Allık

Allık

Son dakika allık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan allık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan allık haber sayfamızda...

Allık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 316 allık haberi bulunmuştur.
Allık hilesi viral oldu! Fırçalarınızı bir kenara bırakıp deneyin
Allık hilesi viral oldu! Fırçalarınızı bir kenara bırakıp deneyin Allık uygulamanın pek çok yöntemi vardır. Sosyal medyada paylaşılan bir hile aslında allığın nasıl sürülmesi gerektiğini gösteriyor.
18.03.2024 Makyaj
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi?
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi? 11 ayın sultanı Ramazan ayına az bir zaman kaldı. Ramazan ayında araştırma konusu olan haberler arasında orucu bozan şeyler nelerdir sorusu geliyor. Özellikle kadınların bu süreçte merak ettiği soruların başında oruçluyken oje, ruj ve rimel sürmek orucu bozar mı sorusu geliyor. Peki Oruç tutarken oje, ruj ve rimel sürmek orucun bozulmasına neden olur mu?
11.03.2024 Ramazan
Kusursuz makyaj için dozunda allık şart! Kimse bilmiyor, her şeyi değiştirebilir
Kusursuz makyaj için dozunda allık şart! Kimse bilmiyor, her şeyi değiştirebilir Kadınların en sık yaptığı makyaj hatası sorulduğunda cevap genellikle eyelinerın yanlış kullanılması oluyor. Ancak allık sürmenin de aynı derecede zorlu bir iş olduğunu biliyor muydunuz? Allık kullanmak görünümünüzü birkaç adım daha yukarı taşıyabilir, ancak yanlış türde bir allık kullanmak görünümünüzü kesinlikle bozabilir. İşte her seferinde mükemmel görünmenizi sağlayacak bazı tavsiyeler.
26.01.2024 Makyaj
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Ev, okul gibi ortamlarda bulunuyor! İşte kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirler
Ev, okul gibi ortamlarda bulunuyor! İşte kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirler İnsanlar kışın özellikle yeterli havalandırma yapılmayan iç ortamlarda daha fazla zaman geçirdikleri için kış alerjilerine bağlı yakınmaların daha sık görüldüğünü söyleyen Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Uzman Hekimleri, kış alerjilerine karşı alınması gereken tedbirleri açıkladı.
7.11.2023 Genel Sağlık
Evde yapmak artık çok kolay! Tek bir pancar hem allık hem ruj oluyor
Evde yapmak artık çok kolay! Tek bir pancar hem allık hem ruj oluyor Çok soğukta ya da sıcakta yanaklarımızdaki kızarıklıklar, doğal allık görünümü verebilir. Ancak herhangi bir allıkla elde edilmesi zor bir görünümdür bu. Kozmetik allıkların gerçekten doğal görünmesi pek olası olmayabiliyor. Pancar tozu kullanarak kendinize doğal bir allık yapabilirsiniz.
7.11.2023 Makyaj
Sivilcelerin sebebi belli oldu! Haftada 2 kez temizlenmesi şart
Sivilcelerin sebebi belli oldu! Haftada 2 kez temizlenmesi şart Makyaj fırçalarıyla pudra ya da allık uyguladıktan sonra, üzerlerinde çok fazla makyaj kalıntısı birikmesine izin vermeden onları temizlemelisiniz. Uzmanlar, bakteri oluşumunu, sivilceleri ve diğer hoş olmayan cilt problemlerini önlemek için, her hafta en az birkaç dakikayı fırçaları temizlemek için harcamanın zorunlu olduğunu söylüyor.
25.10.2023 Makyaj
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kıyafetlerinize makyaj malzemeleriniz bulaşıyorsa bu yöntemi deneyin! Leke derdi kalmayacak
Kıyafetlerinize makyaj malzemeleriniz bulaşıyorsa bu yöntemi deneyin! Leke derdi kalmayacak Kıyafetlerimizi giyerken veya gün içerisinde gömlek ceket gibi kıyafetlerimize makyaj malzemeleri bulaşır. Her kadın için sıkıcı olan bu durumu engelleyecek ufak bir tüyo ile artık leke derdiniz kalmayacak.
6.07.2023 Püf Noktası
Bebek ürünlerine denetim geliyor
Bebek ürünlerine denetim geliyor Günlük hayatta sıklıkla kullanılan, insan tenine temas eden kozmetik ürünler ile bebek ürünleri, ithalat denetimi kapsamına alınıyor.
2.05.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Aylık 7 milyon liraya villa!  Yaz sezonunun yaklaşmasıyla Bodrum’daki fahiş fiyatla satılan lahmacun gündeme gelmeye başlarken, kiralık daire ve villaların ücret artışları da dikkat çekti...
24.03.2023 Cadde
Makyör Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Makyör Kime Denir?
Makyör Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Makyör Kime Denir? Şov dünyasında, televizyonda ve sinema sektöründe "kamera arkası" olarak nitelendirilen birçok kişi çalışmaktadır. Bu sektörler, "senaryo", "kurgu", "yapım / prodüksiyon" ve "sanat ekibi" olarak dörde ayrılır. Diğer adı makyöz olan makyörler sanat ekibinde yer almaktadır. Makyör ne demek? Kime makyör nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
31.08.2022 Sözlük
Yazın enerjik yüzü
Yazın enerjik yüzü Bu yazın yükselen trendi ‘double eyeliner’la birlikte podyumlarda ve sokak modasında öne çıkan makyaj uygulamalarıyla ilgili ipuçlarını Sephora Türkiye Makyaj Eğitmeni Oğuz Günüç paylaştı.
20.08.2022 Pazar
Al Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Al Eş Anlamlısı Nedir?
Al Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Al Eş Anlamlısı Nedir? Al kelimesi, " l" şeklinde düzeltme işaretiyle yazıldığında hile ve düzen anlamına gelir. Günümüzde ise al sözcüğü, renk anlamında kullanılmaktadır. Sarı ve mavi ile birlikte üç ana renkten biri olan al, çeşitli tamlamalarda ve kalıp ifadelerde de yer alır. Örneğin yanakları al al olmak, utanmak demektir. Al ne demek? Eş anlamlısı nedir? İşte, tüm detaylar.
19.07.2022 Eğitim
Güneş lekesini peelıng ile silin
Güneş lekesini peelıng ile silin Deniz ve güneş sezonunun devam ettiği şu günlerde, bronzlaşma sırasında cildimiz büyük özen istiyor...
13.07.2022 Cadde
Pazarlardaki ‘güzelleşme’ tuzağı
Pazarlardaki ‘güzelleşme’ tuzağı Pazarda, tezgâhlarda ya da internette satılan güneş kremi, rimel, ruj gibi kozmetik ürünlerin kansere varan birçok hastalığa davetiye çıkardığını belirten uzmanlar, bu ürünlerin kullanılmaması konusunda uyarıyor.
6.06.2022 Gündem
Kylie Jenner hakkında bilinmeyenler
Kylie Jenner hakkında bilinmeyenler Son yılların adından en çok söz ettiren isimlerinden birisi de Kylie Jenner. Sosyal medyayı kullanma biçimi, iş insanı kimliği, çıkardığı ürünleri, reklamları her daim dillerde dolanıyor. Kazandığı para da haliyle dillere destan, dudak uçuklatan cinsten.
2.06.2022 Ünlüler
Soft Girl Nedir, Nasıl Olunur? Soft Girl Trendi Özellikleri Nelerdir?
Soft Girl Nedir, Nasıl Olunur? Soft Girl Trendi Özellikleri Nelerdir? Son zamanların trendleri içerisinde soft girl kelime grubu gelmektedir. Özellikle sosyal medya üzerinden pek çok kadının tercih ettiği moda trendleri içerisinde yer aldığını söylemek mümkün. Peki, Soft girl nedir, nasıl olunur? Soft girl trendi özellikleri nelerdir detayları ile derledik.
14.04.2022 Eğitim
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Lüks detay Nocturne, Hande Erçel ile dört sezondur sürdürdüğü iş birliğini yeni koleksiyonunda da sürdürüyor...
23.10.2021 Cadde
Trabzonspor'da Bakasetas durmuyor! 9 maçta 8 gol
Trabzonspor'da Bakasetas durmuyor! 9 maçta 8 gol Trabzonspor'un Yunanlı yıldızı Bakasetas performansıyla göz dolduruyor. Bordo-mavili oyuncu attığı golle allık yarışında zirveye yerleşti
18.10.2021 Trabzonspor
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Özgün tarz CANSUXI, kendi tarzını özgün biçimde yansıtmak isteyenler için duyarlı ve mevsimsiz moda kavramı sunuyor...
14.08.2021 Cadde
Geçişli Fiil Nedir? Geçişli Fiiller İle İlgili Örnek Cümleler
Geçişli Fiil Nedir? Geçişli Fiiller İle İlgili Örnek Cümleler Fiiller çatılarına göre dört ana grupta toplanır. Nesnesi olmayan ya da nesne alamayan fiillere geçişsiz fiil denir. ''Daha eve gelmedi'' cümlesinin yüklemi olan ''gelmedi'' kelimesi geçişsiz fiillere örnek olarak gösterilebilir. Çünkü ''gelmedi'' ne / neyi sorusuna değil ''neye / eve'' sorusuna cevap veren bir fiildir. Geçişli fiiller nedir? İşte, tüm detaylar.
17.05.2021 Eğitim
Allık Nasıl Sürülür? Doğru Allık Nasıl Kullanılır?
Allık Nasıl Sürülür? Doğru Allık Nasıl Kullanılır? Makyaj yaparken herkes sağlıklı, parlak, genç ve taze bir görünüm elde etmek ister. Bu nedenle cildimizin daha parlak ve sağlıklı, dudaklarımızın da daha renkli görünmesini arzu ederiz. Ama insanı en sağlıklı gösteren şey renkli ve kızarmış yanaklardır. Allık kadınların daha sağlıklı görünmesi için olmazsa olmaz makyaj malzemeleri arasında yer alır. Allık nasıl sürülür? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.04.2021 Eğitim
Sanal makyaja yoğun ilgi
Sanal makyaja yoğun ilgi Flormar’ın ‘sanal makyaj’ uygulamasına yoğun ilgi olduğu bildirildi. Flormar’dan yapılan açıklamaya göre, mart ayının başında yayına alınan, www.flormar.com.tr, Flormar mobil uygulaması, mağazalarda yer alan QR kodu okutarak ve Instagram (@flormarturkiye) hesabında yer alan filtre ikonuna tıklayarak giriş yapılan Flormar Sanal Makyaj uygulaması üç hafta içinde 1 milyon kullanıma ulaştı.
4.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Allık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.