni bir dönemin kapılarını beraberce açacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Zahir, Alişan'ı kaçırdı!
Zahir, Alişan'ı kaçırdı! İnci Taneleri 21 Mart Perşembe yayınlanan 9. Bölümde Zahir, Alişan'ı kaçırdı!
22.03.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Sırat'ı dize getiren görüntüler
'İnci Taneleri'nde Azem oğlunu kurtarmak için seferber oldu! Sırat'ı dize getiren görüntüler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin dokuzuncu bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Zahir'in otele gelip Dilber'in oğlu Alişan'ı götürmesi duygu dolu anlar yaşattı.
22.03.2024 Cadde
Sokak köpeğini süpürgesi ile kaşıyıp sevdi; temizlik personelinin o anları kamerada
Sokak köpeğini süpürgesi ile kaşıyıp sevdi; temizlik personelinin o anları kamerada Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nde temizlik personeli olarak çalışan İlyas Bayındır (43), yanına gelen sokak köpeğini elindeki süpürge ile kaşıyıp, ardından sevdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, 6 yıldır Yunuseli Mahallesi'nde görev yaptığını belirten Bayındır, "O köpek, her gün yanıma geliyor. Yine o gün de geldi. Biraz sevdikten sonra kendini kaşıttı" dedi.
19.03.2024 Yaşam
İnci Taneleri'nde Azem'in oğlundan isteği duygulandırdı: Sana sarılmama izin verir misin?
İnci Taneleri'nde Azem'in oğlundan isteği duygulandırdı: Sana sarılmama izin verir misin? Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin sekizinci bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlu Cihan'dan isteği izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
15.03.2024 Cadde
İlayda Alişan imaj değiştirdi: Eskisi gibi dostlarım
İlayda Alişan imaj değiştirdi: Eskisi gibi dostlarım Ünlü oyuncu İlayda Alişan imaj değişikliğine gitti. Alişan, saçlarında eski rengine dönmeyi tercih etti.
13.03.2024 Cadde
Oğulcan Engin'den sevgilisi İlayda Alişan'a doğum günü sürprizi!
Oğulcan Engin'den sevgilisi İlayda Alişan'a doğum günü sürprizi! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. Engin, son olarak güzel oyuncuya doğum günü sürprizi yaptı.
4.03.2024 Cadde
Alişan'dan annesine duygusal mesaj! 'Bizde doğum günü kutlaması biteli 2,5 yıl oldu'
Alişan'dan annesine duygusal mesaj! 'Bizde doğum günü kutlaması biteli 2,5 yıl oldu' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, annesi Suzan Tektaş'ın doğum gününde yaptığı duygusal bir paylaşımla gündeme geldi.
2.03.2024 Cadde
‘Keşke böyle kalsalar’
‘Keşke böyle kalsalar’ Alişan ve eşi Buse Varol, Metropol İstanbul’da görüntülendi.
19.02.2024 Cadde
Çağla Taşdelen canlı yayında 'Serdar Bey' deyince küplere bindi! 'Küfür edeceğim şimdi'
Çağla Taşdelen canlı yayında 'Serdar Bey' deyince küplere bindi! 'Küfür edeceğim şimdi' Serdar Ortaç, gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırdı. Ünlü şarkıcı ile "Hayatımın kadını" diye bahsettiği Çağla Taşdelen'in sosyal medya canlı yayınındaki sohbeti sırasında, genç kadının "Serdar Bey" demesi Ortaç'ı sinirlendirdi.
13.02.2024 Cadde
Serdar Ortaç ile eski Survivor yarışmacısı aşk yaşıyor! 'Hayatımın kadınını buldum'
Serdar Ortaç ile eski Survivor yarışmacısı aşk yaşıyor! 'Hayatımın kadınını buldum' 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan, meslektaşı Seçil Gür'le 1.5 yıl aşk yaşayan Serdar Ortaç, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptıran Ortaç, güzel bir ilişki yaşadığını belirterek, "Hayatımın kadınını buldum" dedi.
10.02.2024 Cadde
Kestirme olduğu için sıkça kullanılan yolda meydana gelen kazalar dikkat çekiyor
Kestirme olduğu için sıkça kullanılan yolda meydana gelen kazalar dikkat çekiyor Eskişehir’e kestirme olduğu için sıkça kullanılan ve virajlı yapısı nedeniyle sık sık trafik kazasının olduğu yol hakkında konuşan bölge esnafı, “Biz buradan her gün, en azından 2 günde bir ambulans geçtiğini görüyoruz” dedi.
8.02.2024 Haberler
Saruhan Hünel, Hataylı çocukları sevindirdi
Saruhan Hünel, Hataylı çocukları sevindirdi Oyuncu Saruhan Hünel, 'asrın felaketi' olarak adlandırılan 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde bölgedeki çocuklarla bir araya gelerek, onlara hediyeler dağıttı.
7.02.2024 Cadde
Bölge halkına moral oldular
Bölge halkına moral oldular Felaketin birinci yılında deprem bölgesine giden Karsu Dönmez, Ayşe Tolga ve Elif Buse Doğan gibi isimler hem destek oldu hem de moral verdi.
7.02.2024 Cadde
Ünlü isimler asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı!
Ünlü isimler asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı! Türkiye tam bir yıl önce asrın felaketini yaşadı. Güneydoğu'nun 11 kenti, 7.7 ve 7.6'lık iki depremle yerle bir oldu. Sanat ve eğlence dünyasının birbirinden ünlü isimleri, tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin yıl dönümünde büyük üzüntülerini paylaştı.
6.02.2024 Cadde
Sincaplarla hayrete düşüren bağ! 'Sevginin başaramayacağı hiçbir şey yok'
Sincaplarla hayrete düşüren bağ! 'Sevginin başaramayacağı hiçbir şey yok' Çanakkale'de Baran Aladağ'ın (38), çalıştığı mezarlıkta yaşayan sincaplarla arasındaki bağ, görenleri hayrete düşürüyor.
3.02.2024 Haberler
Sincaplarla hayrete düşüren bağ! 'Sevginin başaramayacağı hiçbir şey yok'
Sincaplarla hayrete düşüren bağ! 'Sevginin başaramayacağı hiçbir şey yok' Çanakkale'de Baran Aladağ'ın (38), çalıştığı mezarlıkta yaşayan sincaplarla arasındaki bağ, görenleri hayrete düşürüyor.
3.02.2024 Gündem
Ceylan'ın milyonluk 'minnoş'u! 'Yazın Bodrum'a götürüyorum'
Ceylan'ın milyonluk 'minnoş'u! 'Yazın Bodrum'a götürüyorum' Geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık magazin gündemine gelen ünlü türkücü Ceylan, son olarak Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. 'Minnoş' dediği bir teknenin içinde poz veren Ceylan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
1.02.2024 Cadde
'Artık sosyal medyada daha dikkatliyim!'
'Artık sosyal medyada daha dikkatliyim!' Serdar Ortaç, önceki gün Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşen ödül törenindeydi. 'En iyi Erkek Sanatçı' ödülünü alan ünlü popçu, üniversite öğrencilerine “Beni unutmadığınız için teşekkürler" dedi.
31.01.2024 Cadde
'Babam şarkılarıyla aramızda, öldüğüne hâlâ inanamıyorum!'
'Babam şarkılarıyla aramızda, öldüğüne hâlâ inanamıyorum!' Temmuz 2023'te lenf kanserine yenik düşen Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur, önceki gün BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri'ne katıldı. Babası için yapılan anma töreninde konuşma yapan Uğur, tüm misafirlere duygusal anlar yaşattı.
31.01.2024 Cadde
Emekli olacak mı? Mithat Körler'den açıklama
Emekli olacak mı? Mithat Körler'den açıklama Profesyonel müzik hayatına 1977 yılında adım atan Mithat Körler, 8'inci Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'ne gelirken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Alişan'ın yerine sahneye çıktı. 69 yaşındaki şarkıcı, 'emeklilik' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
30.01.2024 Cadde
Doktoru açıkladı! Ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumu
Doktoru açıkladı! Ameliyat olan Alişan'ın sağlık durumu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
29.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.