Gündem Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Güncel gram altın ve çeyrek altın...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Güncel gram altın ve çeyrek altın...

18.04.2019 - 13:04 | Son Güncellenme:

Altın fiyatları ile ilgili hareketli günler yaşanıyor. Milyonlarca vatandaşımızın en çok merak ettiği konular arasında yer alan son dakika altın fiyatlarını sizler için bir araya getirdik. Peki altının kalbinin attığı Kapalıçarşı'da güncel gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Kapalıçarşıda altın fiyatları ne kadar Güncel gram altın ve çeyrek altın...

Altın fiyatları ne kadar oldu? Dün dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kayıplarına paralel negatif bir seyir izleyen gram altın, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,72 azalışla 235,1 liradan tamamladı.

Haberin Devamı

Asya piyasalarında negatif bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,19 değer kaybıyla 1.271,75 dolar seviyesinden işlem görüyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin yükselmesinin altın fiyatlarını baskıladığını belirterek, "ABD 10 yıllık tahvil faizleri dün bir ayın en yüksek seviyesi 2,61'i gördü. Teknik olarak ons altında düşüşlerin kalıcı olmasını beklemiyoruz. Bugün altının ons fiyatının 1.272-1.279 dolar bandında işlem görmesini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yurt içi piyasalarda gram altının dolar kuruna bağlı hareket ettiğini ifade eden Memiş, gram altın fiyatında 234 liranın destek, 237 liranın ise direnç konumunda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Memiş, bugün ABD ve Avrupa'da açıklanacak imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ile ABD'de haftalık işsizlik verilerinin takip edileceğini bildirdi.

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 239,90 lira

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altınının satış fiyatı 1.601,00 lira oldu.

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatı 392 liradan satılıyor.