Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Altın Kelebek Ödülleri'nde şıklık yarışı

‘45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ için geri sayım başladı. Bu yıl Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunuculuğunu üstlendiği törende konuklar davetli olduğu alana geldi. Ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı.

|

Televizyon ve müzik dünyasının yıldızları, hazırlıkları aylar önce başlayan Pantene Altın Kelebek töreninde bir araya geldi. Sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel’in üstlendiği, görkemli şovların sahneleneceği, ayrıca dev sanatçıların özel sahne performanslarıyla renk kattığı tören, Kanal D ve teve2’den canlı olarak yayınlandı. Kırmızı halıda adeta şıklık yarışı yaşandı.

Buket Aydın-Raşit Bağzıbağlı

Acun Ilıcalı kırmızı halıda soruları cevapladı

Pantene marka yüzü Neslihan Atagül Doğulu, bu yılın Yıldızı Parlayanlar’ı Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran

Çukur ekibi

Sibel Can

Gülben Ergen törene oğluyla birlikte katıldı.

Özge Özpiriçci-Burak Yamantürk

Ebru Yaşar-Necat Gülseven

Kısa süre önce hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil, siyah elbise tercih etti.

Wilma Elles

Müge Dağıstanlı-Gülşen Yüksel

Son zamanların en çok konuşulan ikililerinden olan Can Yaman ile Demet Özdemir, törene birlikte geldi.

Deniz Seki

Fatih Ürek

Irmak Ünal

Aslı Hünel ve eşi

Afra Saraçoğlu

Necip Memilli - Dilan Deniz Çiçek

ENBE orkestrası

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.