Altınordu

Altınordu

Son dakika altınordu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan altınordu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan altınordu haber sayfamızda...

Altınordu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.796 altınordu haberi bulunmuştur.
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
Ordu’da korkutan yangın! 5 kişi dumandan etkilendi
Ordu’da korkutan yangın! 5 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı binanın zemin katında yangın çıktı. Yangın nedeniyle 13 kişi tahliye edilirken, dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Haberler
Ordu’da korkutan yangın! 5 kişi dumandan etkilendi
Ordu’da korkutan yangın! 5 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı binanın zemin katında yangın çıktı. Yangın nedeniyle 13 kişi tahliye edilirken, dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Gündem
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı Antalya’daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi.
13.04.2024 Gündem
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu Ordu’da geçen yıl ağustos ayında elini kıyma makinesine kaptırdıktan sonra bileğinden aşağı ampute edilen Deniz Bayrak (32), protez eline kavuştu.
12.04.2024 Gündem
U18 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu!
U18 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu! U18 Milli Takımı'nın UEFA U18 Assist Turnuvası aday kadrosu açıklandı.
8.04.2024 Futbol
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.
8.04.2024 Trabzonspor
Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Girişimler başladı
Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Girişimler başladı Fenerbahçe'den Arda Güler'i transfer eden Real Madrid bir Türk oyuncunun daha peşine düştü.
7.04.2024 İspanya La Liga
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğinde. Arda Turan'ın takımı, Adanaspor deplasmanından alacağı 3 puanla yükselmeyi garantileyebilir.
2.04.2024 1.Lig
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi Ordu'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise 11’inde AK Parti, 4’ünde CHP, 2’sinde MHP, 1’inde İYİ Parti ve 1’inde de Yeniden Refah Partisi seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 ALTINORDU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Ordu Altınordu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ALTINORDU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Ordu Altınordu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Ordu Altınordu Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Altınordu ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Ordu Altınordu Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler şaşırdı!
Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler şaşırdı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Milli Takım
Altınordu 100 yaşında
Altınordu 100 yaşında Altınordu Spor Kulübü 100. yaşını törenle kutladı. Gecede konuşan Dernek Başkanı Halim Bezircilioğlu, “100 yıllık bir çınar olan Altınordu’nun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
16.03.2024 Ege
Altınordu gözünü Enis Destan'a çevirdi
Altınordu gözünü Enis Destan'a çevirdi İzmir temsilcisi, Trabzonspor'da forma giyen eski forveti Enis Destan'la ilgili transfer haberlerini yakından takip ediyor.
13.03.2024 2.Lig
30 metre savruldu! Korkunç kazada bacağını kaybetti
30 metre savruldu! Korkunç kazada bacağını kaybetti Altınordu’da kırmızı ışıkta duran, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte harekete geçen motokuryeye hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından motokuryenin bacağı kesilirken, gözaltına alınan sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan motokurye Cemil Bilgili, " Ben bu durmdayım o dışarıda serbest” dedi.
11.03.2024 Haberler
30 metre savruldu! Korkunç kazada bacağını kaybetti
30 metre savruldu! Korkunç kazada bacağını kaybetti Altınordu’da kırmızı ışıkta duran, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte harekete geçen motokuryeye hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından motokuryenin bacağı kesilirken, gözaltına alınan sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan motokurye Cemil Bilgili, " Ben bu durmdayım o dışarıda serbest” dedi.
11.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Bize kimse 'yapamaz' diyemez, bizler çılgın Türkleriz
Bakan Bak: Bize kimse 'yapamaz' diyemez, bizler çılgın Türkleriz Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bize dediler ki 'siz uçak yapamazsınız', yaptık uçuyor, KAAN uçuyor, onu yapan Türk mühendisleri. Siz ne derseniz deyin öz güvenimiz var, mühendisimiz var, gençlerimiz var, teknolojimiz var, büyüyen güçlü Türkiye var" dedi.
6.03.2024 Gündem
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum'
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum' UEFA TV, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008'deki tarihi yarı final serüvenine dair bir röportaj dizisi gerçekleştirdi. Arda Turan'ın yorumları dikkat çekti.
29.02.2024 Milli Takım
Enis Destan oynamak istediği ligi açıkladı! 'Çok hedeflerim var'
Enis Destan oynamak istediği ligi açıkladı! 'Çok hedeflerim var' Trabzonspor’un genç golcüsü Enis Destan, kulüp dergisine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.02.2024 Trabzonspor
1067 kilometre valizde taşıdı! Keser sapıyla öldürdü: 15 dakika vurdum
1067 kilometre valizde taşıdı! Keser sapıyla öldürdü: 15 dakika vurdum Ordu'da eski eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile döverek öldüren Mükerrem Başarmak (49) hakkında 'boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.02.2024 Gündem
2. Lig'de Altınordu rahat nefes aldı!
2. Lig'de Altınordu rahat nefes aldı! Altınordu, Adıyaman FK karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak düşme hattında kritik bir zafer elde etti.
19.02.2024 2.Lig
Bucaspor 1928, 2. Lig'de çıkışa geçti!
Bucaspor 1928, 2. Lig'de çıkışa geçti! Beyoğlu Yeni Çarşı Spor'u 2-0 mağlup eden Bucaspor 1928'in son dönemde gösterdiği performans zirve umutlarını artırdı.
18.02.2024 2.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Altınordu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.